Ιχθύες

Ιχθύες

Ιχθύες

Στοιχείο: Νερό

Πλανήτης: Ποσειδώνας & Δίας

Χρώμα: Ματζέντα. Λόγω των πλανητών που επηρεάζεται άμεσα και έντονα τα χρώματα που ταιριάζουν ή που αντιπροσωπεύουν τους ιχθύες είναι επίσης το μπλε και το κίτρινο, καθώς και το παράγωγο τους, το πράσινο.

Ημέρα: Πέμπτη

Εποχή: Χειμώνας

Αριθμοί δόνησης: 3, 6

Σώμα: Πόδια, δάχτυλα και φλέβες. ...

Ιχθύες

Στοιχείο: Νερό

Πλανήτης: Ποσειδώνας & Δίας

Χρώμα: Ματζέντα. Λόγω των πλανητών που επηρεάζεται άμεσα και έντονα τα χρώματα που ταιριάζουν ή που αντιπροσωπεύουν τους ιχθύες είναι επίσης το μπλε και το κίτρινο, καθώς και το παράγωγο τους, το πράσινο.

Ημέρα: Πέμπτη

Εποχή: Χειμώνας

Αριθμοί δόνησης: 3, 6

Σώμα: Πόδια, δάχτυλα και φλέβες.

Χαρακτηριστικά: Συμπόνοια & στοχασμός

Κρύσταλλοι: Αμέθυστος(για ήπια και ασφαλή προστασία), Φθορίτης(για θεραπεία καθώς και για σαφήνεια, εστίαση και αέρινη ενέργεια), Σοδαλίτης, Λάπις Λαζούλι, Αχάτης μπλε(για διαλογισμό), Άκουαμαρίνα, Τυρκουάζ, Κυανίτης, Λαριμάρ, Λαμπραδορίτης(για προστασία σε κλειστούς χώρους, για θεραπεία και κυρίως για διαλογισμό), Κιτρίνη, Αβεντουρίνη Πράσινη, Αιματόλιθος(για συναισθημετική ισορροπία), Τουρμαλίνη(μαύρη για ισχυρή προστασία και γείωση), Μαλαχίτης, Σεληνίτης, Οπαλίτης, Φεγγαρόπετρα, Κοράλλι και Χαλαζίας.

Αιθέρια Έλαια: Λεβάντα, Ylang-Ylang, Φύλλα Φασκόμηλου, Ευκάλυπτο, Νερολί και όλα τα εσπεριδοειδή.

Συμβολίζεται με δύο ψάρια σε αντίθετη κατεύθυνση και η πορεία τους αυτή αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα, το γιν/γιανγκ της φύσης. Η προσωπικότητα των ιχθύων είναι πραγματικά πολυδιάστατη. Χρησιμοποιούν συχνά τις λέξεις «πιστεύω», «έχω μια διαίσθηση» και «αισθάνομαι». Βαθιά πνευματικοί, προσαρμοστικοί και ευμετάβλητοι. Η διπλή τους φύση αποδεικνύεται θετική και αρνητική και τα ίδια τους τα χαρακτηριστικά αποδεικνύονται άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Η διαίσθηση, η κατανόηση και η ευαισθησία τους, τα θετικά δηλαδή στοιχεία της διπολικότητας τους, μπορούν να υποστηριχθούν με Αμέθυστο, πράσινο Χαλαζία, Αβεντουρίνη πράσινη, Σεληνίτη, Φεγγαρόπετρα ή και με αιθέρια έλαια σανταλόξυλου, λιβανιού, βετιβερίας, τριαντάφυλλου, νερολί, αγγελικής, γιασεμιού, ylang-ylang και φύλλων φασκόμηλου. Απ' την άλλη είναι ονειροπόλοι, ελάχιστα ρεαλιστές, ολίγον τεμπέληδες(κυρίως γιατί δεν έχουν ιδιαίτερη αίσθηση του χρόνου) και συνήθως αποσυνδεδεμένοι από την πραγματικότητα και αιθέρια έλαια όπως δεντρολίβανο, μέντα, μαύρο πιπέρι, περγαμόντο, βασιλικός και ξύλο κέδρου, και κρύσταλλοι όπως ο Αιματόλιθος, ο Όνυχας και η Τουρμαλίνη θεωρούνται ιδανικοί για γείωση. Η διαίσθηση τους, η οραματική τους ικανότητα και οι ψυχικές τους δυνατότητες κάποιες φορές δημιουργούν φόβο για τον έξω κόσμο. Η Κιτρίνη, ο Οπαλίτης, η Φεγγαρόπετρα και το Κοράλλι μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και διαχείριση του φόβου. Τα έλαια από φασκόμηλο, σανταλόξυλο, μελισσόχορτο, λεβάντα, γεράνι και ylang-ylang θα τους ηρεμήσουν και ταυτόχρονα θα τους αποδεσμεύσουν από φόβους και στρες.

