Άλογο

Άλογο Μάτι της Τίγρης Μεγαλύτερη προβολή

Άλογο αγαλματάκι, διακοσμητικό από Μάτι της Τίγρης.

fhA

Άλογο διακοσμητικό, κρυστάλλινο από Μάτι της Τίγρης

Τοποθετήστε το άλογο στον εργασιακό σας χώρο για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα, την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, την προστασία και κυρίως για να προσελκύσετε την επιτυχία και τον πλούτο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

12,80€

Άλλες πληροφορίες

Άλογο σκαλιστό από ενεργειακό κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης

Διαστάσεις: μήκος:4,3*ύψος:2,6*πλάτος:1,6εκ.

Το άλογο είναι σύμβολο ελευθερίας, αξιοπιστίας, δύναμης, σεβασμού, φιλίας και ομορφιάς. Το άλογο ως προσωπικό σύμβολο-στοιχείο σχετίζεται με την ελευθερία του πνεύματος, τον αμοιβαίο σεβασμό, τη διαίσθηση, το σθένος, την αντοχή και τη γοητεία. 
Μάτι της Τίγρης είναι κρύσταλλος προστασίας και ευημερίας, της αισιοδοξίας και της διορατικότητας, της αφθονίας και της καλής τύχης, της δύναμης και της δημιουργίας, της αυτοπεποίθησης και της θετική ενέργειας. 
Τοποθετήστε ένα άλογο από Μάτι της Τίγρης στο σπίτι σας για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια και κακό μάτι, για συναισθηματική ισορροπία και αγάπη, για ευτυχία και αφθονία. Τοποθετήστε το άλογο μέσα στον εργασιακό σας χώρο για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα, την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, την προστασία από κάθε είδους απώλεια και κυρίως για να προσελκύσετε την επιτυχία και τον πλούτο.
Πρόταση: στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε το άλογο στη Δυτική ή στη Νότια κατεύθυνση για να ενισχύσετε την προστασία και την καλή τύχη, τον πλούτο και την επιτυχία. Στον προσωπικό σας χώρο μπορείτε να τοποθετήστε το άλογο στη Βορειοανατολική κατεύθυνση για να ενισχύσετε τη σοφία και τη μάθηση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα.
Καθαρισμός κρυστάλλου: Κρατήστε το αλογάκι σας κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να το «καθαρίσει» και να είναι έτοιμο για να το ενεργοποιήστε. Κρατήστε το στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι το αλογάκι σας. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.
Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων φυλαχτών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Άλογο αγαλματάκι, διακοσμητικό από Μάτι της Τίγρης.
  • Κωδικός Προϊόντος: fhA
  • Τιμή: 12,80
  • Ιδιότητες: Άλογο διακοσμητικό, κρυστάλλινο από Μάτι της Τίγρης Τοποθετήστε το άλογο στον εργασιακό σας χώρο για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα, την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, την προστασία και κυρίως για να προσελκύσετε την επιτυχία και τον πλούτο.
Path: > > > Άλογο αγαλματάκι, διακοσμητικό από Μάτι της Τίγρης.

Ιδέες & Προτάσεις