Φεγγαρόπετρα

Φεγγαρόπετρα
Χειροποίητα ενεργειακά κοσμήματα από Φεγγαρόπετρα. Φυλαχτά, διακοσμητικά και γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Φεγγαρόπετρας.
Φεγγαρόπετρα για αγάπη και έρωτα, καλή τύχη και επιτυχία, δ...
Χειροποίητα ενεργειακά κοσμήματα από Φεγγαρόπετρα. Φυλαχτά, διακοσμητικά και γούρια από ενεργειακό κρύσταλλο Φεγγαρόπετρας.
Φεγγαρόπετρα για αγάπη και έρωτα, καλή τύχη και επιτυχία, διαίσθηση και έμπνευση, εσωτερική ανάπτυξη και δύναμη. Πέτρα της ηρεμίας, της ευαισθησίας, της ανακούφισης από το συναισθηματικό στρες, και πέτρα της ομορφιάς και της νεότητας. Ασκεί ισχυρή ενέργεια στην αφθονία της ζωής αυτού που την έχει. Προστατεύει κατά η διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και στα ταξίδια ξηράς και θάλασσας. Είναι συνδεδεμένη με το φεγγάρι και ήταν η πέτρα της θεάς Αρτέμιδος. Μπορεί να επανασυνδέσει εραστές που φιλονίκησαν. Φορεμένη κοντά στο τσάκρα της καρδιάς μπορεί να αποβάλλει παλιά συναισθηματικά ζητήματα καθώς και να θεραπεύσει τις πεπτικές διαταραχές που προκλήθηκαν από αυτά. Για τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευεργετική. Συμβάλει στη μείωση των προβλημάτων της εμμηνόπαυσης, της έμμηνος ρύσης, της κατακράτησης υγρών, της γονιμότητας και του τοκετού. Από τους θεραπευτές χρησιμοποιείται για την τόνωση της λειτουργίας του αδένα της επίφυσης και για την επιβράδυνση των ορμονικών αλλαγών κατά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του θυρεοειδούς και του πεπτικού συστήματος και των δυο φύλλων, καθώς και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ευεργετική στο συναισθηματικό άνοιγμα των ανδρών και των εφήβων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν, μέσω των ονείρων σας. Είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί σε διαλογισμό.  
Περισσότερα

Φεγγαρόπετρα 

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα