ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Άγγελος Ροζ Χαλαζίας Μεγαλύτερη προβολή

Άγγελος Αγαλματάκι Διακοσμητικό από Ροζ Χαλαζία.

4cm

Κρυστάλλινος Άγγελος Χαλαζίας Ροζ

Ένας Χαλαζίας ροζ στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας σας θα φέρει ηρεμία και αγάπη στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε βαθιά συναισθήματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

14,80€

Άλλες πληροφορίες

Άγγελος κρυστάλλινος αγαλματάκι από Ροζ Χαλαζία

Διαστάσεις: 4εκ.

Πρόταση: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον άγγελο σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, της προσευχής ή και της επίκλησης, τοποθετώντας το στο 4ο τσάκρα. Επίσης είναι κατάλληλο για επίκληση στον Αρχάγγελο Καμουήλ και στον Αρχάγγελο Ραφαήλ.

Κατά την Τζόυς Κέλλερ, στο βιβλίο της "Καλώντας τους Αγγέλους" μπορείτε κρατώντας τον Άγγελο σας από Ροζ Χαλαζία ή έναν κρύσταλλο Ροζ Χαλαζία να προσευχηθείτε, για "Πίστη στην Αγάπη". Οραματιστείτε τον εαυτό σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο να περιβάλλεστε από ένα ροζ φως αγάπης, εμπιστοσύνης και αφοσίωσης, και επαναλάβετε την παρακάτω επίκληση τρεις φορές την ημέρα, με αγάπη και πίστη.

Άγγελε της Πίστης!

Έναν κύκλο προστασίας φτιάξε,

την πίστη στην αγάπη εξασφάλισε

με της καρδιάς μου τον σύντροφο.

Μπορείτε κατά την διάρκεια της επίκλησης να καίτε sticks ή αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο, βανίλια, υλάνγκ-υλάνγκ και γιασεμιού.

Τοποθετήστε τον άγγελο σας στη ΝΔ πλευρά του υπνοδωματίου σας ή του σαλονιού σας. 

 

Ροδόχρους Χαλαζίας – Rose Quartz

Η πέτρα της απόλυτης αγάπης και της ευτυχίας. Ο Ροζ Χαλαζίας ανοίγει το τσάρκα της καρδιάς ενθαρρύνοντας τη συγχώρεση, την ανοχή και την ευγένεια. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια και ζήλια.

Χρησιμοποιείστε τον κρύσταλλο σε περιόδους στρες και συναισθηματικής κρίσης για να σας φέρει ηρεμία και αρμονία, μετατρέποντας τις αρνητικές ενέργειες σε ενέργειες αγάπης. Επιτρέπει να αποδεχτείτε και να αναγνωρίσετε την άνευ όρων συμπαντική αγάπη.

Οι υπέροχες δονήσεις αυτού του κρυστάλλου μπορούν να βοηθήσουν στις Αγγελικές σας συνδέσεις.

Φορέστε ένα ροζ χαλαζία κοντά στην καρδιά σας ή τοποθετήστε τον στη δεξιά γωνία της εισόδους του σπιτιού σας, για να προσελκύσετε μία νέα αγάπη, ή για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ένας κρύσταλλος στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας σας θα φέρει ηρεμία και αγάπη στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε βαθιά συναισθήματα. Επίσης μπορεί να απαλύνει την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις.

Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική δυσλειτουργία, σε ασθένειες νεφρών και σπληνών, σε προβλήματα λαιμού και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες, πονοκεφάλους, πόνους των αυτιών. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και τη διατήρηση του ιδανικού βάρους. Είναι επίσης χρήσιμος και προστατευτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.  

Συνεργάζεται – Σχετίζεται: 

Κρύσταλλοι: Αμέθυστος, Φεγγαρόπετρα, Νεφρίτης.

Χρώμα κεριού: Ροζ

Τσάκρα: 4ο (τσάκρα της καρδιάς)

Στοιχείο: Γη

Λουλούδια & Φυτά: Μαργαρίτα, πασχαλιά και τριαντάφυλλο.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Echinacea, Υλάνγκ- Υλάνγκ, Γεράνι.

Πλανήτης: Αφροδίτη

Αρχάγγελος: Καμουήλ & Ραφαήλ

Ζώδιο: Ταύρος & Καρκίνος, Ζυγός
Καθαρισμός κρύσταλλου Αγγέλου: Κρατήστε τον άγγελο σας κάτω από τη βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον άγγελο αυτό. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του κρυστάλλου του. Σημαντικό κατά την διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.
Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων αγγέλων ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Άγγελος Αγαλματάκι Διακοσμητικό από Ροζ Χαλαζία.
  • Κωδικός Προϊόντος: 4cm
  • Τιμή: 14,80
  • Ιδιότητες: Κρυστάλλινος Άγγελος Χαλαζίας Ροζ Ένας Χαλαζίας ροζ στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας σας θα φέρει ηρεμία και αγάπη στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε βαθιά συναισθήματα.
Path: > > Άγγελος Αγαλματάκι Διακοσμητικό από Ροζ Χαλαζία.

Ιδέες & Προτάσεις

27 άλλα προϊόντα στην κατηγορία