Ρο

Ρο
Ενεργειακοί κρύσταλλοι & ημιπολύτιμες πέτρες που αρχίζουν από το γράμμα Ρ-ρο. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Ρο 

Υποκατηγορίες

 • Ροδονίτης
  Ενεργειακά φυλαχτά, γούρια και διακοσμητικά από Ροδονίτη. Χειροποίητα κοσμήματα και άγγελοι από ενεργειακό κρύσταλλο Ροδονίτη. 
  Ροδονίτης η πέτρα της αγάπης και της συγχώρεσης, της ευγένειας και της χάριτος, της κομψότητας και της λεπτότητας, της ευγνωμοσύνης και της συμπόνιας, της εμπιστοσύνης και της εσωτερικής ισορροπίας, της χαλάρωσης και της ευεξίας. Λέγεται επίσης και "πέτρα της διάσωσης" γιατί θεραπεύει από συναισθηματικό σοκ και πανικό. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, καθαρίζει και ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς. Βοηθάει στην ανάκτηση από εγκατάλειψη και προδοσία, καθώς και σε περιπτώσεις αυτοκαταστροφής και κακοποίησης. Ως πέτρα των αντιθέσεων πιστεύεται ότι μπορεί να προσελκύσει μια παθιασμένη αγάπη και έναν ιδανικό σύντροφο. Βοηθάει να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας και να ζήσουμε ευτυχισμένοι στο παρόν. Επαγγελματικά ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του έλκους, του θυρεοειδή, της υπόφυσης, των αρθρώσεων, και της καρδιάς, καθώς και στην επούλωση φλεγμονών, πληγών και των δερματικών ουλών.
 • Ροδοχρωσίτη
  Χειροποίητα ενεργειακά κοσμήματα και διακοσμητικά από Ροδοχρωσίτη. Θεραπευτικά φυλαχτά και γούρια από ενεργειακό ημιπολύτιμο κρύσταλλο Ροδοχρωσίτη.
  Ροδοχρωσίτης για αγάπη και ευτυχία, δημιουργία και επιτυχία, ομορφιά και αρμονία, κατανόηση και αποδοχή, θετική στάση ζωής και καλοσύνη. Ανακουφίζει από το άγχος, απαλύνει θυμό και φόβους και πιστεύεται ότι είναι καλός αγωγός της ενέργειας. Σωματικά διεγείρει την κυκλοφορία και την πίεση του αίματος, ανακουφίζει από το άσθμα, και βοηθάει στη θεραπεία των νεφρών και του αναπαραγωγικού συστήματος. Επαγγελματικά μπορεί να προσελκύσει την επιτυχία σε νέα ξεκινήματα.
 • Ρουμπίνι
  Ενεργειακά κοσμήματα και φυλαχτά από Ρουμπίνι. Διακοσμητικά και θεραπευτικά γούρια από κρύσταλλο Ρουμπινιού.
  Ρουμπίνι για αγάπη και πάθος, υγεία και δύναμη, ρομαντισμό και ευτυχία, θεραπεία και προστασία, αφοσίωση και ακεραιότητα, θάρρος και έμπνευση, αλλαγή και μεταμόρφωση, πλούτο και ηγεσία, επαγγελματική επιτυχία και ευημερία. Ενθαρρύνει την αγάπη και την όρεξη για ζωή, τον αυθορμητισμό και το γέλιο, την έμπνευση και το κίνητρο για θετική αλλαγή και επίτευξη των στόχων και των ονείρων του κατόχου του. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος, του αναπαραγωγικού συστήματος, μολυσματικών ασθενειών, της καρδιάς, των επινεφριδίων και των νεφρών καθώς και της σπλήνας. Επιταχύνει την ανάρρωση και τον μεταβολισμό. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Θεωρείται κρύσταλλος της γονιμότητας αλλά και αφροδισιακός μιας και ενθαρρύνει και εμβαθύνει την σχέση του ζευγαριού.