Ιώτα

Ιώτα
Ενεργειακοί κρύσταλλοι & ημιπολύτιμες πέτρες που αρχίζουν από το γράμμα Ι-ιώτα (γιώτα). Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Ιώτα 

Υποκατηγορίες

 • Ίασπις Δαλματίας

  Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα από Ίασπι Δαλματίας. Θεραπευτικές πέτρες, άγγελοι, διακοσμητικά, φυλαχτά & γούρια προστασίας από ενεργειακό λίθο Ίασπι Δαλματίας.

  Ο Ίασπις Δαλματίας είναι η πέτρα που προστατεύει και γειώνει, ενθαρρύνει και δυναμώνει, αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις και αυξάνει τη δίψα για ζωή και χαρά. Κρύσταλλος της αισιοδοξίας και της δημιουργικότητας, της γαλήνης και της θετικότητας, της αγάπης και της αυτοπεποίθησης. Πιστεύεται, επίσης ότι ενισχύει τη συζυγική πίστη, την αφοσίωση και είναι κατάλληλη για προστασία στις μακροχρόνιες σχέσεις. Καθαρίζει την αύρα και μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Επαγγελματικά πιστεύεται ότι μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας από οικονομικές απάτες. Ενθαρρύνει την ομαδική εργασία. Προσελκύει την ευημερία, την επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Θεωρείται πέτρα των κτηνιάτρων, όσων ασχολούνται με τα ζώα και είναι ιδανική πέτρα για τους σκύλους.

 • Ίασπις Ζέβρα

  Μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα από Ίασπι Ζέβρα. Θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια, άγγελοι & διακοσμητικά από ενεργειακό λίθο Ίασπι Ζέβρα.

  Ίασπις Ζέβρα για δράση και απόλαυση της ζωής, γείωση και αποφασιστικότητα, κουράγιο και υπομονή, λογική και σαφήνεια. Είναι η πέτρα που μπορεί να βοηθήσει στη σύνδεση με τη μητέρα Γαία και με την άπειρη ενέργεια και αγάπη του Σύμπαντος. Έχει όλες τις θεραπευτικές ενέργειες ενδυνάμωσης και αναζωογόνησης του Ίασπι και επιπλέον προστατεύει την αύρα του ατόμου και βοηθάει στη καταπολέμηση της κατάθλιψης και του άγχους. Εξισορροπεί και ευθυγραμμίζει όλα τα τσάκρα καθώς και τις γιν/γιανγκ ενέργειες. Αποκαλύπτει την εσωτερική αλήθεια, ενισχύει τον έλεγχο της σκέψης και βοηθάει στον κάτοχο της να επικεντρωθεί σε αυτό που επιθυμεί και όχι σε αυτό που δεν θέλει. Ενθαρρύνει τον κάτοχο της να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τις επιθυμίες του. Χρησιμοποιείται στον διαλογισμό και στην ανάκληση ονείρων. Επαγγελματικά προτρέπει να υλοποιηθούν ιδέες και σχέδια και προστατεύει από οικονομικές απάτες. Σωματικά είναι ιδιαίτερα ευεργετική και θεραπευτική σε παθήσεις των οστών, των δοντιών, των ούλων, της οστεοπόρωσης, των μυϊκών σπασμών και των ταχυπαλμιών της καρδιάς.

