Χι

Χι
Ενεργειακές πέτρες & ημιπολύτιμοι κρύσταλλοι που αρχίζουν από το γράμμα Χ-χι. Ιδέες και προτάσεις αγοράς, ιδιότητες και ενεργοποίηση των πετρών. 

Χι 

Υποκατηγορίες

 • Χαλαζίας

  'Αγγελοι διαλογισμού και διακοσμητικά feng shui από Χαλαζία. Κρύσταλλοι, ενεργειακά κοσμήματα, θεραπευτικά φυλαχτά και γούρια από ενεργειακό ημιπολύτιμο κρύσταλλο Χαλαζία.

  Χαλαζίας: για θεραπεία και αποκατάσταση, ισορροπία και εναρμόνιση, επικοινωνία και σοφία, αφύπνιση και αλλαγή, ενεργοποίηση και ενίσχυση, αγάπη και θετικές σκέψεις, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση και καθοδήγηση, προστασία και θετικές προβολές. Αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Σωματικά θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για την ενίσχυση όλων των θεραπειών.

 • Χαλαζίας Chatoyancy

  Ενεργειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά, φυλαχτά και γούρια από ημιπολύτιμο κρύσταλλο Χαλαζία chatoyancy. Ανάλογα με το χρώμα του κρυστάλλου, ο Χαλαζίας chatoyancy ενισχύει και ενεργοποιεί τη θεραπεία και τη χαρά, την αλλαγή και την αφθονία, την επικοινωνία και τη γαλήνη, την αγάπη και τον πλούτο.

