Άλφα

Άλφα
Ενεργειακοί κρύσταλλοι, ημιπολύτιμες πέτρες και φυσικά πετρώματα που αρχίζουν από το γράμμα Α-άλφα. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών.

Άλφα 

Υποκατηγορίες

 • Αβεντουρίνη Κίτρινη

  Ενεργειακοί κρύσταλλοι, κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου δημιουργημένοι από πέτρα Αβεντουρίνη Κίτρινη. 

  Αβεντουρίνη Κίτρινη: Πέτρα της χαράς και της ζωτικότητας, της αναζωογόνησης και της ευτυχίας, της αισιοδοξίας και της δημιουργικότητας, της προστασίας και της εξισορρόπησης, της γείωσης και της αρμονίας. Ενθαρρύνει τη δύναμη, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Προσελκύει την ευημερία, την επαγγελματική επιτυχία και την αφθονία. Εναρμονίζει την καρδιά, το λαιμό και το ηλιακό πλέγμα. Η Αβεντουρίνη Κίτρινη θεωρείται μία πέτρα που ενισχύει την αποκατάσταση της ενέργειας, την αποτοξίνωση του οργανισμού και την καλή υγεία.

 • Αβεντουρίνη Κόκκινη

  Ημιπολύτιμοι κρύσταλλοι, ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακή πέτρα Αβεντουρίνη Κόκκινη. Η πέτρα της δημιουρίας και της γείωσης, της εναρμόνισης και του πλούτου.

  Αβεντουρίνη Κόκκινη για δημιουργικότητα και ευημερία, ισορροπία και ισότητα, θετική στάση ζωής και επίτευξη στόχων, επαγγελματική πρόοδο και πλούτο. Αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις και συμβάλλει στη δημιουργία μιας ήρεμης και ισορροπημένης ατμόσφαιρας. Χρησιμοποιείται συχνά από υπέρβαρα άτομα γιατί θεωρείται ότι βοηθάει αποτελεσματικά στην μείωση του βάρους και του λίπους. Οι θεραπευτές την χρησιμοποιούν κυρίως για δερματικά προβλήματα, εκζέματα και μυκητιάσεις. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της αρτηριακής πίεσης, να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα, καθώς και να βοηθήσει στην θεραπεία του αναπαραγωγικού συστήματος, μιας και θεωρείται και πέτρα της γονιμότητας.

 • Αβεντουρίνη Πράσινη

  Θεραπευτικοί κρύσταλλοι, κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακή πέτρα Αβεντουρίνη Πράσινη.

  Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών. Σωματικά, πιστεύετε ότι είναι επωφελής για το κυκλοφορικό σύστημα, την εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης, για ναυτία και πονοκεφάλους, αλλεργίες, έκζεμα, πυρετό και διαταραχές του ύπνου.

 • Αιματίτης

  Θεραπευτικοί κρύσταλλοι, κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακή πέτρα Αιματίτη. 

  Αιματίτης για θεραπεία και ηρεμία, αντοχή και δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία, καλή μνήμη και ζωτικότητα, ασφάλεια και προστασία, επαγγελματική επιτυχία και κερδοφόρες πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες. Διαλύει τις αρνητικές δυνάμεις, αποτρέπει την απορρόφηση τους και μετατρέπει την αρνητικότητα σε ενέργεια της Παγκόσμιας Αγάπης. Προσφέρει στήριξη στις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες μας, και μας υπενθυμίζει ότι οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Βοηθά να ξεπεραστούν παράλογοι φόβοι, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις, καθώς και στην εξισορρόπηση συναισθημάτων και ενέργειας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος. Ο Αιματίτης είναι γνωστός για την βοήθεια του σε θεραπείες φλεγμονών των αρθρώσεων, κράμπες ποδιών, επούλωση των οστών, κατάγματα και έλκη. Ενδυναμώνει και προστατεύει την καρδιά. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους, σε άλγη και πόνους, και σε διαταραχές του ύπνου. Λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο.  

 • Άκουαμαρίνα

  Ημιπολύτιμες πέτρες, ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακό κρύσταλλο Άκουαμαρίνα. 

