ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑ

Μενταγιόν Αγγελάκι Σοδαλίτης Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν Αγγελάκι από ενεργειακό κρύσταλλο Σοδαλίτη.

ad03

Αγγελάκι Μενταγιόν από ενεργειακή πέτρα Σοδαλίτη

Κόσμημα Εναρμόνισης, Απελευθέρωσης και Επίτευξης

Περισσότερες λεπτομέρειες

16,00€

Άλλες πληροφορίες

Αγγελάκι, κρεμαστό λαιμού από ενεργειακό κρύσταλλο Σοδαλίτη

Διαστάσεις πέτρας: 2*1,6εκ.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από δύο κορδόνια λαιμού και ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Σοδαλίτης- Sodalite

Η πέτρα του ανώτερου εαυτού. Κρύσταλλος της εμπιστοσύνης, της ορθολογικής σκέψης, πνευματικής ανάπτυξης, διαίσθησης, αντίληψης, αλήθειας και συναισθηματικής ισορροπίας. Ο Σοδαλίτης βοηθάει να απελευθερωθείτε από τη νοητική σύγχυση, να σκεφτείτε λογικά και να καταλήξετε σε λογικά συμπεράσματα. Βοηθάει να κατανοήσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα και να τα εκφράσετε λεκτικά. Απελευθερώνει το άγχος, τη νευρικότητα, το θυμό, τους φόβους και ηρεμεί σε κρίσεις πανικού. Φέρνει εσωτερική ειρήνη και εναρμονίζει συνειδητό και υποσυνείδητο. Τοποθετήστε έναν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας για να ζείτε μέσα σε ένα ειρηνικό, αρμονικό και σταθερό περιβάλλον, εσείς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Ενισχύει τον μεταβολισμό και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Χρήσιμος στη θεραπεία του πονόλαιμου, της βραχνάδας, των φωνητικών χορδών και του λάρυγγα. Φορέστε ένα μενταγιόν με Σοδαλίτη και θα ενισχύσει την αυτοεκτίμησή σας, θα βοηθήσει στην επικοινωνία σας με τους άλλους καθώς και για να χάσετε μερικά κιλά. Λέγεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη, σε πεπτικές διαταραχές, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Μπορεί να αποτρέψει την αϋπνία και να δροσίσει από τον πυρετό. Συμβάλει στην εκκαθάριση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης των κτιρίων. Εξαιρετική πέτρα για την εργασία με ομάδες καθώς βοηθά τα μέλη της να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αρμονίας και  αλληλεγγύης, και να εργαστούν με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων τους. Πέτρα του αθλητισμού, καθώς αυξάνει την αντοχή. Τυχερή πέτρα για τους συγγραφείς και εξαιρετική για διαλογισμό.

Συνεργάζεται -  Σχετίζεται

Κρύσταλλοι: Αμέθυστος, Αζουρίτης, Λάπις Λαζούλι

Χρώμα κεριού: Λουλακί (Indigo)

Τσάκρα: 5ο & 6ο

Στοιχεία : Αέρας & Νερό

Λουλούδια & Φυτά: καμπανούλες & βιολέτα

Βότανα, Θυμίαμα & Έλαια: Ύσσωπος, λεβάντα, μύρος.

Ζώδιο: Τοξότης & Καρκίνος, Ιχθείς

Πλανήτης: Σελήνη

Στο βιβλίο "Καλώντας τους Αγγέλους", η Τζόϋς Κέλλερ προτείνει να χρησιμοποιήσετε τον Σοδαλίτη σας στην επίκληση «Για Δημιουργικότητα». Οραματιστείτε τους αγγέλους της δημιουργικότητας να σας πλημμυρίζουν με ιδέες και έμπνευση. Επαναλαμβάνετε το πάνω από νερό που τρέχει, κάθε φορά που νιώθετε ότι είστε σε στασιμότητα και χρειάζεστε έμπνευση, φαντασία και παρότρυνση. Όπως γράφει και η Τζόϋς Κέλλερ, θα κάνει θαύματα!

«Άγγελε της Δημιουργικότητας,

την έμπνευση αφήστε ν’ αναπτυχθεί.

Το κεφάλι μου αγγίξτε,

τη δημιουργικότητα μου αφήστε να εκφραστεί!»
Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.
Οι διαστάσεις και το χρώμα των ίδιων μενταγιόν ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν Αγγελάκι από ενεργειακό κρύσταλλο Σοδαλίτη.
  • Κωδικός Προϊόντος: ad03
  • Τιμή: 16,00
  • Ιδιότητες: Αγγελάκι Μενταγιόν από ενεργειακή πέτρα Σοδαλίτη Κόσμημα Εναρμόνισης, Απελευθέρωσης και Επίτευξης
Path: > > Μενταγιόν Αγγελάκι από ενεργειακό κρύσταλλο Σοδαλίτη.

Ιδέες & Προτάσεις

8 άλλα προϊόντα στην κατηγορία