Ζήτα

Ζήτα
Ενεργειακοί κρύσταλλοι & θεραπευτικές πέτρες που αρχίζουν από το γράμμα Ζ-ζήτα. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Ζήτα 

Υποκατηγορίες

  • Ζαφείρι

    Υπερόχα & μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα από Ζαφείρι. Θεραπευτικά χειροποίητα φυλαχτά & γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Ζαφειριού. 

    Ζαφείρι μπλε Η “Πέτρα του Πεπρωμένου”, τοσύμβολο του Ουρανού, της πίστης και της ευημερίας. Το Μπλε Ζαφείρι θεωρείται ο κρύσταλλος της αγάπης και της συζυγικής αφοσίωσης, της ειλικρίνειας και της γνώσης, της αλήθειας και της πίστης, της δύναμης και της θεραπείας, της αυτό-έκφρασης και της επικοινωνίας, της σοφίας και της αγνότητας, της εύνοιας και του πλούτου, της ροής και της γείωσης, της έμπνευσης και της διαίσθησης, της ανεξαρτησίας και της αισιοδοξίας. Πιστεύεται ότι μπορεί να απελευθερώσει από την κατάθλιψη, την ένταση, τις ανεπιθύμητες σκέψεις και την πνευματική σύγχυση. Προκαλεί χαρά και ειρήνη στο νου και βοηθάει στην πραγματοποίηση των ονείρων και επιθυμιών του κατόχου του.Κατάλληλος κρύσταλλος να χρησιμοποιηθεί στο διαλογισμό καθώς απελευθερώνει μπλοκαρίσματα, διεγείρει την συγκέντρωση, εξισορροπεί και ευθυγραμμίζει σώμα, ψυχή και νου, προκαλεί γαλήνη και ειρήνη στο νου, και διευκολύνει την πορεία στο πνευματικό μονοπάτι. Το μπλε Ζαφείρι αυξάνει την πνευματική διαύγεια και την αντίληψη, καθώς και τις δυνατότητες να χρησιμοποιήσει ο κάτοχός του όλο του του δημιουργικό δυναμικό και να επιτεύξει όλους του τους στόχους. Γενικά το ζαφείρι χρησιμοποιείται για να ενισχύσει και να επιταχύνει την θεραπεία διαταραχών του αίματος, των φλεβών, των κυττάρων και των αδένων. Ειδικά το μπλε ζαφείρι πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία και επούλωση του θυρεοειδή, του πονόλαιμου καθώς και να εξισορροπήσει το νευρικό σύστημα. Επαγγελματικά προσελκύει τον πλούτο και την καλή τύχη. Καθώς θεωρείται κρύσταλλος του πλούτου χρησιμοποιείται για να προσελκύσει οικονομικά οφέλη και κέρδη.