 • Ίασπις Κίτρινος
 • Ίασπις Κόκκινος
  Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα από Ίασπι Κόκκινο. Άγγελοι διαλογισμού, διακοσμητικά φενγκ σούι, φυλαχτά & γούρια προστασίας από Ίασπι Κόκκινο. 
  Ίασπις κόκκινος: Για ισχυρή προστασία και θεραπεία, καλή υγεία και ενέργεια, επούλωση και ισορροπία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ωριμότητα και υπευθυνότητα, σταθερότητα και δικαιοσύνη, ηρεμία και αποδοχή, τόλμη και προσωπική ανεξαρτησία, επαγγελματική πρόοδο και ευημερία. Παρέχει θάρρος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, διεγείρει την φαντασία, ενθαρρύνει την ειλικρίνεια, απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και αποκαλύπτει τις ευλογίες. Κρύσταλλος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του κυκλοφορικού συστήματος, στην ανακούφιση και θεραπεία της έμμηνου ρύσης ή της εμμηνόπαυσης και να διεγείρει τη σεξουαλικότητα και τη γονιμότητα.
 • Ίασπις Leopard Skin
  Ενεργειακά κοσμήματα από Ίασπι leopard skin. Φυλαχτά & γούρια προστασίας, άγγελοι & διακοσμητικά από θεραπευτικό λίθο Ίασπι leopard skin, 
  Ίασπις Leopardskin για προστασία και σταθερότητα, αγάπη και αφοσίωση, αναγέννηση και νεότητα. Αν και ο Ίασπις είναι μια πέτρα που τα αποτελέσματά της έρχονται αργά και σταδιακά, είναι από τις βασικές πέτρες που θα πρέπει να έχουμε. Μπορεί να προστατεύσει από τις αρνητικές ενέργειες, καταστάσεις και άτομα καθώς δημιουργεί μια ισχυρή ασπίδα προστασία και απώθησης. Πιστεύεται ότι προσελκύει ότι πραγματικά χρειαζόμαστε και όχι αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει σε θεραπείες λοιμώξεων και ασθενειών του δέρματος. Ενισχύει την αυτό-θεραπεία, ανακουφίζει από συναισθηματικές πιέσεις και χρησιμοποιείται τακτικά μετά από νευρικούς κλονισμούς. Θεωρείται η πέτρα των Σαμάνων και είναι κατάλληλη για αστρικά ταξίδια, πνευματικές ανακαλύψεις, καθώς και για πνευματική σύνδεση με το προσωπικό μας τοτέμ.
 • Ίασπις Multicolor-Fancy
  Διακοσμητικά feng shui, ενεργειακά φυλαχτά & γούρια από Ίασπι multicolor-fancy. Μοναδικά κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους Ίασπι multicolor-fancy. 
  Ίασπις multicolor-fancy: για προστασία και θεραπεία, για γείωση και σταθερότητα, αγάπη και αρμονία, επούλωση και αποκατάσταση, ροή και αφοβία, εξισορρόπηση συναισθηματική και ενεργειακή, δύναμη και αποφασιστικότητα, πίστη και αφοσίωση, χαρά και αισιοδοξία, θάρρος και πρόοδο, δημιουργικότητα και αναζωογόνηση, ευημερία και επιτυχία. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας, επίσης ενισχύει και αποτοξινώνει το κυκλοφορικό σύστημα, το αίμα και το συκώτι. Επαγγελματικά μπορεί να προσελκύσει την επαγγελματική πρόοδο και ευημερία.
 • Ίασπις Picasso
  Ενεργειακά κοσμήματα από Ίασπι picasso. Θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια, άγγελοι, διακοσμητικά  & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακό κρύσταλλο Ίασπι picasso. 
  Ίασπις Picasso: Ένας πανέμορφος λίθος που συνδυάζει όλες τις ιδιότητες του Ίασπις. Ισχυρή προστασία και θεραπεία, καλή υγεία και ενέργεια, επούλωση και ισορροπία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ωριμότητα και υπευθυνότητα, σταθερότητα και δικαιοσύνη, ηρεμία και αποδοχή. Παρέχει θάρρος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, διεγείρει την φαντασία, ενθαρρύνει την ειλικρίνεια, απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και αποκαλύπτει τις ευλογίες. Καθαρίζει και σταθεροποιεί την αύρα, ηρεμεί τα έντονα συναισθήματα, ενισχύει τη τόλμη για προσωπική ανεξαρτησία. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας. Επίσης ενισχύει και αποτοξινώνει το κυκλοφορικό σύστημα, το αίμα και το συκώτι. Επαγγελματικά μπορεί να προσελκύσει την επαγγελματική πρόοδο και ευημερία, καθώς και να προστατέψει από αδικίες και οικονομικές απάτες.
  Ειδικότερα ο Ίασπις Picasso μπορεί να φορεθεί για να ενισχύσει και να προσελκύσει δύναμη και αγάπη, θεραπεία και ξεμπλοκάρισμα, διόραση και επίλυση, αλλαγή και μεταμόρφωση, επιτυχία και αναγνώριση, επούλωση και πρόοδο, θάρρος και ανακούφιση, στοργή και πίστη.
 • Ίασπις Picture
  Διακοσμητικά Feng Shui, θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια από Ίασπι picture. Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι και πέτρες από ενεργειακό λίθο Ίασπι picture. 
  Ο Ίασπις Picture έχοντας όλες τις ιδιότητες του Ίασπις, θεωρείται επίσης και πέτρα της προσωπικής δύναμης και της εναρμόνισης, της προστασίας και της επούλωσης, της ανακούφισης και της ανάρρωσης, της ενθάρρυνσης και της δημιουργικότητας, της αποφασιστικότητας και του θάρρους, της αφοβίας και της ολοκλήρωσης, της αυτογνωσίας και της επαγγελματικής επιτυχίας. Χρησιμοποιείται, επίσης για να ενισχύσει τη γείωση και την σύνδεση με την Γη.
 • Ίασπις Ocean
  Ενεργειακά κοσμήματα από Ίασπι ocean. Διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια & άγγελοι από ενεργειακή πέτρα Ίασπι ocean. 
  Ο Ίασπις Ocean είναι μία πανέμορφη πέτρα, η οποία διεγείρει το ηλιακό πλέγμα, την καρδιά και το τσάκρα του λαιμού. Θεωρείται πέτρα της χαράς και της ηρεμίας, της αγάπης και της δημιουργικότητας, της αφοσίωσης και πίστης, της χαλάρωσης και της αποδοχής, της εσωτερικής δύναμης και του θάρρους, της επιτυχίας και της αφθονίας, της ευημερίας και της προόδου. Προστατεύει και προσελκύει την καλή τύχη και τη θετική στάση ζωής. Λέγεται ότι φορεμένο κοντά στο τσάκρα της καρδιάς βοηθάει να εκφράσουμε την αγάπη μας με λόγια και πράξεις. Με στοιχείο του το Νερό και την Γη και πλανήτη του την Γη, ο Ίασπις Ocean μπορεί να βοηθήσει σωματικά στη θεραπεία του κρυολογήματος και της γρίπης, καθώς και να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να έχουν ήρεμο και γαλήνιο ύπνο.
 • Ιμαλαΐων Αλάτι
  Διακοσμητικά, ρεσώ και στήλες από Αλάτι Ιμαλαΐων. Ένας φυσικός ιονιστής χώρου. Το φυσικό ορυκτό Ιμαλαΐων καθαρίζει και εξαγνίζει όπου χρησιμοποιηθεί.