ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Άγγελος Μάτι της Τίγρης Μεγαλύτερη προβολή

Άγγελος αγαλματάκι διακοσμητικό από κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης.

5cm

Αγαλματάκι Άγγελος Μάτι της Τίγρης

Ο Άγγελος Φυλαχτό

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

24,00€

Άλλες πληροφορίες

Άγγελος κρυστάλλινος σκαλιστός από ενεργειακή πέτρα Μάτι της Τίγρης

Ο άγγελος συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες του Μάτι της Τίγρης

Διαστάσεις: ύψος:5εκ.

Πρόταση: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Άγγελο σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, της προσευχής ή και της επίκλησης σας στον Αρχάγγελο Ζοφιήλ και στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Μάτι της Τίγρης -Tiger Eye

Γνωστή ως πέτρα της προστασίας. Χρησιμοποιείται ως φυλαχτό, από την αρχαιότητα, ενάντια στην κακή τύχη, το κακό μάτι και τις κατάρες. Προσελκύει την καλή τύχη, την ευημερία και την αφθονία. Καφέ με κίτρινες, χρυσές και κόκκινες αποχρώσεις και με ιδιαίτερη λάμψη και ομορφιά. Μία πέτρα που οφείλει το όνομά της στην ομοιότητά της με το μάτι της τίγρης ως προς τις αποχρώσεις της.

Το Μάτι της Τίγρης είναι μια πέτρα με ιδιαίτερες ευεργετικές επιδράσεις στο μυαλό. Σας επιτρέπει να ξεδιαλύνεται τη σύγχυση στο μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και σας κρατάει εστιασμένους στους στόχους σας. Σας απαλλάσσει από τις ενοχλητικές σκέψεις και το στρες. Ενισχύει τη διορατικότητα και μπορείτε να λαμβάνετε αποφάσεις με όραμα και σαφήνεια. Βοηθάει στη συγκέντρωση και στον διαλογισμό. Χρησιμοποιείται για την εξισορρόπηση του τρίτου τσάκρα (Ηλιακό πλέγμα).

Βοηθά συχνά στη διαδικασία επούλωσης πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ρευματικών, καρδιακών παθήσεων, ψωρίασης, και του άσθματος. Δίνει κουράγιο σε περιόδους αλλαγής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση, προκαλεί αισιοδοξία. Ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη μας στις ικανότητες και στα ταλέντα μας, δίνει ώθηση στη δημιουργική μας ενέργεια, ενισχύει την προσωπική μας δύναμη, ενθαρρύνει το πάθος και τη θετική στάση στη ζωή.

Προσελκύει τον πλούτο και ταυτόχρονα μας αποτρέπει από καταχρήσεις και απληστία. Κρατήστε την πέτρα στο φεγγαρόφωτο της πανσέληνου και ζητήστε από το φεγγάρι να ευλογήσει το Μάτι της Τίγρης και να σας φέρει χρήματα στη ζωή σας. Κρατήστε την κάτω από το φεγγαρόφωτο όσο το δυνατόν περισσότερο. Βάλτε την στο πορτοφόλι σας μαζί με τα χρήματα σας και αφήστε την να προσελκύσει περισσότερα.

Είναι μία πέτρα που όταν δοθεί ως δώρο δηλώνει αγάπη και αφοσίωση στον άλλον. Θα πρέπει να καθαρίζετε καλά την πέτρα σας τουλάχιστον κάθε 3 μήνες. Αφήστε την μέσα σε ένα μπολ με αλατόνερο όλο το βράδυ, μετά πλύνετε την κάτω από την βρύση και αφήστε την για 3 ώρες στον ήλιο μέσα σε ένα μπολ με καθαρό νερό.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Καρνεόλη, χρυσό Τοπάζι, Κεχριμπάρι

Χρώμα κεριού: Χρυσό

Τσάκρα: 3ο (Ηλιακό Πλέγμα)

Στοιχείο: Γη & Φωτιά

Λουλούδια & Φυτά: Παιωνία, ηλίανθος

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Σαφράν, δυόσμο, καρυδέλαιο

Πλανήτης: Ήλιος

Ζώδιο: Λέων, Δίδυμοι & Σκορπιός, Κριός, Αιγόκερως
Καθαρισμός κρύσταλλου Αγγέλου: Κρατήστε τον άγγελο σας κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον άγγελο αυτό. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του κρυστάλλου του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.
Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων αγγέλων ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Άγγελος αγαλματάκι διακοσμητικό από κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 5cm
  • Τιμή: 24,00
  • Ιδιότητες: Αγαλματάκι Άγγελος Μάτι της Τίγρης Ο Άγγελος Φυλαχτό
Path: > > Άγγελος αγαλματάκι διακοσμητικό από κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης.

Ιδέες & Προτάσεις

26 άλλα προϊόντα στην κατηγορία