Δίδυμοι

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Στοιχείο: Αέρας

Πλανήτης: Ερμής

Χρώμα: Πορτοκαλί

Ημέρα: Πέμπτη

Χαρακτηριστικά: Σοφία & ικανοποίηση

Κρύσταλλοι: Αχάτης(καλμάρει και απελευθε&...

Δίδυμοι

Στοιχείο: Αέρας

Πλανήτης: Ερμής

Χρώμα: Πορτοκαλί

Ημέρα: Πέμπτη

Χαρακτηριστικά: Σοφία & ικανοποίηση

Κρύσταλλοι: Αχάτης(καλμάρει και απελευθερώνει από τις αρνητικές σκέψεις), Μπλε Αχάτης(για ηρεμία), γενικά ο Αχάτης είναι ιδανικός για να αναδείξει τη θετική και δημιουργική πλευρά του Δίδυμου, Αιματίτης(συνδέει με την ενέργεια της Γης), Χρυσόκολλα, Χρυσόπρασος(απελευθερώνει από το στρες), Άκουαμαρίνα(εκδηλώνει την ευγένεια στην αγάπη συνδέοντας το τσάκρα λαιμού με το τσάκρα της καρδιάς), Κιτρίνη(για εξισορρόπηση του τρίτου τσάκρα και εκδήλωση της χαράς), Μάτι της Τίγρης (για προστασία και προσέλκυση του πλούτου), Μαργαριτάρι(αντιπροσωπεύει τον Δίδυμο και τον μήνα Ιούνιο και ενεργοποιείται έντονα σε συνδυασμό με μαύρο Αχάτη) , Αμετρίνη(για εξισορρόπηση), Φεγγαρόπετρα(για αγάπη και οικογενειακή ευτυχία), Ίασπις Δαλματίας, Ζέβρα και Λεοπάρντ, Κεχριμπάρι, Ροζ Τουρμαλίνη, Αλεξανδρίτης.

Αιθέρια Έλαια: Δεντρολίβανο, Κυπαρίσσι, Κανέλα, Σανταλόξυλο, Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Μέντα.

Ζώδιο του αέρα, ευμετάβλητο και ουδέτερης πολικότητας. Τα άτομα γεννημένα στο ζώδιο των Διδύμων είναι ευφυείς, φιλόδοξοι, επινοητικοί, ομιλητικοί, συλλέκτες πληροφοριών, με έφεση στην μάθηση και στη γνώση, ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, εύγλωττοι, γενναιόδωροι, φιλελεύθεροι και ευέλικτοι. Ρήμα που τους χαρακτηρίζει είναι «Εγώ Νομίζω».

Χάρη στον κυβερνήτη τους τον Ερμή, είναι έξυπνοι, περίεργοι και πρόθυμοι να μάθουν και να συμμετέχουν με το ανακριτικό τους ύφος σε έξυπνες συζητήσεις. Τα αιθέρια έλαια που μπορούν να υποστηρίξουν το ανήσυχο μυαλό τους και να τους βοηθήσουν να επικεντρωθούν στις σκέψεις τους είναι το γκρέιπφρουτ, ο βασιλικός, το περγαμόντο, το δεντρολίβανο, το κυπαρίσσι, το τζίντζερ, το ξύλο κέδρου και η κανέλα. Κατάλληλες ενεργειακές πέτρες είναι ο Αχάτης, ο Αιματίτης, η Χρυσόκολλα, το Μάτι της Τίγρης και ο Μπλε Αχάτης.

Οι Δίδυμοι έχουν διττό χαρακτήρα, και ακόμα και οι ίδιοι δεν είναι σίγουροι ποια πλευρά τους θα είναι εμφανής. Έχουν την ικανότητα να δουν και τις δυο πλευρές ενός επιχειρήματος και να τις υποστηρίζουν και τις δύο ταυτοχρόνως. Μπορούν να είναι είτε πνευματώδες και έξυπνοι ομιλητές είτε επιπόλαιοι και κουτσομπόληδες.

