Φι

Φι
Ενεργειακές πέτρες & θεραπευτικοί κρύσταλλοι που αρχίζουν από το γράμμα Φ-φι. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Φι 

Υποκατηγορίες

 • Φεγγαρόπετρα
  Χειροποίητα ενεργειακά κοσμήματα από Φεγγαρόπετρα. Φυλαχτά, διακοσμητικά και γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Φεγγαρόπετρας.
  Φεγγαρόπετρα για αγάπη και έρωτα, καλή τύχη και επιτυχία, διαίσθηση και έμπνευση, εσωτερική ανάπτυξη και δύναμη. Πέτρα της ηρεμίας, της ευαισθησίας, της ανακούφισης από το συναισθηματικό στρες, και πέτρα της ομορφιάς και της νεότητας. Ασκεί ισχυρή ενέργεια στην αφθονία της ζωής αυτού που την έχει. Προστατεύει κατά η διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και στα ταξίδια ξηράς και θάλασσας. Είναι συνδεδεμένη με το φεγγάρι και ήταν η πέτρα της θεάς Αρτέμιδος. Μπορεί να επανασυνδέσει εραστές που φιλονίκησαν. Φορεμένη κοντά στο τσάκρα της καρδιάς μπορεί να αποβάλλει παλιά συναισθηματικά ζητήματα καθώς και να θεραπεύσει τις πεπτικές διαταραχές που προκλήθηκαν από αυτά. Για τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευεργετική. Συμβάλει στη μείωση των προβλημάτων της εμμηνόπαυσης, της έμμηνος ρύσης, της κατακράτησης υγρών, της γονιμότητας και του τοκετού. Από τους θεραπευτές χρησιμοποιείται για την τόνωση της λειτουργίας του αδένα της επίφυσης και για την επιβράδυνση των ορμονικών αλλαγών κατά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του θυρεοειδούς και του πεπτικού συστήματος και των δυο φύλλων, καθώς και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ευεργετική στο συναισθηματικό άνοιγμα των ανδρών και των εφήβων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν, μέσω των ονείρων σας. Είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί σε διαλογισμό.  
 • Φθορίτης
  Άγγελοι διαλογισμού, φυλαχτά καιγούρια από Φθορίτη. Ενεργειακά κοσμήματα από ημιπολύτιμο κρύσταλλο Φθορίτη.
  Φθορίτης: για θετικότητα και αλήθεια, προστασία και γαλήνη, ηρεμία και ειρήνη, επικοινωνία και συνεργασία, πνευματική και ψυχική πληρότητα και ανάπτυξη, αυτοπεποίθηση και επιτυχία, διάνοια και μάθηση, διόραση και διαίσθηση. Καθαριστής της αύρας και ισορροπιστής των ενεργειών, απορροφά και εξουδετερώνει τις αρνητικές ενέργειες και το στρες. Εξισορροπεί το 6ο & 7ο τσάκρα, αυξάνει τη δύναμη της συγκέντρωσης και χρησιμοποιείται στο διαλογισμό και στην επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο και τους Αρχαγγέλους. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση και βοηθάει στη σωστή λήψη αποφάσεων και στην επιτυχία των προσωπικών στόχων. Σωματικά θα μειώσει τη δυσκαμψία των αρθρώσεων και θα ανακουφίσει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και των ρευματισμών. Πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία ασθενειών των αυτιών, των δοντιών, των ματιών, της μύτης, του λαιμού και της σπλήνας. Επίσης ότι προστατεύει από κρυολογήματα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, θεραπεύει έλκη και πληγές, αναζωογονεί το δέρμα και ενισχύει τα οστά.
 • Φιλντίσι
  Ενεργειακά κοσμήματα, χειροποίητα φυλαχτά και γούρια από Φιλντίσι.
  Φίλντισι για προστασία και αγάπη, θηλυκότητα και μητρότητα, αρμονία και ομορφιά, αλλαγή και αφθονία, ευαισθησία και εκδήλωση των συναισθημάτων, διόραση και φαντασία, δημιουργία και ροή, επιτυχία και αναγνώριση. Εξισορροπεί τις έντονες συναισθηματικές αλλαγές και μετριάζει τις κυκλοθυμικές εξάρσεις. Συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς.