ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑ

Αγγελάκι Μενταγιόν Κρύσταλλοι

Χάλκινα, κρεμαστά αγγελάκια λαιμού με ενεργειακές πέτρες.

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας κρύσταλλο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

15,00€

Άλλες πληροφορίες

Χειροποίητα αγγελάκια από σύρμα χαλκού και ενεργειακούς κρυστάλλους.

Ύψος(περίπου): 4,5εκ. Το μήκος του κορδονιού αυξομειώνεται.

Κρύσταλλοι για επιλογή: Αβεντουρίνη πράσινη, Άκουαμαρίνα, Αμέθυστος, Αχάτης, Μάτι Τίγρης, Οπαλίτης, Χαλαζίας chatoyance λευκός, Χαλαζίας ροζ, Καρνεόλη.

Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών. Σωματικά, πιστεύετε ότι είναι επωφελής για το κυκλοφορικό σύστημα, την εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης, για ναυτία και πονοκεφάλους, αλλεργίες, έκζεμα, πυρετό και διαταραχές του ύπνου.

Άκουαμαρίνα: για προστασία και διαλογισμό, γαλήνη και σοφία, αλήθεια και αποδοχή, ηρεμία και εσωτερική δύναμη, θάρρος και αυτό-έκφραση, έμπνευση και ανώτερη καθοδήγηση, διαίσθηση και διόραση. Οξύνει τη διάνοια και καθαρίζει από τη σύγχυση. Προστατεύει από τα κουτσομπολιά και τις αρνητικές οντότητες, καθώς και από κινδύνους και φόβους στη θάλασσα και γενικά στο νερό. Συχνά χρησιμοποιείται για ευνοϊκή επίλυση νομικών θεμάτων. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη θεραπεία παθήσεων του λαιμού και του θυρεοειδή, του ήπατος, του στομάχου, των νεφρών και της κύστης. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, βοηθάει στη ρύθμιση των ορμονών και ανακουφίζει από ρινίτιδες και αλλεργίες. Επίσης πιστεύεται ότι βοηθάει να ξεπεραστούν οι κρίσεις πανικού, το στρες, οι φόβοι μειώνοντας την πίεση και ηρεμώντας το νευρικό σύστημα. Θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για διαλογισμό καθώς θωρακίζει την αύρα, ευθυγραμμίζει τα τσάκρα και ενισχύει τη διόραση. Επαγγελματικά προσελκύει την ευημερία και τις επενδύσεις-χορηγίες.

Αμέθυστος: για προστασία και γαλήνη, θεραπεία και επούλωση, εξισορρόπηση και αρμονία, ευτυχία και ικανοποίηση, αγάπη και εσωτερική δύναμη, διαίσθηση και ανώτερη σύνδεση, διαλογισμό και επικοινωνία με τους αγγέλους, ευσέβεια και ειλικρίνεια, πνευματική φρόνηση και ταπεινότητα. Συναισθηματικά μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και τη θλίψη, να απελευθερώσει το στρες, να υπερνικήσει φόβους και ενοχές, και να φέρει ηρεμία και εσωτερική δύναμη. Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της αρθρίτιδας, της χρόνιας κούρασης, του άσθματος, της εμμηνόπαυσης, των πονοκεφάλων, για ανακούφιση πόνων, για κυκλοφορικά και ενδοκρινικά προβλήματα, καθώς και σε καταστάσεις ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης θεωρείται κατάλληλος κρύσταλλος σε περίοδο αποτοξίνωσης από εθισμούς. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία και αφθονία.

Αχάτης: για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος, θεραπεία και αρμονία, δημιουργικότητα και ευημερία, προσαρμοστικότητα και αρμονία, εξισορρόπηση και ασφάλεια, μακροζωία και καλή τύχη, συζυγική πίστη και ρομαντισμό, συναισθηματική και σωματική επούλωση. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, πικρία και δυσαρέσκεια. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας. Επίσης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

Μάτι της Τίγρης: για προστασία και ευημερία, αισιοδοξία και χαρά, αφθονία και καλή τύχη, δύναμη και αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δημιουργία, έμπνευση και διορατικότητα, συγκέντρωση και σαφήνεια, εμπιστοσύνη και πάθος, επαγγελματική πρόοδο και επιτυχία. Απαλλάσσει από ενοχλητικές σκέψεις και στρες. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία και επούλωση πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ρευματικών, καρδιακών παθήσεων, της χοληδόχου κύστης, της ψωρίασης, των στομαχικών διαταραχών και του άσθματος. Επίσης χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην απεξάρτηση εθισμών.

