Αμέθυστος

Μενταγιόν από κρυστάλλους Αμέθυστου

ppad431

Ενεργειακό μενταγιόν Αμέθυστος.

Κόσμημα για Αρμονία, Αγάπη, Ηρεμία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

16,80€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν με ενεργειακές πέτρες Αμέθυστου, κρυσταλλάκια Αυστρίας, κορδόνι μοβ, δέσιμο, σπείρα και κούμπωμα από χαλκό.

Ύψος μενταγιόν: 7εκ. Μήκος κορδονιού: 42εκ.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από το κορδόνι λαιμού και ένα έντυπο με τις ιδιότητες του κρυστάλλου.

Αμέθυστος – Amethyst

Κρύσταλλος ισχυρός και προστατευτικός, γνωστός και ως «η πέτρα της ηρεμίας». Ο Αμέθυστος συμβολίζει την ευσέβεια, την ταπεινότητα, την ειλικρίνεια και την πνευματική φρόνηση. Η ισχυρή θεραπευτική του δύναμη μπορεί να μετατρέψει τις χαμηλότερες δονήσεις σε υψηλές συχνότητες, να μετασχηματίσει την αρνητική ενέργεια σε ενέργεια αγάπης. Ο Αμέθυστος ενθαρρύνει την εσωτερική δύναμη, αναπτύσσει τη διαίσθηση, ενισχύει την πνευματική συνειδητοποίηση, παρέχει μια ήρεμη ενέργεια για διαλογισμό, επιτρέποντας ευκολότερη πρόσβαση και επικοινωνία με τους Αγγέλους. Ο Αμέθυστος επίσης ευθυγραμμίζει και ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ των ενεργειακών οργανισμών, για αυτό και τον χρησιμοποιούν πολλοί θεραπευτές. Συναισθηματικά, φέρνει σταθερότητα και εσωτερική δύναμη, υπερνικώντας τους φόβους, τους πόθους και τα ένοχα συναισθήματα. Μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και την θλίψη. Απελευθερώνει το στρες και παρέχει την ηρεμία, την ισορροπία, την υπομονή, την ευτυχία και την ικανοποίηση. 

Σωματικά ο Αμέθυστος μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της αρθρίτιδας, της χρόνιας κούρασης, του άσθματος, της εμμηνόπαυσης, για ανακούφιση πόνων, για κυκλοφορικά και ενδοκρινικά προβλήματα καθώς και σε καταστάσεις ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος. Το  όνομα του προέρχεται από την ελληνική λέξη αμέθυστος, δηλαδή «χωρίς μέθη». Από τους αρχαίους πολιτισμούς ο Αμέθυστος χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει στην απαλλαγή  από τους εθισμούς (οινόπνευμα, ναρκωτικά, κάπνισμα, κλπ). Βάλτε έναν Αμέθυστο κάτω από το μαξιλάρι σας για να σας βοηθήσει σε καταστάσεις αϋπνίας καθώς και για να σας χαρίσει ευχάριστα όνειρα. Σε περιπτώσεις πονοκεφάλου ακουμπήστε την πέτρα στο μέτωπό σας κάνοντας ένα απαλό μασάζ. 

Τοποθετώντας  έναν Αμέθυστο στο παράθυρο του σπιτιού σας που το βλέπει ο ήλιος πολλές ώρες, καθαρίζετε τον χώρο σας από τις αρνητικές ενέργειες και δημιουργείτε μία ασπίδα προστασίας και ένα περιβάλλον ήρεμο. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και μπορεί να τις οδηγήσει σε ευημερία και  αφθονία. Επίσης πιστεύεται ότι προστατεύει τους ταξιδιώτες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι με την πάροδο του χρόνου ο Αμέθυστος θα εξασθενίσει μετά από έκθεση στο άμεσο φως του ήλιου.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Φεγγαρόπετρα, Νεφρίτης & Ροζ Χαλαζίας.

Χρώμα κεριού: Σκούρο μπλε ή μοβ.

Τσάκρα: 6ο (Μέτωπο)

Στοιχείο: Αέρας

Αρχάγγελος: Ζακχιήλ

Λουλούδια & Φυτά: Λεβάντα, βιολέτα.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Χαμομήλι, λεβάντα, πατσουλί.

Πλανήτης: Δίας

Ζώδιο: Υδροχόος & Παρθένος, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθείς

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν από κρυστάλλους Αμέθυστου
  • Κωδικός Προϊόντος: ppad431
  • Τιμή: 16,80
  • Ιδιότητες: Ενεργειακό μενταγιόν Αμέθυστος. Κόσμημα για Αρμονία, Αγάπη, Ηρεμία.
Path: > > > > Μενταγιόν από κρυστάλλους Αμέθυστου

Ιδέες & Προτάσεις

17 άλλα προϊόντα στην κατηγορία