Κάπα

Κάπα
Ενεργειακές πέτρες & θεραπευτικοί κρύσταλλοι που αρχίζουν από το γράμμα Κ-κάπα. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Κάπα 

Υποκατηγορίες

 • Καρνεόλη
  Μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα από Καρνεόλη. Θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια, διακοσμητικά χώρου από ενεργειακό κρύσταλλο Καρνεόλη. 
  Καρνεόλη: για ευτυχία και αρμονία, θάρρος και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα, για ενίσχυση της ενέργειας και θεραπεία, αλλαγή και ανανέωση, καλή υγεία και θετική σκέψη, επίτευξη στόχων και επιτυχία,  αυτοσυγκέντρωση και ολοκλήρωση. Κατάλληλη για τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι δεν έχουν τον έλεγχό της ζωής τους και για αυτούς που νιώθουν ανασφάλεια και ότι η ζωή τους είναι στάσιμη, μιας και καταρρίπτει τις αρνητικές ενέργειες και τις αντικαθιστά με θετικές επιλογές ζωής. Ηρεμεί το θυμό, την οργή και την αγανάκτηση. Προστατεύει από το φθόνο, την κακία και την φτώχεια. Σωματικά η Καρνεόλη ενθαρρύνει τον σχηματισμό νέων κυττάρων του αίματος, βοηθάει στον καθαρισμό του αίματος, διασφαλίζει την καλή παροχή αίματος προς τα όργανα και τους ιστούς, δίνοντας έτσι  περισσότερη ενέργεια στον άνθρωπο. Κατάλληλη για να βοηθήσει στην πέψη, κοιλιακό άλγος, στην επούλωση πληγών, στους ρευματισμούς, αρθριτικά, νευραλγία, στις πέτρες των νεφρών, στα νεφρά και στην κατάθλιψη. Ενισχύει τη γονιμότητα και διεγείρει τη σεξουαλικότητα. Επαγγελματικά προσελκύει την ευημερία και την αφθονία, την επιτυχία και την αναγνώριση.
 • Κεχριμπάρι
  Ενεργειακά κοσμήματα, διακοσμητικά χώρου, φυλαχτά & γούρια από ενεργειακό κρύσταλλλο Κεχριμπαριού.
 • Κιτρίνη
  Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα από Κιτρίνη. Διακοσμητικά χώρου, θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια, άγγελοι από ενεργειακό κρύσταλλο Κιτρίνη. 
  Κίτρίνη για ευτυχία και επιτυχία, χαρά και απόλαυση, αφθονία και πλούτο, καλή τύχη και δύναμη, εμπιστοσύνη και ευθυμία, κέρδη και ευημερία, ενεργοποίηση και προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια. Ενισχύει την πνευματική διαύγεια και ανάπτυξη, τη δύναμη της θέλησης, τη δημιουργικότητα και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Ενθαρρύνει τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση και βοηθάει να ξεπεραστούν συναισθηματικά τραύματα και θλίψη. Απελευθερώνει από αρνητικά γνωρίσματα, όπως κατάθλιψη, φοβίες, αμφιβολία, οργή και απότομες εναλλαγές της διάθεσης. Μειώνει επίσης τις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Σωματικά, θεωρείται ότι είναι επωφελής για την πέψη, την καρδιά, τα νεφρά, τους μυς, το ενδοκρινικό, το ανοσοποιητικό και το κυκλοφορικό σύστημα, την αναγέννηση των ιστών. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στη σεξουαλικότητα.
 • Κοράλλι
  Ενεργειακά κοσμήματα από Κοράλλι. Θεραπευτικά φυλαχτά & γούρια, διακοσμητικά χώρου από θεραπευτικό λίθο Κοράλλι.
  Κοράλλι Κόκκινο: για προστασία και ευημερία, πάθος και φιλία, εσωτερική δύναμη και εσωτερική ειρήνη, αισιοδοξία και  αγάπη, δημιουργικότητα και γνώση, γαλήνη και κατανόηση, αποτοξίνωση και θεραπεία, ευημερία και αφθονία. Συμβολίζει την ζωή και την ενεργειακή δύναμη. Ενισχύει την διαίσθηση και τη φαντασία, τον ενθουσιασμό και το πάθος για ζωή. Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη θεραπεία του κυκλοφορικού και αναπαραγωγικού συστήματος, των νεφρών, της ουροδόχου κύστης, του αναπνευστικού συστήματος, των ψυχικών ασθενειών, της αρθρίτιδας, της αναιμίας, σε παθήσεις των οστών(οστεοπόρωση) και του δέρματος, και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Θεωρείται και πέτρα της γονιμότητας. Επαγγελματικά βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων, στην επίτευξη των στόχων και προσελκύει την επαγγελματική αναγνώριση, την αποδοχή, την επιτυχία και την ευημερία.
 • Κυανίτης
  Ενεργειακά κοσμήματα από Κυανίτη. Θεραπευτικά φυλαχτά, χειροποίητα γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Κυανίτη. Η πέτρα της επικοινωνίας και της πίστης, της γαλήνης και της αφύπνισης, της θεραπείας και του διαλογισμού.