Μι

Μι
Ενεργειακοί κρύσταλλοι & ημιπολύτιμες πέτρες που αρχίζουν από το γράμμα Μ-μι. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Μι 

Υποκατηγορίες

 • Μαλαχίτης
  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, χειροποίητα γούρια από θεραπευτικό κρύσταλλο Μαλαχίτη. 
  Μαλαχίτης: ισχυρός κρύσταλλος προστασίας και καθαρισμού, εξισορρόπησης και μετασχηματισμού, ομορφιάς και αισθησιασμού, αγάπης και ευτυχίας, περιπέτειας και δημιουργίας, επαγγελματικής επιτυχίας και πλούτου. Ισχυρό φυλαχτό από το κακό μάτι και τις κατάρες. Αναμφισβήτητα θεωρείται ένας πολύτιμος μετασχηματιστικός κρύσταλλος και ενεργεί προστατευτικά για τα παιδιά και για τα ταξίδια. Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του σώματος από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, για τον καθαρισμό της αύρας, για την ρύθμιση της υψηλής πίεσης, του άσθματος, για τις ημικρανίες, στην υποκίνηση για απελευθέρωση των τοξινών μέσω του συκωτιού καθώς και για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Φορεμένος κοντά στην καρδιά ενθαρρύνει την απελευθέρωση βαθιών συναισθημάτων. Επίσης έχει την δυνατότητα να μειώσει τους αρθριτικούς πόνους. Η ενέργεια του, βοηθά το μυαλό να δει τη ρίζα του προβλήματος, εντείνει την παρατηρητικότητα, τη διαίσθηση και τη διορατικότητα. Επαγγελματικά πιστεύεται ότι προσελκύει την ευημερία, την επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση.
 • Μάτι της Τίγρης
  Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα από Μάτι της Τίγρης για άντρες και γυναίκες. Άγγελοι διαλογισμού, διακοσμητικά χώρου, χειροποίητα φυλαχτά, θεραπευτικά γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης. 
  Μάτι της Τίγρης: για προστασία και ευημερία, αισιοδοξία και χαρά, αφθονία και καλή τύχη, δύναμη και αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δημιουργία, έμπνευση και διορατικότητα, συγκέντρωση και σαφήνεια, εμπιστοσύνη και πάθος, επαγγελματική πρόοδο και επιτυχία. Απαλλάσσει από ενοχλητικές σκέψεις και στρες. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία και επούλωση πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ρευματικών, καρδιακών παθήσεων, της χοληδόχου κύστης, της ψωρίασης, των στομαχικών διαταραχών και του άσθματος. Επίσης χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην απεξάρτηση εθισμών.
 • Μάτι της Τίγρης Iron
  Ενεργειακά κοσμήματα για άντρες και γυναίκες από Μάτι της Τίγρης iron. Θεραπευτικά φυλαχτά, χειροποίητα γούρια, άγγελοι & διακοσμητικά από ενεργειακή πέτρα Μάτι της Τίγρης iron.
  Το Μάτι της Τίγρης iron θεωρείται η πέτρα του νου, της ανεξαρτησίας, της αυτοπειθαρχίας και της ψυχικής και συναισθηματικής ηρεμίας. Τοποθετημένη μέσα στο σπίτι δημιουργεί ατμόσφαιρα ηρεμίας και ισορροπίας. Ως κόσμημα προσελκύει την ευημερία και την επαγγελματική επιτυχία, αναδεικνύει τα κρυφά ταλέντα και τις καλλιτεχνικές ικανότητες.
 • Μάτι της Τίγρης Μπλε-...
  Ενεργειακά κοσμήματα από Μάτι της Τίγρης Μπλε. Διακοσμητικά feng shui, φυλαχτά &γούρια χειροποίητα από κρύσταλλο Μάτι Γερακιού.
  Μάτι της Τίγρης Μπλε: για προστασία και ευημερία, αισιοδοξία και χαρά, αφθονία και καλή τύχη, δύναμη και αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δημιουργία, έμπνευση και διορατικότητα, ωριμότητα και αξιοπιστία, συγκέντρωση και σαφήνεια, εμπιστοσύνη και πάθος, εγρήγορση και πρακτικότητα, γείωση και θάρρος, επαγγελματική πρόοδο και επιτυχία. Απαλλάσσει από ενοχλητικές σκέψεις και στρες. Η μπλε του απόχρωση ενισχύει την πνευματικότητα, την έμπνευση, την ειλικρίνεια, την αλήθεια, τη χαλάρωση, τη γαλήνη, τη διεύρυνση και τη διόραση. Επουλώνει συναισθηματικά, μειώνει την ένταση και το στρες, ενισχύει τη σταθερότητα στις σχέσεις, βοηθάει στην καλύτερη επικοινωνία, ενισχύει τον ενθουσιασμό για τη ζωή, επουλώνει παλιά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, προστατεύει από την αρνητική ενέργεια των άλλων και αποτρέπει τις απαισιόδοξες σκέψεις και συμπεριφορές. Επαγγελματικά πιστεύεται ότι μπορεί να δημιουργήσει νέες εργασιακές ευκαιρίες, να βοηθήσει σε προαγωγή και καλύτερες απολαβές και να προσελκύσει την επιτυχία και τον πλούτο. Σωματικά χρησιμοποιείται σε θεραπείες ασθενειών των ματιών, της σπονδυλικής στήλης, των ποδιών, των εντέρων, σε αυχενικά προβλήματα καθώς και για τη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος. Επίσης ανακουφίζει από την αϋπνία.