Πι

Πι
Ενεργειακοί κρύσταλλοι & θεραπευτικές πέτρες που αρχίζουν από το γράμμα Π-πι. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Πι 

Υποκατηγορίες

 • Περίδοτο

  Χειροποίητα ενεργειακά κοσμήματα από Περίδοτο. Θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & διακοσμητικά από ημιπολύτιμο θεραπευτικό κρύσταλλο Περίδοτου.

  Περίδοτο, κρύσταλλος της αθάνατης αγάπης και της αγνότητας, της ομορφιάς και της λάμψης, της συζυγικής πίστης και της ηθικής, της σοφίας και της αφύπνισης, της συγχώρεσης και της απελευθέρωσης του θυμού, της θετικής και αισιόδοξης στάσης και σκέψης, της ενεργειακής προστασίας και της καλής τύχης. Χρησιμοποιείται συχνά σε προβολές ευημερίας καθώς πιστεύεται ότι γοητεύει την ενέργεια του χρήματος και προσελκύει τον πλούτο και την επαγγελματική ανάπτυξη, την αφθονία και την καλή τύχη. Φορεμένο θα δημιουργήσει ασπίδα προστασίας από τις αρνητικές αύρες. Σωματικά χρησιμοποιείται για ενισχύσει την θεραπευτική διαδικασία της χοληδόχου κύστης, του ήπατος, της καρδιάς, των αλλεργιών και του άσθματος. 

 • Πέρλα
  Μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα από Πέρλα. Χειροποίητα φυλαχτά, γούρια και διακοσμητικά από Πέρλα - Μαργαριτάρι.
  Πέρλα- μαργαριτάρι: για ομορφιά και γαλήνη, ευημερία και επιτυχία, ειλικρίνεια και αγνότητα, ακεραιότητα και αθωότητα, αυτοσυγκέντρωση και διαλογισμό, σοφία και πίστη. Θεωρείται κατάλληλος για να ανακούφιση και επούλωση σε καταστάσεις θυμού και στρες. Σωματικά βοηθάει στην αντιμετώπιση των πεπτικών διαταραχών, σε θεραπείες του στομαχιού και των μαλακών οργάνων του σώματος. Πιστεύεται ότι αυξάνει την γονιμότητα και διευκολύνει τον τοκετό.
 • Πιτερσίτης
  Ενεργειακά κοσμήματα από Πιτερσίτη. Φυλαχτά, γούρια και διακοσμητικά χειροποίητα από ενεργειακό κρύσταλλο Πιτερσίτη.
  Πιετερσίτης: Πέτρα της προστασίας και της αγάπης, της ανώτερης καθοδήγησης και της εσωτερικής δύναμης, ενέργειας και δύναμης, της αλήθειας και της πραγμάτωσης, διόρασης και διαλογισμού, διαίσθησης και έμπνευσης, ηρεμίας και αρμονίας, θάρρους και υπομονής, του πλούτου και της πνευματικής ανάπτυξης, της αυτοπεποίθησης και της αποφασιστικότητας. Προωθεί την σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό και την αποκάλυψη της αλήθειας. Μπορεί να δώσει ώθηση σε περιόδους στασιμότητας και επιρροής από συνήθειες, πρότυπα, πεποιθήσεις και κατευθύνσεις που επιβάλλονται από άλλους. Επιταχύνει την διαδικασία της συναισθηματικής επούλωσης και αποκαλύπτει νέες κατευθύνσεις και νέους στόχους ζωής. Ιδανικός κρύσταλλος για αυτούς που θέλουν μετακομίσουν ή να μεταφέρουν την επιχείρηση τους σε νέο χώρο, καθώς και για αυτούς που δουλεύουν από το σπίτι. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τις θεραπείες των ματιών και της όρασης, των πνευμόνων, του συκωτιού, των εντέρων και των ποδιών. Πιστεύεται ότι ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ζάλη και πόνους στο στομάχι. Λειτουργεί εξαιρετικά κατά την διαδικασία του διαλογισμού και των οραμάτων. Διεγείρει τον αδένα της επίφυσης, ευθυγραμμίζει όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος, καθαρίζει την αύρα και κυρίως ενεργοποιεί ταυτόχρονα το τσάκρα του ιερού, του ηλιακού πλέγματος και το τρίτο μάτι ενισχύοντας τις εσωτερικές δυνάμεις και αυξάνοντας το επίκεντρο του στόχου ζωής. Παρέχει γείωση και ταυτόχρονα συνδέει με την πηγή των όλων. Διευκολύνει την πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία. Βοηθάει στην κατανόηση των εμπειριών της ζωής και στην αναγνώριση της εσωτερικής ομορφιάς και αλήθειας. Ισχυρή ασπίδα προστασίας ως προς τις αρνητικές ενέργειες, τις συναισθηματικές διαταραχές και την ηλεκτρομαγνητική αιθαλομίχλη. Επαγγελματικά προστατεύει από κάθε είδους απάτη και ζημία. Ενισχύει και προσελκύει την ευημερία και την ανάπτυξη.
 • Πρενίτης
  Ενεργειακά κοσμήματα από Πρενίτη. Φυλαχτά, γούρια και διακοσμητικά χειροποίητα από ενεργειακό κρύσταλλο Πρενίτη. Η πέτρα της αγάπης και της αρμονίας, της διόρασης και της πνευματικής ανάπτυξης. Για σύνδεση με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ.