ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑ

Μενταγιόν Αγγελάκι Χαουλίτης Μπλε Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν Αγγελάκι Χαουλίτης Μπλε

ad38

Αγγελάκι Μενταγιόν από ενεργειακή πέτρα Χαουλίτη Μπλε

Πιστεύεται ότι ο Χαουλίτης μπλε ηρεμεί και χαλαρώνει το μυαλό, ανακουφίζει από την ένταση και το στρες, απελευθερώνει από τα αρνητικά συναισθήματα και προστατεύει από ασθένειες, εφιάλτες και αρνητικές ενέργειες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

16,00€

Άλλες πληροφορίες

Αγγελάκι, κρεμαστό λαιμού από μπλε Χαουλίτη

Διαστάσεις πέτρας: 3,5*2,2εκ.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από δύο κορδόνια λαιμού και ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Χαουλίτης Μπλε– Howlite Blue

Ο Χαουλίτης μπλε ηρεμεί και χαλαρώνει το μυαλό, ανακουφίζει από την ένταση και το στρες, απελευθερώνει από τα αρνητικά συναισθήματα και προστατεύει από ασθένειες, εφιάλτες και αρνητικές ενέργειες. Βοηθάει στην λεκτική έκφραση των συναισθημάτων. Φέρνει εσωτερική γαλήνη και ειρήνη και για αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται από αρκετούς για την καταπολέμηση της αϋπνίας λόγω των σκέψεων. Ο μπλε Χαουλίτης πιστεύεται ότι βοηθάει στις αγγελικές συνδέσεις για ανώτερη προστασία και καθοδήγηση. Θεωρείται πέτρα της μάθησης και της επικοινωνίας, της αποφασιστικότητας και της ολοκλήρωσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα παιδιά καθώς μπορεί να τα βοηθήσει να διαχειριστούν τον θυμό τους, τη νευρικότητα τους και τους φόβους τους.

Σωματικά χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για να εναρμονίσει συνειδητό και υποσυνείδητο και να βοηθήσει στην θεραπεία ασθενειών του λαιμού, της μύτης, των αυτιών, του θυρεοειδούς και σε πεπτικές διαταραχές.

Επαγγελματικά πιστεύεται ότι ενθαρρύνει τη δημιουργία, τις φιλοδοξίες και την προσωπική επιτυχία. Προσελκύει την καλή τύχη, ενισχύει τη φήμη και τα κέρδη.

Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Χαλκηδόνιος μπλε, Σοδαλίτης, Αχάτης μπλε

Χρώμα κεριού: Θαλασσί

Τσάκρα: 5ο & 7ο

Στοιχείο: Γη

Πλανήτης: Γη

Αρχάγελλος: Κασσιήλ, Μιχαήλ

Ζώδιο: Παρθένος, Κριός, Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Τοξότης, Ιχθύες

Πρόταση: συνδυάστε τον μπλε Χαουλίτη με Χαλαζία για θεραπεία, με Ίασπι κόκκινο για ευημερία και με ροζ Χαλαζία για αγάπη.
Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.
Οι διαστάσεις και το χρώμα των ίδιων μενταγιόν ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν Αγγελάκι Χαουλίτης Μπλε
  • Κωδικός Προϊόντος: ad38
  • Τιμή: 16,00
  • Ιδιότητες: Αγγελάκι Μενταγιόν από ενεργειακή πέτρα Χαουλίτη Μπλε Πιστεύεται ότι ο Χαουλίτης μπλε ηρεμεί και χαλαρώνει το μυαλό, ανακουφίζει από την ένταση και το στρες, απελευθερώνει από τα αρνητικά συναισθήματα και προστατεύει από ασθένειες, εφιάλτες και αρνητικές ενέργειες.
Path: > > Μενταγιόν Αγγελάκι Χαουλίτης Μπλε

Ιδέες & Προτάσεις

11 άλλα προϊόντα στην κατηγορία