Λάμδα

Λάμδα
Ενεργειακές πέτρες & ημιπολύτιμοι κρύσταλλοι & που αρχίζουν από το γράμμα Λ-λάμδα. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Λάμδα 

Υποκατηγορίες

 • Λάπις Λαζούλις
  Ενεργειακά διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά από Λάπι Λαζούλι. Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, χειροποίητα γούρια από ενεργειακό λίθο Λάπι Λαζούλι. 
  Λάπις Λαζούλι:για αλήθεια και εμπιστοσύνη, αληθινή και πιστή αγάπη, ενότητα και αφοσίωση, επικοινωνία και σύνδεση, δικαιοσύνη και συγχώρεση, προστασία και γαλήνη, ικανοποίηση και ελευθερία, σεβασμό και εκτίμηση. Απελευθερώνει φόβους, ενοχές και αρνητικές μνήμες. Εξισορροπεί το τσάκρα του λαιμού και της κορυφής του κεφαλιού. Ανοίγει το τρίτο μάτι, αυξάνει την ενόραση και χρησιμοποιείται για προφητικά όνειρα. Βοηθάει να ελέγξουμε το θυμό μας και τις λεκτικές συγκρούσεις. Κυρίως βοηθάει να δούμε θέματα που μας απασχολούν με μεγαλύτερη σαφήνεια και να δώσουμε την καλύτερη λύση. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα του λεμφικού συστήματος, των αυτιών, των ματιών και να επιδράσει κατευναστικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Ανακουφίζει τους πόνους και μειώνει τις φλεγμονές.
 • Λαρβικίτης
  Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα από Λαρβικίτη. Διακοσμητικά χώρου, θεραπευτικά φυλαχτά, χειροποίητα γούρια διαλογισμού από ενεργειακό κρύσταλλο Λαρβικίτη. Η πέτρα της προστασίας και της δημιουργικότητας, του διαλογισμού και της διόρασης, της αρμονίας και της ζωτικότητας.
 • Λεμούριος
  Ενεργειακά κοσμήματα από κρύσταλλο Λεμούριο. Θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια, άγγελοι & διακοσμητικά χώρου από ενεργειακό κρύσταλλο Λεμούριο. Ο κρύσταλλος της πνευματικότητας και της αγάπης, της θεραπείας και του διαλογισμού.
 • Λάβα-Βασάλτης
  Ενεργειακά διακοσμητικά, χειροποίητα φυλαχτά & γούρια από Βασάλτη. Μοναδικά κοσμήματα & ενεργοποιητές χώρου από ενεργειακή πέτρα Λάβας-Βασάλτη.
  Λάβα για δύναμη και θάρρος, γείωση και γονιμότητα, αποφασιστικότητα και δράση, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ενέργεια και πάθος. Προάγει την αφύπνιση και τη συνειδητότητα, την καθοδήγηση και την κατανόηση, το πάθος για αλλαγή και θετική στάση ζωής. Παρέχει σταθερότητα σε περιόδους αλλαγών και προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια. Μπορεί να βοηθήσει στην σύνδεση με την Μητέρα Γη και να αναπτύξει ισχυρότερους δεσμούς. Κατάλληλο πέτρωμα για όσους αισθάνονται αδύναμοι ενεργειακά. Πιστεύεται ότι μπορεί να αποδυναμώσει το θυμό και την πικρία. Η ενέργεια της θεωρείται άμεση και ισχυρή. Επαγγελματικά ενθαρρύνει την δημιουργικότητα και τον προγραμματισμό. Προσελκύει την αναγνώριση και την καταξίωση, την κερδοφορία και την ευημερία. Χρησιμοποιείται και ως πέτρα της γονιμότητας.
 • Λαμπραδορίτης
  Κρύσταλλοι, ενεργειακά διακοσμητικά, χειροποίητα φυλαχτά, θεραπευτικά γούρια από Λαμπραδορίτη. Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα από κρύσταλλο Λαμπραδορίτη.
  Λαμπραδορίτης πέτρα του μετασχηματισμού και της διορατικότητας, της δύναμης και της χαράς, της σαφήνειας και της δημιουργικότητας, της φαντασίας και του διαλογισμού, της μεταμόρφωσης και της ροής. Καθαρίζει, προστατεύει και εξισορροπεί την αύρα. Χρησιμοποιείται για την ανάκληση των ονείρων και για διορατικά όνειρα, για τόνωση της φαντασίας και του ενθουσιασμού, για ενίσχυση της διαίσθησης και της εσωτερικής σοφίας. Προσελκύει και ενισχύει τη χαρά για ζωή και αλλαγές. Επαγγελματικά προσελκύει την επιτυχία, βοηθάει σε αλλαγές και μεταβάσεις, και χρησιμοποιείται ως πηγή δημιουργικότητας και έμπνευσης πρωτότυπων ιδεών και λύσεων σε προβλήματα. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία ασθενειών των ματιών, του εγκεφάλου, της πέψης, των κονδυλωμάτων και της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Επίσης πιστεύεται ότι είναι κατάλληλος για όσους θέλουν να χάσουν βάρος, ρυθμίζοντας τον μεταβολισμό και ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.