Η Ρεφλεξολογία είναι ιδανική θεραπεία για τους Ιχθύες. Θαυμάσια έλαια για να χρησιμοποιηθούν για μασάζ των ποδιών τους είναι το τριαντάφυλλο, η λεβάντα, χαμομήλι, γκρέιπφρουτ, γιασεμί, όλα τα εσπεριδοειδή, σανταλόξυλο, το γεράνι και Palmarosa. Για κρυσταλλοθεραπεία ιδανικοί κρύσταλλοι είναι ο Αχάτης μπλε, η Άκουμαρίνα, το Τυρκουάζ, ο Αμέθυστος, ο Σελενίτης, ο Φθορίτης και η Τουρμαλίνη. Ο διαλογισμός τους είναι απαραίτητος και τα έλαια που τους ηρεμούν είναι η λεβάντα, το νερολί, σανταλόξυλο, πατσουλί, λιβάνι, το τριαντάφυλλο, το χαμομήλι και ylang-ylang. Ο Λαμπραδορίτης, ο Αμέθυστος, ο Λάπις Λαζούλι, ο Αχάτης μπλε, ο Χαλαζίας, ο Σελενίτης ή μια πέτρα Σοδαλίτη μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητα τους να οραματιστούν και να επικοινωνήσουν με ανώτερες οντότητες.

Επαγγελματικά θεωρούνται οι καταλληλότεροι να ασχοληθούν με τις εναλλακτικές θεραπείες και τη συμβουλευτική στήριξη. Οι Ιχθείς είναι τύποι χαμαιλέοντες, έχουν αστείρευτη φαντασία, καλλιτεχνικές τάσεις, θεραπευτικές ικανότητες, ανεπτυγμένη διαίσθηση και αγαπούν να αποσύρονται σε ένα ήσυχο, ειρηνικό, ιδιωτικό και ονειρικό κόσμο. Τα απαλά, παστέλ χρώματα τους βοηθούν ενεργά στο πνευματικό τους έργο. Είναι ικανοί να προσελκύσουν την ευημερία στην ζωή τους κάνοντας καθημερινά θετικές δηλώσεις και προβολές. Θα ενισχύσουν την αφθονία τους φορώντας ή χρησιμοποιώντας Κιτρίνη και Αβεντουρίνη πράσινη σε συνδυασμό με λίγες σταγόνες κανέλας στο πορτοφόλι τους ή στην τσάντα τους.

Ιδανικά δώρα για τους Ιχθύες είναι τα αγγελάκια, τα τοτέμ, τα φυλαχτά, τα σύμβολα και οτιδήποτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δουλέψουν την ενέργεια τη δική τους καθώς και για να ενεργοποιήσουν τις δονήσεις γύρω τους. Κοσμήματα που συνδυάζουν το μπλε, το κίτρινο, το μοβ και το πράσινο θα γίνουν τα αγαπημένα τους. Ένα αισθησιακό, ονειρικό και αναγεννησιακό περιβάλλον είναι οι καταλληλότερες συνθήκες για να δεχτούν ένα δώρο οι απίστευτα ρομαντικοί και δοτικοί Ιχθύες.

Περισσότερα

Ιχθύες 

Υποκατηγορίες

  • Κρύσταλλοι & Φυλαχτά...

    Ενεργειακοί κρύσταλλοι, άγγελοι προστασίας και διαλογισμού, φυλαχτά ενεργοποιητές χώρων. Συνδέονται και ενεργοποιούν τα άτομα γεννημένα στο ζώδιο του Ιχθύ

  • Κοσμήματα για Ιχθύες

    Κοσμήματα-Μενταγιόν, σκουλαρίκια, βραχιόλια, περιδέραια & δαχτυλίδια από ενεργειακούς κρυστάλλους και θεραπευτικές πέτρες. Συνδέονται και ενεργοποιούν τα άτομα γεννημένα στο ζώδιο του Ιχθύ