Νι

Νι
Ενεργειακές πέτρες & θεραπευτικοί κρύσταλλοι που αρχίζουν από το γράμμα Ν-νι. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Νι 

Υποκατηγορίες

  • Νεφρίτης Λευκός &...
    Διακοσμητικά feng shui, φυλαχτά & γούρια θεραπευτικά από Νεφρίτη λευκό και κίτρινο. Ενεργειακά κοσμήματα & άγγελοι διαλογισμού από θεραπευτικό κρύσταλλο Νεφρίτη. 
    Νεφρίτης Κίτρινος(λεμονιού): για θετική στάση ζωής και χαρά, σοφία και δημιουργικότητα, αισιοδοξία και ευτυχία, καλή τύχη και ευημερία, αποφασιστικότητα και εγρήγορση, ισορροπία και αρμονία, πλούτο και επαγγελματική αναγνώριση. Σωματικά, θεωρείται επωφελής για την πέψη, το στομάχι, την καρδιά, τα νεφρά, για το ήπαρ, το ενδοκρινικό σύστημα, το κυκλοφορικό σύστημα, το ουροποιητικό σύστημα, το ανοσοποιητικό σύστημα, για τη γενική υγεία. Βοηθάει και στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
  • Νεφρίτης Πράσινος
    Ενεργειακά χειροποίητα κοσμήματα από Νεφρίτη Πράσινο. Άγγελοι διαλογισμού, διακοσμητικά & φυλαχτά θεραπευτικά από κρύσταλλο Νεφρίτη πράσινο. 
    Νεφρίτης Πράσινος – Jade Green: Κρύσταλλος της αγάπης και της σοφίας, του πλούτου και της αφθονίας, της επαγγελματικής ευημερίας και της δικαιοσύνης, του αυτοσεβασμού και της συναισθηματικής ισορροπίας. Απελευθερώνει τις αρνητικές σκέψεις και ηρεμεί. Ενισχύει τη φυσική ικανότητα του σώματος για αυτό-θεραπεία. Είναι προστατευτικός και αποκρούει την αρνητικότητα. Ως πέτρα της αγάπης, ο Νεφρίτης θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας βαθιά πνευματικής ερωτικής εμπειρίας. Κρύσταλλος ιδιαίτερα προστατευτικός για τα μωρά, τις νέες μητέρες και τις εγκύους. Προστατεύει και προσελκύει την καλή τύχη και την ευημερία. Επαγγελματικά πιστεύεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φέρει χρήματα και κέρδη, καθώς και να βοηθήσει σε σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις. Προστατεύει από ατυχήματα και οικονομικές ζημίες. Στο εργασιακό περιβάλλον θα βοηθήσει να κρατήσει μακριά την υπερβολική και έντονη κριτική των εργοδοτών. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει σε προβλήματα που προκύπτουν από ασθένειες των ματιών, των αρθρώσεων, των πνευμόνων, της καρδιάς, της ουροδόχου κύστης και κυρίως των νεφρών. Χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το αίμα και να αποβάλλει τις τοξίνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην ερμηνεία των ονείρων. Οι ιδιότητες του Νεφρίτη είναι γνωστές σε αρκετούς πολιτισμούς και έχει χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσει την καλή τύχη, τον πλούτο και την αγάπη από την αρχαιότητα.