Οπαλίτης: για ηρεμία και χαλάρωση, αισιοδοξία και χαρά, θεραπεία και επούλωση, συναισθηματική δύναμη και ηρεμία. Ανακουφίζει από την κατάθλιψη, μειώνει την επιθετική συμπεριφορά, βοηθάει στις αλλαγές της διάθεσης, μετριάζει το άγχος και βοηθάει σε προβλήματα αϋπνίας. Είναι εξαιρετικός κρύσταλλος για την αφαίρεση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων των chakras και των μεσημβρινών. Βοηθά να εκφράσουμε με λόγια τα εσωτερικά μας συναισθήματα. Θεωρείται ιδανικός για την τόνωση της σεξουαλικής ορμής και για να ενισχύσει τη σεξουαλική εμπειρία. Σωματικά, οι θεραπευτές τον χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το αίμα και τα νεφρά. Επαγγελματικά, θεωρείται ευεργετικός στην επιτυχία της επιχείρησης, καθώς και στην προσέλκυση αφθονίας.

Χαλαζίας Ροζ: για αγάπη και ευτυχία, συγχώρεση και ευγένεια, αρμονία και ηρεμία, αποδοχή και αυτό-εκτίμηση, αγγελική σύνδεση και επικοινωνία. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια, ζήλια και βοηθάει να απελευθερωθούν βαθιά συναισθήματα. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική δυσλειτουργία, σε ασθένειες νεφρών και σπληνών, σε προβλήματα λαιμού και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες και πόνους των αυτιών. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και την διατήρηση του ιδανικού βάρους. Είναι επίσης χρήσιμος και προστατευτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού. 

Χαλαζίας Chatoyancy Λευκός: για αγάπη και αρμονία, αφοσίωση και αλήθεια, ανανέωση και υγεία, ευγένεια και ευτυχία, πληρότητα και ολοκλήρωση, διαύγεια και ανάπτυξη. Ξεμπλοκάρει, καθαρίζει και ενεργοποιεί όλα τα τσάρκα. Ιδανικός για διαλογισμό και επικοινωνία με τους Αρχαγγέλους. Οι δονήσεις του βοηθούν στη σαφήνεια και στη λύση δύσκολων καταστάσεων. Το λευκό θεωρείται το χρώμα της Δευτέρας και της Σελήνης.

Καρνεόλη: για ευτυχία και αρμονία, θάρρος και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα, για ενίσχυση της ενέργειας και θεραπεία, αλλαγή και ανανέωση, καλή υγεία και θετική σκέψη, επίτευξη στόχων και επιτυχία, αυτοσυγκέντρωση και ολοκλήρωση. Κατάλληλη για τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι δεν έχουν τον έλεγχό της ζωής τους και για αυτούς που νιώθουν ανασφάλεια και ότι η ζωή τους είναι στάσιμη, μιας και καταρρίπτει τις αρνητικές ενέργειες και τις αντικαθιστά με θετικές επιλογές ζωής. Ηρεμεί το θυμό, την οργή και την αγανάκτηση. Προστατεύει από το φθόνο, την κακία και την φτώχεια. Σωματικά η Καρνεόλη ενθαρρύνει τον σχηματισμό νέων κυττάρων του αίματος, βοηθάει στον καθαρισμό του αίματος, διασφαλίζει την καλή παροχή αίματος προς τα όργανα και τους ιστούς, δίνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια στον άνθρωπο. Κατάλληλη για να βοηθήσει στην πέψη, κοιλιακό άλγος, στην επούλωση πληγών, στους ρευματισμούς, αρθριτικά, νευραλγία, στις πέτρες των νεφρών, στα νεφρά και στην κατάθλιψη. Ενισχύει τη γονιμότητα και διεγείρει τη σεξουαλικότητα. Επαγγελματικά προσελκύει την ευημερία και την αφθονία, την επιτυχία και την αναγνώριση.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Αγγελάκι Μενταγιόν Κρύσταλλοι
  • Κωδικός Προϊόντος: adag100
  • Τιμή: 15,00
  • Ιδιότητες: Χάλκινα, κρεμαστά αγγελάκια λαιμού με ενεργειακές πέτρες. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας κρύσταλλο.
Path: > > Αγγελάκι Μενταγιόν Κρύσταλλοι

Ιδέες & Προτάσεις

11 άλλα προϊόντα στην κατηγορία