 • Χαλαζίας Καπνώδης
  Κοσμήματα ενεργειακά, άγγελοι, φυλαχτά και θεραπευτικά γούρια από ημιπολύτιμο ενεργειακό κρύσταλλο Χαλαζία Καπνώδη.
  Χαλαζίας Καπνώδης: για χαρά και αισιοδοξία, ώθηση και δημιουργικότητα, αντίληψη και μάθηση, διαλογισμό και συγκέντρωση, γαλήνη και ευλογία, προστασία και καθοδήγηση, πλούτο και επαγγελματική επιτυχία. Ιδιαίτερα χρήσιμος σε περιόδους κατάθλιψης, συμβάλλει στην γρήγορη ανάρρωση και ανάκαμψη από ασθένειες, στη μείωση άγχους, και είναι ιδιαίτερα ευεργετικός σε ψυχολογικά-σεξουαλικά μπλοκαρίσματα. Θεωρείται πέτρα γείωσης και προστασίας και έχει την ικανότητα να μετουσιώνει τις αρνητικές ενέργειες. Επαγγελματικά ενισχύει την προστασία και τις οργανωτικές ικανότητες. Προσελκύει επιτυχία, εξουσία και κέρδη. Σωματικά, η ήπια ενέργεια της χρησιμοποιείται για την ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας. 
 • Χαλαζίας Πράσινος
  Κρύσταλλοι, χειροποίητα φυλαχτά και γούρια από Χαλαζία Πράσινο. Ενεργειακά κοσμήματα και άγγελοι διαλογισμού από θεραπευτικό κρύσταλλο Χαλαζία Πράσινο.
  Χαλαζίας Πράσινος για αγάπη και αναγέννηση, έμπνευση και δημιουργικότητα, διαίσθηση και φαντασία, ηρεμία και ισορροπία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θεραπεία και επούλωση, ευημερία και καλή τύχη. Πραγματικός μετασχηματιστής των πηγών ενέργειας, μετουσιώνει κάθε αρνητική ενέργεια σε θετική. Απομακρύνει τη ζήλια και τη δυσαρέσκεια, και προσελκύει την επιτυχία, την και την αφθονία. Σωματικά θεωρείται ευεργετική για το αίμα, τους ενδοκρινικούς αδένες, το κυκλοφορικό σύστημα, την υπόταση, ναυτία, πονοκεφάλους, αλλεργίες, έκζεμα, πυρετό και διαταραχές του ύπνου. 
 • Χαλαζίας Ροζ
  Κρύσταλλοι και ενεργειακά κοσμήματα από Χαλαζία Ροζ. Άγγελοι, φυλαχτά και χειροποίητα γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Χαλαζία Ροζ.
  Χαλαζίας Ροζ για αγάπη και ευτυχία, συγχώρεση και ευγένεια, αρμονία και ηρεμία, αποδοχή και αυτό-εκτίμηση, αγγελική σύνδεση και επικοινωνία. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια, ζήλια και βοηθάει να απελευθερωθούν βαθιά συναισθήματα. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική δυσλειτουργία, σε ασθένειες νεφρών και σπληνών, σε προβλήματα λαιμού και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες και πόνους των αυτιών. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και την διατήρηση του ιδανικού βάρους. Είναι επίσης χρήσιμος και προστατευτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.
 • Χαλαζίας Χιονιού
  Κρύσταλλοι και ενεργειακά κοσμήματα από Χαλαζία Χιονιού. Άγγελοι, διακοσμητικά χώρου, χειροποίητα φυλαχτά και γούρια από κρύσταλλο Χαλαζία Χιονιού. Η ενεργειακή πέτρα της ελπίδας και της ηρεμίας, της αθωότητας και της σοφίας, της θεραπείας και της επούλωσης.
 • Χαλκηδόνιος
  Ενεργειακά κοσμήματα, χειροποίητα φυλαχτά, γούρια έλξης και διακοσμητικά χώρου από ενεργειακό ημιπολύτιμο λίθο Χαλκηδόνιου.
  Χαλκηδόνιος Ροζ για αγάπη και ευτυχία, στοργή και αρμονία, συγχώρεση και ευγένεια, ηρεμία και εσωτερική δύναμη, αποδοχή και αυτό-εκτίμηση. Βοηθάει στην απελευθέρωση του θυμού, του στρες και της αρνητικής σκέψης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξυπνήσει το πάθος και τον έρωτα. Καθαρίζει την αύρα και προσελκύει νέες δυναμικές και ενέργειες. Ενισχύει την αυτό-ίαση και την αγνότητα, την ομορφιά και την αφθονία, τη νεότητα και τη λάμψη. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και την διατήρηση του ιδανικού βάρους.
 • Χαουλίτης Λευκός
  Άγγελοι διαλογισμού και κρύσταλλοι από Χαουλίτη λευκό. Ενεργειακά κοσμήματα, φυλαχτά, γούρια και διακοσμητικά feng shui από ενεργειακή πέτρα Χαουλίτη λευκό. 
  Χαουλίτης Λευκός για ηρεμία και χαλάρωση, υπομονή και αποδοχή, δημιουργία και επιτυχία. Απελευθερώνει την ένταση, μειώνει το θυμό και την οργή και ανακουφίζει από το άγχος και την αϋπνία λόγω πολλών σκέψεων. Πιστεύεται ότι προστατεύει από αρνητικές ενέργειες και παρουσίες. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη φυσική κατάσταση, την υγεία, τα οστά και τα δόντια καθώς και να βοηθήσει στην απορρόφηση του ασβεστίου.
 • Χαουλίτης Μπλε
 • Χρυσόλιθος
  Ενεεγειακά κοσμήματα, άγγελοι, διακοσμητικά και χειροποίητα φυλαχτά από ημιπολύτιμη πέτρα Χρυσόλιθου. 
  Χρυσόλιθος Καφέ για ευημερία και επιτυχία, ζωτικότητα και αναζωογόνηση, διαίσθηση και έμπνευση, αναγνώριση και φήμη, υπομονή και ψυχραιμίας, επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών. Πιστεύεται ότι είναι πηγή ενέργειας και ασπίδα στις αρνητικές ενέργειες. Επαγγελματικά λέγεται ότι λειτουργεί ως γεννήτρια χρήματος, δόξας και επιτυχίας. Σωματικά χρησιμοποιείται για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση του οργανισμού καθώς και να βοηθήσει στη θεραπεία των πόνων της αρθρίτιδας. Κάποιοι θεραπευτές χρησιμοποιούν τον Χρυσόλιθο σε άτομα που έχουν υποβληθεί ακτινοθεραπείες ή χημειοθεραπείες για να ενισχύσουν τον οργανισμό και να επιταχύνουν την αποτοξίνωση του.
  Χρυσόλιθος Μπλε για μάθηση και επικοινωνία, ειλικρίνεια και δημιουργικότητα, ενέργεια και αλλαγή, ευημερίας και επιτυχία, γαλήνη και ειρήνη, αποφασιστικότητα και ολοκλήρωση. Προσελκύει τον πλούτο και την καλή τύχη. Επαγγελματικά ενισχύει και προσελκύει το χρήμα, την φήμη και την επιτυχία. Μπορεί να βοηθήσει να πετύχετε καλύτερες οικονομικές απολαβές, καθώς και καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο Χρυσόλιθος είναι κατάλληλος για όσους επιθυμούν την αναγνώριση, τη φήμη και την επιτυχία.
 • Χρυσόπρασος
  Χειροποίητα κοσμήματα, φυλαχτά και γούρια έλξης από ενεργειακό κρύσταλλο Χρυσόπρασου.
  Χρυσόπρασος:Ενθαρρύνει την ελπίδα και την χαρά, τη φαντασία και τη δημιουργία, το θάρρος και τις νέες ιδέες, και ενισχύει την αγάπη και την ατομική έκφραση, την αφθονία και την ευημερία. Θεωρείται η πέτρα της θεραπείας και της επούλωσης. Χρησιμοποιείται ως ασπίδα στην αρνητική ενέργεια και απαλλάσσει από τις αρνητικές σκέψεις και την ευερεθιστότητα. Ενισχύει τη λειτουργία της διορατικότητας και της ανώτερης συνειδητότητας. Ισχυρή πέτρα που προσελκύει τον πλούτο και την αφθονία στον κάτοχο του. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει κάποιον που θα ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση ή που θα εργαστεί σε μία νέα θέση.Πιστεύεται ότι προσελκύει την καλή τύχη και την πρόοδο στις επιχειρήσεις, καθώς και την ευημερία. Σωματικά βοηθάει στην επούλωση και θεραπεία του ανοσοποιητικού συστήματος, της ουρικής αρθρίτιδας, ασθένειες των ματιών και πεπτικά προβλήματα. Ανακουφίζει από υψηλούς πυρετούς και υπερβολικές θερμοκρασίες του σώματος. Επίσης ενισχύει τη γονιμότητα. Ο Χρυσόπρασος λέγεται ότι ήταν ο αγαπημένος κρύσταλλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.