Ταυ

Ταυ
Ενεργειακοί κρύσταλλοι & θεραπευτικές πέτρες που αρχίζουν από το γράμμα Τ-ταυ. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Ταυ 

Υποκατηγορίες

 • Τεκτίτης
  Κρύσταλλοι και ενεργειακά κοσμήματα από Τεκτίτη. Φυλαχτά και γούρια προστσίας από θεραπευτική πέτρα Τεκτίτη. Η πέτρα τις σοφίας και της δύναμης, της προστασίας και του θάρρους, της τύχης και των αστρικών ταξιδιών.
 • Τοπάζι
  Χειροποίητα ενεργειακά κοσμήματα από Τοπάζι. Θεραπευτικά φυλαχτά και γούρια από ημιπολύτιμη πέτρα Τοπάζι. 
  Τοπάζι Κίτρινο: για θετική στάση ζωής και χαρά, ζωτικότητα και αγάπη για την ζωή, αισιοδοξία και δημιουργικότητα, αποφασιστικότητα και εγρήγορση, ισορροπία και αρμονία, επαγγελματική επιτυχία και επιτυχημένες συνεργασίες. Μπορεί να βοηθήσει στην απαλοιφή των φόβων, της οργής και της εσωτερικής πικρίας. Σωματικά θεωρείται επωφελής για την πέψη, το στομάχι και για τη γενική υγεία.
  Τοπάζι μπλε για αγάπη και εμπιστοσύνη, συγχώρεση και αλήθεια, σοφία και επικοινωνία, χαρά και ηρεμία, αυτό-έλεγχο και της χαλάρωση, για αγγελικές συνδέσεις και για ανώτερη επικοινωνία και καθοδήγηση, γενναιοδωρία και αφθονία. Πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων και στην εκδήλωση νέων ιδεών. Ανακουφίζει από τη ένταση και το στρες, απελευθερώνει από τα αρνητικά συναισθήματα και από τις κρίσεις πανικού και προστατεύει από ζήλια, ασθένειες, εφιάλτες και αρνητικές ενέργειες. Σωματικά χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για θεραπεία, τόνωση και επαναφόρτιση σώματος και πνεύματος. Μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία ασθενειών του λαιμού, της μύτης, των αυτιών, του θυρεοειδούς, καθώς και να ενισχύσει την αναγέννηση και ανάπτυξη των ιστών. Βελτιώνει την πέψη, διεγείρει και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βοηθάει στην καταπολέμηση διατροφικών διαταραχών.
 • Τουρμαλίνη
  Χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από ενεργειακή πέτρα Τουρμαλίνη
  Τουρμαλίνη Καρπουζιού για αγάπη και επούλωση, θεραπεία και εναρμόνιση, εξισορρόπηση των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών, ηρεμία και πραότητα, αφθονία και επίτευξη. Πιστεύεται ότι η ισχυρή του θεραπευτική ενέργεια βοηθάει στην απαλλαγή των ενοχών από συγκρούσεις και συγχύσεις. Ενισχύει την αγάπη και την δύναμη για ζωή.
  Τουρμαλίνη Πράσινη,η ενέργεια της ζωής. Εξισορροπεί και ενώνει συνειδητό με υποσυνείδητο, αρσενικό με θηλυκό, πνεύμα με ύλη, τον ουρανό με τη γη.Προστατεύει και απορροφά την αρνητικότητα από τα άτομα και από το περιβάλλον. Ενισχύει την θεραπεία και την επούλωση, την αγάπη και την συμπόνια, την αφθονία και ροή, την δύναμη και την ζωτικότητα, την δημιουργικότητα και την ευημερία, την επαγγελματική επιτυχία και πρόοδο. Εξαιρετική πέτρα για επικοινωνία με υψηλότερες δυνάμεις. Η Τουρμαλίνη βοηθά να δούμε τις εμπειρίες του παρελθόντος με άλλη ματιά, πέρα από την περιορισμένη σκέψη. Συναισθηματικά, πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην απαλλαγή από τους φόβους, τις εμμονές και νευρώσεις, φέρνοντας συναισθηματική σταθερότητα, και αρμονία σε κάθε πόλωση. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην διαδικασία της γενικής θεραπείας, στην ενίσχυση της καλής υγείας και θεωρείται κατάλληλος στην ανακούφιση της χρόνιας εξάντλησης. Ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς και προσελκύει την αφθονία και την επαγγελματική ευημερία.
 • Τυρκουάζ
  Ενεργειακά φυλαχτά και γούρια, από Τυρκουάζ. Χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από ενεργειακή πέτρα Τυρκουάζ. 
  Τυρκουάζ: για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, εσωτερική γαλήνη και σοφία, φιλία και κατανόηση, ευαισθησία και αποδοχή, θεραπεία και επούλωση, αλλαγή και ροή, έμπνευση και διόραση, επικοινωνία και επίλυση, αφθονία και επαγγελματική επιτυχία. Εξαιρετική πέτρα για την κατάθλιψη, την εξάντληση και τον πανικό. Σωματικά ανακουφίζει από ρευματισμούς και αρθρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι, ημικρανίες και πονόλαιμο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Θεραπεύει και επουλώνει ολόκληρο το σώμα. Είναι μία πολύ προσωπική και ουσιαστική πέτρα, καθώς παίρνει όλα τα χαρακτηριστικά του «ιδιοκτήτη» της. Τοποθετημένη μέσα στο σπίτι, φέρνει ειρήνη και αγάπη. Ως σύμβολο φιλίας, χαρίστε την στον καλύτερο σας φίλο για να του φέρει καλή τύχη και να τον προστατεύσει από την αρνητική ενέργεια. Προστατεύει τα παιδιά καθώς και τους ηλικιωμένους από ατυχήματα, αρνητικότητα και εκφοβισμούς.