  Άκουαμαρίνα: για προστασία και διαλογισμό, γαλήνη και σοφία, αλήθεια και αποδοχή, ηρεμία και εσωτερική δύναμη, θάρρος και αυτό-έκφραση, έμπνευση και ανώτερη καθοδήγηση, διαίσθηση και διόραση. Οξύνει τη διάνοια και καθαρίζει από τη σύγχυση. Προστατεύει από τα κουτσομπολιά και τις αρνητικές οντότητες, καθώς και από κινδύνους και φόβους στην θάλασσα και γενικά στο νερό. Συχνά χρησιμοποιείται για ευνοϊκή επίλυση νομικών θεμάτων. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην θεραπεία παθήσεων του λαιμού και του θυρεοειδή, του ήπατος, του στομάχου, των νεφρών και της κύστης. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στην μείωση της κατακράτησης υγρών, βοηθάει στην ρύθμιση των ορμονών και ανακουφίζει από ρινίτιδες και αλλεργίες. Επίσης πιστεύεται ότι βοηθάει να ξεπεραστούν οι κρίσεις πανικού, το στρες, οι φόβοι μειώνοντας την πίεση και ηρεμώντας το νευρικό σύστημα. Θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για διαλογισμό καθώς θωρακίζει την αύρα, ευθυγραμμίζει τα τσάκρα και ενισχύει τη διόραση. Επαγγελματικά προσελκύει την ευημερία και τις επενδύσεις-χορηγίες. 

 • Αμαζονίτης

  Ημιπολύτιμες πέτρες, ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακό κρύσταλλο Αμαζονίτη. 

  Αμαζονίτης: για ελπίδα και αποφασιστικότητα, ενθάρρυνση και καλοσύνη, ευγένεια και αφθονία, καλή τύχη και ευημερία, δημιουργικότητα και επιτυχία, καλή υγεία και φυσική αντοχή, προβολή θετικών σκέψεων και υλοποίηση ονείρων. Σωματικά ενισχύει τη θεραπεία ασθενειών του λαιμού, του θυρεοειδή και των νευρολογικών συνδέσεων. Χρησιμοποιείται συχνά από τους θεραπευτές για την εξισορρόπηση των συναισθημάτων και την αντιμετώπιση του θυμού και της ευερεθιστότητας.

 • Αμέθυστος

  Ημιπολύτιμες πέτρες, ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακό κρύσταλλο Αμέθυστου.

  Αμέθυστος: για προστασία και γαλήνη, θεραπεία και επούλωση, εξισορρόπηση και αρμονία, ευτυχία και ικανοποίηση, αγάπη και εσωτερική δύναμη, διαίσθηση και ανώτερη σύνδεση, διαλογισμό και επικοινωνία με τους αγγέλους, ευσέβεια και ειλικρίνεια, πνευματική φρόνηση και ταπεινότητα. Συναισθηματικά μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και τη θλίψη, να απελευθερώσει το στρες, να υπερνικήσει φόβους και ενοχές, και να φέρει ηρεμία και εσωτερική δύναμη. Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της αρθρίτιδας, της χρόνιας κούρασης, του άσθματος, της εμμηνόπαυσης, των πονοκεφάλων, για ανακούφιση πόνων, για κυκλοφορικά και ενδοκρινικά προβλήματα, καθώς και σε καταστάσεις ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης θεωρείται κατάλληλος κρύσταλλος σε περίοδο αποτοξίνωσης από εθισμούς. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία και αφθονία.

 • Απατίτης

  Θεραπευτικές πέτρες, ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακό κρύσταλλο Απατίτη.

 • Ασβεστίτης Λευκός

  Ενεργειακοί κρύσταλλοι, κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από θεραπευτική πέτρα Ασβεστίτη Λευκό.

  Ασβεστίτης:για εμπιστοσύνη και θετική ενέργεια, δύναμη και προστασία, δημιουργικότητα και σταθερότητα, αποδοχή και υπομονή, δικαιοσύνη και ικανοποίηση, αρμονία και συντροφικότητα. Πιστεύεται ότι εξαλείφει το φόβο, τα άσχημα συναισθήματα, βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης και διαλύει τα προβλήματα που στέκονται εμπόδιο για να αναπτυχθούν και να αναδειχτούν οι δυνατότητες μας. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας.Επαγγελματικά ενισχύει την επίμονη, την συνεργασία και την δημιουργικότητα. Θεωρείται κατάλληλος σε νέα ξεκινήματα και για κερδοφόρα επαγγελματικά ρίσκα. 

 • Ασβεστίτης Πορτοκαλί

  Κρύσταλλοι, κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακή πέτρα Ασβεστίτη Πορτοκαλί.

  Ασβεστίτης:για εμπιστοσύνη και θετική ενέργεια, δύναμη και προστασία, δημιουργικότητα και σταθερότητα, αποδοχή και υπομονή, δικαιοσύνη και ικανοποίηση, αρμονία και συντροφικότητα. Πιστεύεται ότι εξαλείφει το φόβο, τα άσχημα συναισθήματα, βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης και διαλύει τα προβλήματα που στέκονται εμπόδιο για να αναπτυχθούν και να αναδειχτούν οι δυνατότητες μας. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας.Επαγγελματικά ενισχύει την επίμονη, την συνεργασία και την δημιουργικότητα. Θεωρείται κατάλληλος σε νέα ξεκινήματα και για κερδοφόρα επαγγελματικά ρίσκα. 

