Ανδρικά Βραχιόλια Έλξης

Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αβεντουρίνης και Αιματίτη Μεγαλύτερη προβολή

Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αβεντουρίνης και Αιματίτη

Bdg199

Ανδρικό βραχιόλι με ενεργειακούς κρυστάλλους Αβεντουρίνης πράσινης και Αιματίτη μαγνητικού.

Ένας ιδανικός συνδυασμός πετρών για προστασία και καλή τύχη, υγεία και δημιουργικότητα, αγάπη και  αισιοδοξία, αρμονία και αφθονία, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

26,00€

Άλλες πληροφορίες

Βραχιόλι με κεντρικό λίθο Αιματίτη μαγνητικό και πέτρες Αβεντουρίνη πράσινη.

Το βραχιόλι συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες των πετρών.

Διάμετρος πετρών: 12εκ.

Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών. Σωματικά, πιστεύετε ότι είναι επωφελής για το κυκλοφορικό σύστημα, την εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης, για ναυτία και πονοκεφάλους, αλλεργίες, έκζεμα, πυρετό και διαταραχές του ύπνου.

Αιματίτης: για θεραπεία και ηρεμία, αντοχή και δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία, καλή μνήμη και ζωτικότητα, ασφάλεια και προστασία, επαγγελματική επιτυχία και κερδοφόρες πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες. Διαλύει τις αρνητικές δυνάμεις, αποτρέπει την απορρόφηση τους και μετατρέπει την αρνητικότητα σε ενέργεια της Παγκόσμιας Αγάπης. Προσφέρει στήριξη στις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και μας υπενθυμίζει ότι οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Βοηθά να ξεπεραστούν παράλογοι φόβοι, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις, καθώς και στην εξισορρόπηση συναισθημάτων και ενέργειας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος. Ο Αιματίτης είναι γνωστός για τη βοήθεια του σε θεραπείες φλεγμονών των αρθρώσεων, κράμπες ποδιών, επούλωση των οστών, κατάγματα και έλκη. Ενδυναμώνει και προστατεύει την καρδιά. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους, σε άλγη και πόνους, και σε διαταραχές του ύπνου. Λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αβεντουρίνης και Αιματίτη
  • Κωδικός Προϊόντος: Bdg199
  • Τιμή: 26,00
  • Ιδιότητες: Ανδρικό βραχιόλι με ενεργειακούς κρυστάλλους Αβεντουρίνης πράσινης και Αιματίτη μαγνητικού. Ένας ιδανικός συνδυασμός πετρών για προστασία και καλή τύχη, υγεία και δημιουργικότητα, αγάπη και  αισιοδοξία, αρμονία και αφθονία, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.
Path: > > > Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αβεντουρίνης και Αιματίτη

Ιδέες & Προτάσεις

13 άλλα προϊόντα στην κατηγορία