Είναι γοητευτικοί και κοινωνικοί, κάνουν εύκολα φίλους, τους αρέσει να διασκεδάζουν αλλά σύντομα βαριούνται. Επειδή λειτουργούν περισσότερο με το μυαλό και λιγότερο με τα συναισθήματα τους, πολλές φορές γίνονται εγωκεντρικοί και εγωιστές. Έχουν το χάρισμα όμως να είναι συμπαθείς, εγκάρδιοι και χαρισματικοί με αποτέλεσμα οι γύρω τους να αποδέχονται και τις δύο φύσεις των Διδύμων. Τα αιθέρια έλαια που θα εξισορροπήσουν τα κέντρα τους και θα συνδέσουν τις δύο φύσεις τους είναι το σανταλόξυλο, η λεβάντα, το χαμομήλι, το νερολί, το γιασεμί, το γεράνι, το τριαντάφυλλο, ο μύρος, ο άρκευθος και το βετιβέρ. Ο Αιματίτης είναι κατάλληλος για γείωση. Ο Ίασπις Δαλματίας και Ζέβρα είναι ιδανικοί για να τους αποτρέψουν από τις αρνητικές τους σκέψεις και αντιδράσεις και μπορούν να τους βοηθήσουν να υπερισχύσουν οι θετικές τους σκέψεις και ικανότητες. Η Φεγγαρόπετρα, ο Οπαλίτης, το Μαργαριτάρι και η Ροζ Τουρμαλίνη είναι κρύσταλλοι που θα ενισχύσουν την γοητεία τους και θα προσελκύσουν την αγάπη.

Σωματικά οι Δίδυμοι συνδέονται με το νευρικό σύστημα, τα χέρια, τους ώμους, το στήθος, τα πλευρά και τους πνεύμονες. Αν και το κύριο χαρακτηριστικό σωματότυπου των Διδύμων είναι ψηλόλιγνοι, εντούτοις χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την ποιότητα του φαγητού τους.

Υποστηρίζουν την επιθυμία τους να έχουν δύο από όλα. Λαμβάνουν και απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας και αγαπούν να είναι το επίκεντρο της παρέας. Συχνά ακολουθούν μια καριέρα που ασχολείται την έρευνα, τις εκδόσεις, τις γλώσσες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη μουσική και την παροχή συμβουλών. Αγαπούν την τεχνολογία και τις νέες εφευρέσεις. Θεωρείται από τα πιο κατάλληλα ζώδια για ηγετική θέση, μιας και έχει την ικανότητα να βρίσκει νέες ιδέες επιχειρηματικής ανάπτυξης καθώς και να προσελκύει τον πλούτο. Όποια καριέρα πάντως και να ακολουθήσουν, δεν θα δεσμευτούν ποτέ ισόβια στην ίδια εργασιακή θέση. Οι κρύσταλλοι που θα ενισχύσουν την επαγγελματική τους καριέρα και θα προσελκύσουν την ευημερία είναι ο Αχάτης, η Κιτρίνη, το Μάτι της Τίγρης,, ο Ίασπις Λεοπάρντ, το Ζαφείρι και η Φεγγαρόπετρα. Ιδανικά αιθέρια έλαια που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση, την γείωση και την δημιουργικότητα και θα προσελκύσουν την επιτυχία και την ευημερία στον Δίδυμο θεωρούνται η κανέλα και η μέντα.

Περισσότερα

Δίδυμοι 

Υποκατηγορίες

  • Κρύσταλλοι & Φυλαχτά...

    Ενεργειακοί κρύσταλλοι, άγγελοι προστασίας και διαλογισμού, φυλαχτά ενεργοποιητές χώρων. Συνδέονται και ενεργοποιούν τα άτομα γεννημένα στο ζώδιο του Διδύμου.

  • Κοσμήματα για Διδύμους

    Κοσμήματα-Μενταγιόν, σκουλαρίκια, βραχιόλια, περιδέραια & δαχτυλίδια από ενεργειακούς κρυστάλλους και θεραπευτικές πέτρες. Συνδέονται και ενεργοποιούν τα άτομα γεννημένα στο ζώδιο του Διδύμου.