ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Άγγελος Αμαζονίτης Μεγαλύτερη προβολή

Αγαλματάκι διακοσμητικό άγγελος από κρύσταλλο Αμαζονίτη

4cm

Κρυστάλλινο Αγαλματάκι Άγγελος Αμαζονίτης.

Ο Αμαζονίτης πιστεύεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσει την καλή τύχη καθώς και για να επιταχύνει την υλοποίηση των ονείρων του κατόχου του.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

14,80€

Άλλες πληροφορίες

Άγγελος κρυστάλλινος σκαλιστός από Αμαζονίτη

Διαστάσεις: ύψος: 4εκ.

Ο άγγελος συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες του κρυστάλλου.

Αμαζονίτης - Amazonite 

Η πέτρα της ελπίδας και της καλοσύνης. Ισορροπεί τη θηλυκή και την αρσενική ενέργεια, ενθαρρύνει την αποφασιστικότητα, την ολοκλήρωση και πιστεύεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσει την καλή τύχη καθώς και για να επιταχύνει την υλοποίηση όλων των ονείρων του κατόχου του, από πρακτικής απόψεως. Ενθαρρύνει τους εφήβους να γίνουν πιο δραστήριοι και πιο τακτικοί.

Επαγγελματικά μπορεί να προσελκύσει την επιτυχία και την ευημερία καθώς ενισχύει την εστίαση και την επίτευξη των στόχων. Επίσης αποτρέπει τα εργασιακά προβλήματα να μεταφέρονται μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σωματικά λέγεται ότι βοηθάει στη βελτίωση και διατήρηση της καλής υγείας, στη προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, καθώς και στην αύξηση της φυσικής αντοχής. Ενισχύει τη θεραπεία ασθενειών του λαιμού, του θυρεοειδή και των νευρολογικών συνδέσεων. Χρησιμοποιείται τακτικά από τους θεραπευτές για την εξισορρόπηση των συναισθημάτων και την αντιμετώπιση του θυμού και της ευερεθιστότητας.

Ο Αμαζονίτης έχει την ικανότητα να συνδυάζεται πολύ καλά, για θεραπείες με αρκετούς κρυστάλλους. Θεωρείται εξαιρετική πέτρα για τους καλλιτέχνες και για τους άντρες. Γνωστός για την ενίσχυση των τηλεπαθητικών ικανοτήτων του κατόχου του. Κατάλληλος κρύσταλλος για διαλογισμό και σύνδεση με τους φύλακες αγγέλους.

Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Αιματόλιθο, Αβεντουρίνη Πράσινη, Γρανάτη Πράσινο

Χρώμα κεριού: Τυρκουάζ

Τσάκρα: 4ο & 5ο                                                    

Στοιχείο: Γη

Λουλούδια & φυτά: Τουλίπα, υάκινθος, ορτανσία

Βότανα, Θυμίαμα & Έλαια: Δυόσμος, μάραθος, περγαμόντο, πατσουλί & βασιλικός

Πλανήτης: Ουρανός

Ζώδιο: Παρθένος & Ταύρος, Ζυγός, Υδροχόος
Πρόταση: Τοποθετημένο το αγγελάκι Αμαζονίτης στη Νοτιοδυτική κατεύθυνση μπορεί να προσελκύσει και να ενισχύσει την Αρχαγγελική προστασία και καθοδήγηση.
Καθαρισμός κρύσταλλου Αγγέλου: Κρατήστε τον άγγελο σας κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον άγγελο αυτό. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του κρυστάλλου του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.
Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων αγαλμάτων ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Αγαλματάκι διακοσμητικό άγγελος από κρύσταλλο Αμαζονίτη
  • Κωδικός Προϊόντος: 4cm
  • Τιμή: 14,80
  • Ιδιότητες: Κρυστάλλινο Αγαλματάκι Άγγελος Αμαζονίτης. Ο Αμαζονίτης πιστεύεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσει την καλή τύχη καθώς και για να επιταχύνει την υλοποίηση των ονείρων του κατόχου του.
Path: > > Αγαλματάκι διακοσμητικό άγγελος από κρύσταλλο Αμαζονίτη

Ιδέες & Προτάσεις

27 άλλα προϊόντα στην κατηγορία