 • Αχάτης

  Κρύσταλλοι, χειροποίητα κοσμήματα, ενεργειακοί άγγελοι, διακοσμητικά χώρου, φυλαχτά και γούρια έλξης από ενεργειακή πέτρα Αχάτη.

  Αχάτης για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος, θεραπεία και αρμονία, δημιουργικότητα και ευημερία, προσαρμοστικότητα και αρμονία, εξισορρόπηση και ασφάλεια, μακροζωία και καλή τύχη, συζυγική πίστη και ρομαντισμό, συναισθηματική και σωματική επούλωση. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, πικρία και δυσαρέσκεια. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας. Επίσης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

 • Αχάτης Botswana

  Ενεργειακά κοσμήματα, κρύσταλλοι, θεραπευτικοί άγγελοι, διακοσμητικά χώρου, φυλαχτά από πέτρα Αχάτη botswana.

  Αχάτης Botswana: για αλλαγή και προστασία, αισιοδοξία και θετική στάση ζωής, επούλωση και αποδοχή, δημιουργικότητα και φαντασία, έμπνευση και αφθονία, αποφασιστικότητα και επίλυση, διόραση και διαλογισμό. Συνδέεται με το 7ο τσάκρα και ενθαρρύνει τις καλλιτεχνικές εκφράσεις. Προστατεύει τα ευαίσθητα και μοναχικά άτομα και δημιουργεί ασπίδα προστασίας από το "κακό μάτι". Θεωρείται ιδανική πέτρα για την καταπολέμηση της κατάθλιψης και του άγχους, καθώς και για την αντιμετώπιση και θεραπεία αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών, καταπιεσμένων συναισθημάτων και επικίνδυνων εθισμών. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην επούλωση κατεστραμμένων οστών και σε διαταραχές του κεντρικού νευρικού συστήματος. Ως κρύσταλλος είναι γνωστός για τις αντικαταθλιπτικές του ιδιότητες καθώς και για την στήριξη που προσφέρει κατά την περίοδο διακοπής του καπνίσματος.

 • Αχάτης Δενδρίτης

   Ενεργειακά κοσμήματα, θεραπευτικοί άγγελοι, διακοσμητικά χώρου, φυλαχτά & γούρια από πέτρα Αχάτη Δενδρίτη. 

  Αχάτης Δενδρίτης: για προστασία και πλούτο, θεραπεία και αποκατάσταση, αυτοεκτίμηση και συναισθηματική ισορροπία, δημιουργία και ανάπτυξη, γαλήνη και ειρήνη, δύναμη και ευημερία. Σε προσωπικό επίπεδο διαλύει τις εσωτερικές εντάσεις, αμφιβολίες και φόβους. Ενθαρρύνει την πνευματική ωριμότητα και μάθηση, και ενισχύει την ορθολογική σκέψη και αποφασιστικότητα. Επαγγελματικά προσελκύει την επαγγελματική επιτυχία, την αναγνώριση και την ευημερία. Γνωστός ως ο κρύσταλλος της οικογένειας και της φύσης. Σωματικά χρησιμοποιείται στις θεραπείες ασθενειών των οστών, των φλεβών και του κυκλοφορικού συστήματος. Επίσης πιστεύεται ότι είναι κατάλληλος για όποιον ανησυχεί υπερβολικά για την υγεία του.

 • Αχάτης Indian

  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά χώρου, θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια από πέτρα Αχάτη indian. 

  Αχάτης Indian για προστασία και γείωση, θεραπεία και αρμονία, αισιοδοξία και θάρρος, καλή τύχη και μακροζωία, συζυγική αφοσίωση και στοργή, ευημερία και επαγγελματική πρόοδο. Ενισχύει τη δημιουργικότητα και την έμπνευση. Έχοντας τις κύριες ιδιότητες του Αχάτη, ειδικότερα ο Αχάτης Indian εξισορροπεί, εναρμονίζει και συνδέει το 2ο με το 4ο τσάκρα. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Συναισθηματικά δίνει κουράγιο, αυτοπεποίθηση και βοηθάει να διαλυθούν οι φόβοι. Μια από τις ιδιότητες του Αχάτη, είναι η αποδέσμευση της δυσαρέσκειας, του φθόνου και της πικρίας, για το λόγο αυτό θεωρείται από πολλούς ως μια εξαιρετική πέτρα για να βοηθήσει στην επούλωση και να βελτιώσει τις σχέσεις. Επιπλέον ο Αχάτης indian βοηθάει τον κάτοχο του να ανοίξει δουλέψει με το τσάκρα της καρδιάς του και να αφεθεί στην ροή της αγάπης, της συγχώρεσης και της επούλωσης. Σωματικά βελτιώνει τη μνήμη και είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες ασθενειών του στομαχιού, του κυκλοφορικού συστήματος, της καρδιάς, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας. Μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια. Επαγγελματικά πιστεύεται ότι θα βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Θεωρείται ιδανικός για ξεκινήματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

