Σίγμα

Σίγμα
Ενεργειακές πέτρες & ημιπολύτιμοι κρύσταλλοι & που αρχίζουν από το γράμμα Σ-σίγμα. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Σίγμα 

Υποκατηγορίες

 • Σανταλόξυλο
  Ενεργειακά κοσμήματα και διακοσμητικά από Σανταλόξυλο. Φυλαχτά και θεραπευτικά γούρια από ενεργειακή πέτρα Σανταλόξυλου.
  Το Σανταλόξυλο θεωρείται ιερό, αρωματικό ξύλο. Προσελκύει τη θετική ενέργεια, ενισχύει τη γαλήνη, την πνευματική εγρήγορση και την αντίληψη, και είναι κατάλληλο για διαλογισμό. Πιστεύεται ότι προωθεί την επαφή με το Θεϊκό. Φορώντας ή κρατώντας το δρα ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, αντισηπτικό, τονωτικό και αφροδισιακό. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Σεληνίτης
  Ενεργειακά διακοσμητικά, θεραπευτικά φυλαχτά, γούρια & κοσμήματα από θεραπευτικό λίθο Σεληνίτη. Η πέτρα της αγγελικής καθοδήγησης και της αγάπης, της μητρότητας και της επικοινωνίας.
 • Σεραφινίτης
  Ενεργειακά κοσμήματα από Σεραφινίτη. Διακοσμητικά, χειροποίητα φυλαχτά και γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Σεραφινίτη.Η πέτρα των υψηλών δονήσεων και της πνευματικής φώτισης, της αγάπης και της αισιοδοξίας, της δύναμης και της αρμονίας.
 • Σιδηροπυρίτης
  Άγγελοι διαλογισμού, ενεργειακά φυλαχτά και γούρια από Πυρίτη. Χειροποίητα κοσμήματα από ενεργειακή πέτρα Σιδηροπυρίτη.
  Σιδηροπυρίτης: το πέτρωμα του πνεύματος και της διάνοιας, της προστασίας και της γείωσης, της λογικής και της μνήμης, της δημιουργικότητας και της ευημερίας. Ο Σιδηροπυρίτης θεωρείτε υπέρ-προστατευτική πέτρα μιας και έχει την δυνατότητα να προστατέψει τον κάτοχο της από τις αρνητικές ενέργειες των ανθρώπων, των αντικειμένων και των χώρων γύρω του. Μπορεί να βοηθήσει στην εκδήλωση άδηλων ψυχικών χαρισμάτων και ικανοτήτων, καθώς και στην ανάκληση χρήσιμων πληροφοριών. Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενειών των οστών και των κυττάρων. Επίσης βοηθάει στην πέψη, σε μολύνσεις, στον πυρετό, σε ιώσεις και σε προβλήματα των αναπνευστικών οδών. Πιστεύεται ότι έχει την ιδιότητα να προστατεύει από τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα. Απωθεί τον αρνητισμό μέσα στον χώρο εργασίας και προωθεί την αρμονική συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων.
 • Σμαράγδι
  Ενεργεικά κοσμήματα από Σμαράγδι. Θεραπευτικά φυλαχτά και χειροποίητα γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Σμαραγδιού.
  Σμαράγδι: Σύμβολο της αθανασίας, της αγάπης, της ελπίδας και της ευημερίας. Θεωρείται ο λίθος της αληθινής αγάπης και της αφοσίωσης, της πίστης και της προφητείας, της σοφίας και της ηρεμίας, της αρμονίας και της ομορφιάς, της ενότητας και της ευδαιμονίας, της διαίσθησης και της διόρασης, της συναισθηματικής και σωματικής επούλωσης, του πλούτου και της επιτυχίας. Το Σμαράγδι δονείται από αγάπη. Ενισχύει τον έρωτα και την πίστη, την αρμονία και την ευδαιμονία. Προσελκύει την αγάπη, ενθαρρύνει την συντροφικότητα, την ολοκληρωτική αφοσίωση και την πίστη μεταξύ των συντρόφων. Επουλώνει τις πληγές τις καρδιάς σε συναισθηματικό αλλά και σε φυσικό επίπεδο. Εξασφαλίζει τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική ισορροπία, εξαλείφει την αρνητικότητα και ενισχύει την απόλαυση της ζωής.
 • Σοδαλίτης
  Άγγελοι διαλογισμού και διακοσμητικά feng shui από Σοδαλίτη. Ενεργειακά κοσμήματα, θεραπευτικά φυλαχτά και γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Σοδαλίτη. 
  Σοδαλίτης για αρμονία και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και ορθολογική σκέψη, πνευματική ανάπτυξη και διαίσθηση, αλήθεια και συναισθηματική ισορροπία, αυτοεκτίμησή και σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Ο Σοδαλίτης βοηθάει να απελευθερωθεί η νοητική σύγχυση και να υπερτερήσει η λογική. Βοηθάει στην κατανόηση των συναισθημάτων και στην λεκτική τους έκφραση. Απελευθερώνει το άγχος, τη νευρικότητα, το θυμό, τους φόβους και ηρεμεί σε κρίσεις πανικού. Φέρνει εσωτερική ειρήνη και εναρμονίζει συνειδητό και υποσυνείδητο. Ενισχύει τον μεταβολισμό και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Χρήσιμος στη θεραπεία του πονόλαιμου, της βραχνάδας, των φωνητικών χορδών και του λάρυγγα. Λέγεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη, σε πεπτικές διαταραχές, στην μείωση της αρτηριακής πίεσης. Μπορεί να αποτρέψει την αϋπνία και να δροσίσει από τον πυρετό. Συμβάλει στην εκκαθάριση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης των κτιρίων. Εξαιρετική πέτρα για την εργασία με ομάδες καθώς βοηθά τα μέλη της να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αρμονίας και αλληλεγγύης, και να εργαστούν με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων τους. Πέτρα του αθλητισμού, καθώς αυξάνει την αντοχή. Τυχερή πέτρα για τους συγγραφείς και εξαιρετική για διαλογισμό.
 • Shiva's Eye
  Ενεργειακοί κρύσταλλοι και κοσμήματα από shiva's eye. Χειροποίητα φυλαχτά και γούρια από πέτρα shiva's eye. Η πέτρα της προστασίας και της ανάπτυξης, της ροής και της καλής τύχης, της χαράς και της αγάπης.