Όμικρον

Όμικρον
Ενεργειακές πέτρες & θεραπευτικοί κρύσταλλοι που αρχίζουν από το γράμμα Ο-όμικρον. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Όμικρον 

Υποκατηγορίες

 • Οπαλίτης
  Άγγελοι διαλογισμού, ενεργειακά κοσμήματα από Οπαλίτη. Διακοσμητικά χώρου, χειροποίητα φυλαχτά και θεραπευτικά γούρια από θεραπευτικό κρύσταλλο Οπαλίτη.
  Οπαλίτης για ηρεμία και χαλάρωση,αισιοδοξία και χαρά, θεραπεία και επούλωση, συναισθηματική δύναμη και ηρεμία. Ανακουφίζει από την κατάθλιψη, μειώνει την επιθετική συμπεριφορά, βοηθάει στις αλλαγές της διάθεσης, μετριάζει το άγχος και βοηθάει σε προβλήματα αϋπνίας. Είναι εξαιρετικός κρύσταλλος για την αφαίρεση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων των chakras και των μεσημβρινών. Βοηθά να εκφράσουμε με λόγια τα εσωτερικά μας συναισθήματα. Θεωρείται ιδανικός για την τόνωση της σεξουαλικής ορμής και για να ενισχύσει τη σεξουαλική εμπειρία. Σωματικά, οι θεραπευτές τον χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το αίμα και τα νεφρά. Επαγγελματικά, θεωρείται ευεργετικός στην επιτυχία της επιχείρησης, καθώς και στην προσέλκυση αφθονίας.
 • Οπάλιο
  Ενεργειακά κοσμήματα, χειροποίητα διακοσμητικά & γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Οπαλίου. 
  Οπάλιο για αγάπη και ομορφιά, δύναμη και ευημερία, γοητεία και σεξουαλικότητα, συμπόνια και συναισθηματική επούλωση, τρυφερότητα και στοργή, συγχώρεση και αποδοχή, ελπίδα και ροή, φαντασία και καλή τύχη, ανάπτυξη και επιτυχία, πίστη και ελευθερία, δημιουργικότητα και ελπίδα. Απελευθερώνει τον θυμό, ενισχύει την κοσμική συνείδηση, βοηθάει στην αποδοχή, αναγνώριση και έκφραση του αληθινού μας εαυτού, καθώς και στην επίλυση και απαλλαγή από οδυνηρές αναμνήσεις. Για να προσελκύσει την δίδυμη ψυχή. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση λοιμώξεων και πυρετών. Πιστεύεται ότι καθαρίζει το αίμα και τα νεφρά, καθώς και μπορεί να ρυθμίσει τα επίπεδα της ινσουλίνης. Ανακουφίζει τις διατροφικές και πεπτικές διαταραχές, και βοηθάει στην μείωση των προβλημάτων της εμμηνόπαυσης, της έμμηνος ρύσης, της κατακράτησης υγρών, της γονιμότητας και του τοκετού.
 • Όνυχας Μαύρος
  Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα και άγγελοι διαλογισμού από Όνυχα μαύρο. Διακοσμητικά, φυλαχτά &γούρια θεραπευτικά από ενεργειακή πέτρα Όνυχα μαύρο.
  Όνυχας μαύρος: για γείωση και σθένος, σταθερότητα και προστασία, αυτοκυριαρχία και αυτοέλεγχο, θάρρος και επιμονή, αποδέσμευση και αποφασιστικότητα, αποθεραπεία και αποκατάσταση, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση. Απορροφά κάθε συναισθηματική ένταση και σύγχυση και αποτρέπει την αρνητικές δυνάμεις και επιρροές. Σωματικά βοηθάει στην θεραπεία ασθενειών των οστών, του μυελού των οστών, σε αιματολογικές και κυτταρικές διαταραχές και σε ασθένειες των δοντιών και των ποδιών.
 • Ουνακίτης
  Φυλαχτά και άγγελοι διαλογισμού από Ουνακίτη. Ενεργειακά κοσμήματα και θεραπευτικά γούρια από ημιπολύτιμο λίθο Ουνακίτη. Η πέτρα των ζευγαριών, της αγάπης και της ένωσης, της ροής και της αυτό-ίασης.
 • Οψιδιανός Μαύρος
  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, χειροποίητα γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Οψιδιανό Μαύρο. Η πέτρα της γείωσης και του αυτοέλεγχου, της απελευθέρωσης και της επούλωσης.
 • Οψιδιανός Snowflake
  Ενεργειακά κοσμήματα από Οψιδιανό snowflake. Διακοσμητικά χώρου, άγγελοι, φυλαχτά & γούρια από ενεργειακή πέτρα Οψιδιανό snowflake. Η πέτρα της προστασίας και της δύναμης, της θεραπείας και της ισορροπίας, της δημιουργίας και της επιτυχίας.