ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Άγγελος Χαλαζίας Μεγαλύτερη προβολή

Άγγελος κρυστάλλινος, διακοσμητικός από Χαλαζία - 4εκ.

4cm

Κρυστάλλινος Άγγελος Χαλαζίας

Προσωπικό Φυλαχτό των παιδιών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

14,80€

Άλλες πληροφορίες

Άγγελος κρυστάλλινος σκαλιστός από κρύσταλλο Χαλαζία

Διαστάσεις: ύψος:4εκ.

Χαλαζίας- Rock Quartz

Ισχυρή και πολλαπλών χρήσεων πέτρα θεραπείας. Γνωστή ως ενισχυτής της ενέργειας και «master» θεραπευτής. Λαμβάνει, ενεργοποιεί, περιέχει και ενισχύει την ενέργεια. Ενισχύει επίσης την ενέργεια όλων των άλλων πετρών και αυξάνει τη συναισθηματική σας ενέργεια. Βοηθά στη συγκέντρωση και ξεκλειδώνει τη μνήμη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και φέρνει το σώμα σε ισορροπία, εναρμονίζει όλα τα τσάκρα και ευθυγραμμίζει τα λεπτοφυή σώματα. Ενισχύει τις ψυχικές ικανότητες, την επικοινωνία, τη σοφία, τη σαφήνεια της σκέψης, τη γενική θεραπεία, το διαλογισμό, την αλλαγή, αφύπνιση, τον καθαρισμό, την αγνότητα της καρδιάς, ανώτερη συνειδητότητα, θετικές σκέψεις, την αρμονία και την αγάπη.

Διδάσκει κάθε άτομο στο δικό του επίπεδο, και στο δικό του ρυθμό. Αυτή η πέτρα ενισχύει τις προσευχές, τις επιθυμίες και τις θετικές απεικονίσεις. Σας κρατά σε επαφή με την πνευματική πλευρά σας, και σας υπενθυμίζει ότι είστε ένα πνευματικό ον, με ανθρώπινη εμπειρία. Όλες οι πνευματικές αναζητήσεις μπορεί να προωθηθούν και να ενισχυθούν με τη χρήση του Χαλαζία. Αυτό σας βοηθά να είσαστε δεκτικοί σε άνωθεν καθοδήγηση.

Αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο στα γέρικα ζώα για να τους δώσει ενέργεια και υγεία.

Ιδανικός κρύσταλλος να δοθεί σε μικρά παιδιά για να τον έχουν σε όλη τους τη ζωή. Σταδιακά ο Χαλαζίας θα αυξήσει την ισχύ του και θα ενεργεί ως προσωπικό τους φυλαχτό.

Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Διαμάντι, λευκό ζαφείρι και με το λευκό τοπάζι

Χρώμα κεριού: Χρυσό

Τσάκρα: 7ο  (κορυφή κεφαλιού)

Στοιχείο: Φωτιά

Λουλούδια  & φυτά: Χρυσάνθεμο, κατιφέ και ηλίανθο

Βότανα, Θυμίαμα & Έλαια: λιβάνι, πορτοκάλι, δεντρολίβανο και δάφνη

Πλανήτης: Ήλιος

Ζώδιο: Λέων & όλα τα ζώδια
Καθαρισμός κρύσταλλου Αγγέλου: Κρατήστε τον άγγελο σας κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον άγγελο αυτό. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του κρυστάλλου του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.
Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων αγαλμάτων ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Άγγελος κρυστάλλινος, διακοσμητικός από Χαλαζία - 4εκ.
  • Κωδικός Προϊόντος: 4cm
  • Τιμή: 14,80
  • Ιδιότητες: Κρυστάλλινος Άγγελος Χαλαζίας Προσωπικό Φυλαχτό των παιδιών
Path: > > Άγγελος κρυστάλλινος, διακοσμητικός από Χαλαζία - 4εκ.

Ιδέες & Προτάσεις

27 άλλα προϊόντα στην κατηγορία