Ανδρικά Βραχιόλια Έλξης

Mala από Σανταλόξυλο

Bdg1240

Mala Φυσικό Αρωματικό Σανταλόξυλο.

Φορώντας ή κρατώντας το Σανταλόξυλο πιστεύεται ότι δρα ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, τονωτικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες

18,00€

Άλλες πληροφορίες

Ροζάριο με πέτρες-χάντρες από Σανταλόξυλο Φυσικό (λέγεται και Λευκό) για κρεμαστό ή βραχιόλι.

Το mala είναι ελαστικό και οι πέτρες είναι 0,6εκ. Ως βραχιόλι σε γυναικείο χέρι τυλίγεται τουλάχιστον 5 φορές, σε αντρικό χέρι τουλάχιστον 4 φορές.

Το Σανταλόξυλο θεωρείται ιερό, αρωματικό ξύλο. Προσελκύει τη θετική ενέργεια, ενισχύει τη γαλήνη, την πνευματική εγρήγορση και την αντίληψη, και είναι κατάλληλο για διαλογισμό. Πιστεύεται ότι προωθεί την επαφή με το Θεϊκό. Φορώντας ή κρατώντας το δρα ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, αντισηπτικό, τονωτικό και αφροδισιακό. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Mala από Σανταλόξυλο
  • Κωδικός Προϊόντος: Bdg1240
  • Τιμή: 18,00
  • Ιδιότητες: Mala Φυσικό Αρωματικό Σανταλόξυλο. Φορώντας ή κρατώντας το Σανταλόξυλο πιστεύεται ότι δρα ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, τονωτικό.

Ιδέες & Προτάσεις

12 άλλα προϊόντα στην κατηγορία