 • Αχάτης Καφέ

  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια, αγαλματάκια από πέτρα Αχάτη Καφέ

 • Αχάτης Κίτρινος

  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από πέτρα Αχάτη Κίτρινο. 

  Αχάτης Κίτρινος για ζωτικότητα και χαρά, αναζωογόνηση και ευτυχία, θάρρος και αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και αγάπη για την ζωή, υγεία και μακροζωία, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και επιτυχημένες συνεργασίες. Μπορεί να βοηθήσει στην απαλοιφή των φόβων,της οργής και της εσωτερικής πικρίας.

 • Αχάτης Κόκκινος

  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι για διαλογισμό, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια από ενεργειακό ημιπολύτιμο κρύσταλλο Αχάτη Κόκκινο.

  Αχάτης Κόκκινος για δύναμη και θάρρος, τόνωση και ενδυνάμωση, γείωση και θεραπεία, αλήθεια και εμπιστοσύνη, ευημερία και επιτυχία, σωματική και συναισθηματική αντοχή, φαντασία και έμπνευση, καλή τύχη και μακροζωία. Πέτρα που χρησιμοποιείται για να καθαρίσει και να προσφέρει προστασία στην αύρα. Βοηθάει σε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε ή χρειάζεται να κάνετε στη ζωή σας. Φοριέται ως φυλαχτό για την αποφυγή ζηλόφθονων σκέψεων, της δυσαρέσκειας, της πικρίας και για να ενισχύσει την αγάπη. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βελτιώσει όλες τις λειτουργίες του σώματος και την κυκλοφορία του αίματος. Ενισχύει την θεραπεία και επούλωση των εγκαυμάτων του δέρματος και πιστεύεται ότι αυξάνει τη φυσική αντοχή και δύναμη. Επαγγελματικά προσελκύει τις νέες ιδέες και την αύξηση της παραγωγής και απόδοσης. Απαραίτητη σε όσους αναζητούν νέα εργασία.

 • Αχάτης Λευκός

  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από θεραπευτικό κρύσταλλο Αχάτη Λευκό. 

  Αχάτης Λευκός: για ολοκλήρωση και πληρότητα, αλήθεια και πνευματική διαύγεια, καλή τύχη και ευημερία, πίστη και δυνατή αγάπη, ψυχική σαφήνεια και εσωτερική σοφία, νέο ξεκίνημα και ροή. Ηρεμεί το νου, χαλαρώνει το σώμα και προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες. Σωματικά χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για ζαλάδες, πονοκεφάλους, δερματικά προβλήματα, φλεγμονές και ασθένειες των ματιών.

 • Αχάτης Μαύρος

  Ενεργειακά κοσμήματα από Αχάτη μαύρο. Κρύσταλλοι, άγγελοι για διαλογισμό, διακοσμητικά & θεραπευτικά φυλαχτά από ενεργειακή πέτρα Αχάτη Μαύρο.

 • Αχάτης Μπλε Δαντελωτό

  Ενεργειακά κοσμήματα από Αχάτη Μπλε lace. Κρύσταλλοι, άγγελοι για διαλογισμό, διακοσμητικά & φυλαχτά έλξης από ενεργειακή πέτρα Αχάτη Μπλε Δαντελωτό.

  Αχάτης Μπλε: για υπομονή και ελπίδα, αισιοδοξία και χαρά, αλήθεια και καλοσύνη, θετική σκέψη και σοφία, γαλήνη και επικοινωνία, έμπνευση και εσωτερική γνώση, διαίσθηση και ανώτερη επικοινωνία, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση. Ισχυρός θεραπευτής του λαιμού, βοηθά στη λεκτική έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων, εξουδετερώνοντας την οργή. Πέτρα της επικοινωνίας καθώς διευκολύνει την επικοινωνία σε δύσκολες περιστάσεις, ενισχύει την δημόσια ομιλία, τις γραπτές ανακοινώσεις και την ομαλή συζήτηση. Σωματικά χρησιμοποιείται στη θεραπεία του τραυλίσματος και άλλων προβλημάτων της ομιλίας. Πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λοιμώξεων της λέμφου, των φλεγμονών και του πυρετού.

