Ανδρικά Βραχιόλια Έλξης

Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αχάτη και Αιματίτη Μεγαλύτερη προβολή

Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αχάτη και Αιματίτη

Bdg1993

Ανδρικό βραχιόλι με ενεργειακούς κρυστάλλους Αχάτη και Αιματίτη μαγνητικού.

Ένας ιδανικός συνδυασμός πετρών για προστασία και θεραπεία, γείωση και δύναμη, πίστη και αγάπη, ζωτικότητα και αρμονία, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

26,00€

Άλλες πληροφορίες

Βραχιόλι με κεντρικό λίθο Αιματίτη μαγνητικό και πέτρες Αχάτη λευκού με μαύρο.

Το βραχιόλι συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες των πετρών.

Διάμετρος πετρών: 12εκ.

Αχάτης: για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος, θεραπεία και αρμονία, δημιουργικότητα και ευημερία, προσαρμοστικότητα και αρμονία, εξισορρόπηση και ασφάλεια, μακροζωία και καλή τύχη, συζυγική πίστη και ρομαντισμό, συναισθηματική και σωματική επούλωση. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, πικρία και δυσαρέσκεια. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας. Επίσης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

Αιματίτης: για θεραπεία και ηρεμία, αντοχή και δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία, καλή μνήμη και ζωτικότητα, ασφάλεια και προστασία, επαγγελματική επιτυχία και κερδοφόρες πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες. Διαλύει τις αρνητικές δυνάμεις, αποτρέπει την απορρόφηση τους και μετατρέπει την αρνητικότητα σε ενέργεια της Παγκόσμιας Αγάπης. Προσφέρει στήριξη στις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και μας υπενθυμίζει ότι οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Βοηθά να ξεπεραστούν παράλογοι φόβοι, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις, καθώς και στην εξισορρόπηση συναισθημάτων και ενέργειας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος. Ο Αιματίτης είναι γνωστός για τη βοήθεια του σε θεραπείες φλεγμονών των αρθρώσεων, κράμπες ποδιών, επούλωση των οστών, κατάγματα και έλκη. Ενδυναμώνει και προστατεύει την καρδιά. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους, σε άλγη και πόνους, και σε διαταραχές του ύπνου. Λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αχάτη και Αιματίτη
  • Κωδικός Προϊόντος: Bdg1993
  • Τιμή: 26,00
  • Ιδιότητες: Ανδρικό βραχιόλι με ενεργειακούς κρυστάλλους Αχάτη και Αιματίτη μαγνητικού. Ένας ιδανικός συνδυασμός πετρών για προστασία και θεραπεία, γείωση και δύναμη, πίστη και αγάπη, ζωτικότητα και αρμονία, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.
Path: > > > Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αχάτη και Αιματίτη

Ιδέες & Προτάσεις

12 άλλα προϊόντα στην κατηγορία