ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Χειροποίητα, μοναδικά κοσμήματα με ενεργειακούς κρυστάλλους και λίθους, φυσικά πετρώματα και κατεργασμένα υλικά. Υπέροχες δημιουργίες για ισχυρές δονήσεις αγάπης, τύχης, προστασίας, ευημερίας, υγείας, αγγελικής σύνδεσης και αρμονίας.

Χειροποίητα, μοναδικά κοσμήματα με ενεργειακούς κρυστάλλους και λίθους, φυσικά πετρώματα και κατεργασμένα υλικά. Υπέροχες δημιουργίες για ισχυρές δονήσεις αγάπης, τύχης, προστασίας, ευημερίας, υγείας, αγγελικής σύνδεσης και αρμονίας.

Περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ 

Υποκατηγορίες

 • Μενταγιόν

  Χειροποίητα μενταγιόν με ενεργειακούς κρυστάλλους, φυσικά πετρώματα, ημιπολύτιμους λίθους και κατεργασμένα υλικά. Υπέροχα, κομψά και μοναδικά κοσμήματα σε αποκλειστική διάθεση. Μενταγιόν που συνδυάζουν τις ενεργειακές δονήσεις, την ομορφιά, τις θεραπευτικές ενέργειες των κρυστάλλων και την άριστη ποιότητα των υλικών.

 • Καρδιές-Κρίκοι-Πεταλού...

  Μενταγιόν Καρδιές, Κρίκοι και Πεταλούδες με ενεργειακούς κρυστάλλους, φυσικά πετρώματα, λίθους και κατεργασμένα υλικά. Ενεργειακά κοσμήματα για προστασία, αγάπη, υγεία, πλούτο, ευτυχία, αρμονία και δύναμη.

 • Σταυροί-Φυλαχτά-Ροζάρια

  Μενταγιόν σταυροί και φυλαχτά λαιμού με ενεργειακούς κρυστάλλους, φυσικά πετρώματα, λίθους έλξης και κατεργασμένα υλικά. Κοσμήματα λαιμού για προστασία, αγάπη, θεραπεία και δύναμη.

 • Περιδέραια

  Περιδέραια Χειροποίητα με φυσικούς κρυστάλλους, ενεργειακά πετρώματα, λίθους έλξης και κατεργασμένα υλικά. Υπέροχα, κομψά και μοναδικά κοσμήματα. Περιδέραια που συνδυάζουν τις ενεργειακές δονήσεις, την ομορφιά, τις θεραπευτικές ενέργειες των κρυστάλλων και την άριστη ποιότητα των υλικών.

 • Μενταγιόν-Το Δέντρο...

  Μενταγιόν-Το Δέντρο της Ζωής από ενεργειακούς κρυστάλλους, θεραπευτικές πέτρες έλξης, φυσικά πετρώματα και επεξεργασμένα υλικά. Ενεργειακά κοσμήματα λαιμού με σχήμα το “Δέντρο της Ζωής” για αφθονία, προστασία, αγάπη, γοητεία και ομορφιά.

  Το Δέντρο της Ζωής συμβολίζει την προστασία και τη σοφία, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία, την αφθονία και την ανάπτυξη, τη δύναμη και τη λύτρωση, την αγάπη και τη Χάρη του Θεού. Ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους πολιτισμούς. Πιστεύεται ότι δηλώνει την προσπάθεια της Γης να ενωθεί με τον Ουρανό.

 • Βραχιόλια Έλξης

  Χειροποίητα μοναδικά βραχιόλια με ενεργειακούς κρυστάλλους, φυσικά πετρώματα, λίθους έλξης και ενεργοποίησης και κατεργασμένα υλικά. Υπέροχες δημιουργίες που συνδυάζουν τις ενεργειακές δονήσεις, την ομορφιά, τις θεραπευτικές ενέργειες των κρυστάλλων και την άριστη ποιότητα των υλικών. Βραχιόλια μοναδικά με δονήσεις αγάπης, τύχης, προστασίας, ευημερίας, υγείας, ομορφιάς, γοητείας, αγγελικής σύνδεσης και αρμονίας.

 • Σκουλαρίκια

  Χειροποίητα μοναδικά σκουλαρίκια με ενεργειακές πέτρες, κρυστάλλους έλξης, φυσικά πετρώματα, λίθους και κατεργασμένα υλικά. Υπέροχες δημιουργίεςπου συνδυάζουν τις ενεργειακές δονήσεις, την ομορφιά, τις θεραπευτικές ενέργειες των κρυστάλλων και την άριστη ποιότητα των υλικών. Σκουλαρίκια μοναδικά με δονήσεις αγάπης, αφθονίας, υγείας, ομορφιάς, γοητείας, προστασίας, ευημερίας, τύχης, αγγελικής σύνδεσης και αρμονίας.

 • Δαχτυλίδια

  Χειροποίητα μοναδικά δαχτυλίδιαενεργειακές πέτρες, κρυστάλλους έλξης, φυσικά πετρώματα, λίθους και κατεργασμένα υλικά. Υπέροχες δημιουργίες που συνδυάζουν τις ενεργειακές δονήσεις, την ομορφιά, τις θεραπευτικές ενέργειες των κρυστάλλων και την άριστη ποιότητα των υλικών. Δαχτυλίδια μοναδικά με δονήσεις αγάπης, αφθονίας, υγείας, ομορφιάς, γοητείας, προστασίας, ευημερίας, τύχης, αγγελικής σύνδεσης και αρμονίας.