 • Αχάτης Μοβ

  Κρύσταλλοι, άγγελοι για διαλογισμό, διακοσμητικά & θεραπευτικά φυλαχτά από ενεργειακή πέτρα Αχάτη Μοβ. Ενεργειακά κοσμήματα από Αχάτη Μοβ.

 • Αχάτης Moss

  Ενεργειακά κοσμήματα από Αχάτη Moss. Κρύσταλλοι, άγγελοι για διαλογισμό, διακοσμητικά & θεραπευτικά φυλαχτά από ενεργειακή πέτρα Αχάτη Moss.

  Αχάτης Moss: η πέτρα της ελπίδας και της θετικής ενέργειας, της θεραπείας και της επούλωσης, της αγάπης και της συγχώρεσης, της αυτοεκτίμησης και του θάρρους, της γαλήνης και της επίλυσης, της διόρασης και της σοφίας. Προσελκύει τον πλούτο και την αφθονία και βοηθάει στην επίτευξη των στόχων. Χρησιμοποιείται συχνά κατά την διάρκεια του διαλογισμού ως κανάλι επικοινωνίας και ως ασπίδα προστασίας από την αρνητικότητα. Οι θεραπευτές τον χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν την αύρα, και να βοηθήσουν στην θεραπεία δερματικών παθήσεων και του κρυολογήματος. Βοηθάει, επίσης την αύξηση υγιή κυττάρων και ιστών.

 • Αχάτης Πορτοκαλί

  Ενεργειακά κοσμήματα από Αχάτη Πορτοκαλί. Κρύσταλλοι, άγγελοι για διαλογισμό, διακοσμητικά & θεραπευτικά φυλαχτά από ενεργειακή πέτρα Αχάτη Πορτοκαλί.

  Αχάτης Πορτοκαλί για προστασία και δύναμη, προσωπική δύναμη και ενέργεια, αυτοεκτίμηση και αποδοχή, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό, ζωτικότητα και αντοχή, καλοσύνη και ειλικρίνεια, απόλαυση και χαρά, σεξουαλικότητα και αναπαραγωγή. Προστατεύει από κάθε αρνητική ενέργεια και επιρροή και αποτρέπει το «άδειασμα» της δικής μας ενέργειας. Προσελκύει νέες ιδέες και οράματα, ενισχύει την ικανότητα της προσαρμογής σε αλλαγές και συμβάλλει στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων. Κατάλληλος κρύσταλλος να φορεθεί σε περιόδους άγχους και στρες.

 • Αχάτης Ροζ

  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & ενεργοποιητές χώρου από πέτρα Αχάτη Ροζ. 

  Ο ροζ Αχάτης χρησιμοποιείται για ενίσχυση και προσέλκυση της αγάπης, της ευτυχίας, της στοργής και της αρμονίας, της αποδοχής και της αυτό-εκτίμησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξυπνήσει το πάθος και τον έρωτα. Καθαρίζει την αύρα και προσελκύει νέες δυναμικές και ενέργειες.

 • Αιματόλιθος

  Θεραπευτικοί κρύσταλλοι και ενεργειακά κοσμήματα από Αιματόλιθο. Άγγελοι, διακοσμητικά χώρου, φυλαχτά και γούρια έλξης από ενεργειακή πέτρα Αιματόλιθου. 

  Ηλιοτρόπιο- Αιματόλιθος: για θάρρος και δύναμη, προστασία και πλούτο, υγεία και θεραπεία, γείωση και ασπίδα από το “κακό μάτι”, αντοχή και κουράγιο, διαίσθηση και δημιουργικότητα, αναζωογόνηση και μακροζωία, φήμη και εξουσία, επιτυχία και ευημερία, νίκη και δικαιοσύνη, καλή τύχη και θετική ενέργεια. Διαλύει τη σύγχυση, τους φόβους, το θυμό και ενισχύει τη λήψη σωστών αποφάσεων. Σωματικά, είναι ένα άριστο μέσο καθαρισμού του αίματος, μία ισχυρή πέτρα θεραπείας πολλών αιματολογικών διαταραχών. Αποτοξινώνει τον οργανισμό και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στην καταπολέμηση και επούλωση λοιμώξεων και φλεγμονών. Επαγγελματικά βοηθάει στην αύξηση της επιτυχίας μιας επιχείρησης και της προσέλκυσης χρημάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει την επικοινωνία με ανώτερες πνευματικές διαστάσεις.