Κριός

Κριός

Κριός

Στοιχείο: Φωτιά

Πλανήτης: Άρης

Χρώμα: Κόκκινο και άσπρο

Ημέρα: Τρίτη

Εποχή: Άνοιξη

Αριθμοί: 7 και 9

Σώμα:Κεφάλι, πρόσωπο, λαιμός, εγκέφαλος

Χαρακτηριστικά: Επίμονος & θαρραλέος

Κρύσταλλοι: Αιματόλιθος, Αιματίτης, Αχάτη moss, Διαμάντι, Ίασπις, Καρν&epsilo...

Κριός

Στοιχείο: Φωτιά

Πλανήτης: Άρης

Χρώμα: Κόκκινο και άσπρο

Ημέρα: Τρίτη

Εποχή: Άνοιξη

Αριθμοί: 7 και 9

Σώμα:Κεφάλι, πρόσωπο, λαιμός, εγκέφαλος

Χαρακτηριστικά: Επίμονος & θαρραλέος

Κρύσταλλοι: Αιματόλιθος, Αιματίτης, Αχάτη moss, Διαμάντι, Ίασπις, Καρνεόλη, Ρουμπίνι, Κοράλλι, Μάτι Τίγρης Iron, Μάτι Τίγρης μπλε, Ουνακίτης, Τουρμαλίνη πράσινη, Χαλαζίας.

Αιθέρια Έλαια: Δεντρολίβανο, Φύλλα Φασκόμηλου, Γεράνι, Μέντα, Λουΐζα, Κανέλα, Ευκάλυπτος.

Μέταλλο: Σίδηρο

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη και ως εκ τούτου, όσοι γεννήθηκαν στον Κριό είναι φλογεροί και ισχυρογνώμων. Εφευρετικοί, παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί, ενθαρρύνουν τους φίλους τους και έχουν πάντα μια καλή επιχειρηματική ιδέα. Ξεκινάνε με ενθουσιασμό κάθε νέο τους εγχείρημα όμως κάποιες φορές δεν το ολοκληρώνουν λόγω της επιθετικότητας τους και της οξύθυμης τους φύση. Το αιθέριο έλαιο του Χαμομηλιού, της Λεβάντας, του Τριαντάφυλλου και της Μέντας μπορεί να βοηθήσει έναν Κριό να διατηρεί τη ψυχραιμία του και να είναι ήρεμος. Ίασπις και Χαλαζίας είναι οι κρύσταλλοι που μπορούν επίσης να βοηθήσουν. Ο Αχάτης moss και η Τουρμαλίνη πράσινη είναι οι ιδανικοί κρύσταλλοι για να χρησιμοποιήσουν οι Κριοί στο να ελκύσουν την επιτυχία σε κάθε νέο τους ξεκίνημα.

Οι Κριοί είναι γεννημένοι πολεμιστές. Αγαπούν μια καλή μάχη, διαθέτουν αγωνιστικό πνεύμα και θάρρος. Η ανυπομονησία και η υπερβολή τους μπορεί όμως να τους στοιχίσουν τη νίκη. Ο Αιματίτης και ο Ουνακίτης είναι οι κρύσταλλοι που θα τους γειώσουν, θα τους βοηθήσουν να κάνουν ένα βήμα πίσω και να δώσουν χρόνο στην διαδικασία ολοκλήρωσης του στόχου τους. Τα αιθέρια έλαια του Γερανιού, του Ξύλου Κέδρου, του Σανταλόξυλου και του Νερολί θα βοηθήσει τον Κριό να χρησιμοποιήσει τα προσόντα του και τα όπλα του με σοφία. Το μπλε Μάτι Τίγρης επίσης είναι κατάλληλο στο να εξισορροπήσει την φωτιά του Κριού και να τον βοηθήσει να “δει” τις καταστάσεις με το τρίτο του μάτι.

«Είμαι» είναι η λέξη που αντιπροσωπεύει τον Κριό, και πιστεύουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου. Άτομο ανεξάρτητο που καθοδηγείτε από τις επιθυμίες του και τους στόχους του. Αν και φημίζεται για την τόλμη και την αυθάδεια του, στην πραγματικότητα είναι αρκετά ντροπαλός μέχρι να γνωρίσει καλά και να εμπιστευτεί κάποιον. Ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη μπορούν να εκδηλωθούν με τη βοήθεια των αιθέριων ελαίων του Γερανιού, του Γιασεμιού, του Κυπαρισσιού, της Αγγελικής, του Ροδόξυλου, του Πατσουλί και του Σανταλόξυλου. Κατάλληλος κρύσταλλος ο Χαλαζίας, η Τουρμαλίνη πράσινη, το Ρουμπίνι και το Κοράλλι.

Απολαμβάνουν την ταχύτητα, τα αθλήματα και τους αγώνες. Ο αθλητισμός στηρίζει την υγιή ροή της ενέργειας ενός Κριού, ενώ η έλλειψη άσκησης τον κάνει εκκεντρικό και οξύθυμο. Τα αιθέρια έλαια του Βασιλικού, του Μαύρου Πιπεριού, του Αρκεύθου, του Ευκαλύπτου, του Κάρδαμου, του Λεμονιού, του Γερανιού, του Γκρέιπφρουτ, της Μέντας, του Δεντρολίβανου και του Φασκόμηλου υποστηρίζουν και ενισχύουν τη δύναμη και το σθένος του. Ο Αιματόλιθος, η Καρνεόλη, ο Ίασπις και το Μάτι της Τίγρης είναι οι ιδανικότεροι κρύσταλλοι για να έχει πάντα μαζί του.

Επαγγελματικά οι Κριοί είναι δημιουργικοί και πρωτότυποι και τους συναντάμε συχνά ως επιχειρηματίες, εφευρέτες, διευθύνοντες σύμβουλοι και αθλητές. Τα αιθέρια έλαια που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα τους είναι το Δεντρολίβανο, η Μέντα, ο Βασιλικός, το Πορτοκάλι, η Κανέλα, το ylang ylang και το Γαρύφαλλο. Η Καρνεόλη και ο Αιματόλιθος είναι οι κρύσταλλοι που θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και την επιτυχία. Ένα κόσμημα με Ρουμπίνι, Κοράλλι ή και Μάτι της Τίγρης θα προσελκύσουν γρήγορα τον πλούτο και την επαγγελματική τους αναγνώριση.

Περισσότερα

Κριός 

Υποκατηγορίες

  • Κρύσταλλοι & Φυλαχτά...

    Ενεργειακοί κρύσταλλοι, άγγελοι προστασίας, χειροποίητα γούρια, δώρα και φυλαχτά έλξης ιδανικά για τους γεννημένους στο ζώδιο του Κριού.

  • Κοσμήματα για Κριό

    Μενταγιόν, κρεμαστά φυλαχτά, σκουλαρίκια, βραχιόλια, περιδέραια & δαχτυλίδια με ενεργειακούς λίθους, θεραπευτικούς κρυστάλλους και πέτρες. Ενεργειακά κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες γεννημένους στο ζώδιο του Κριού.