Ανδρικά Βραχιόλια Έλξης

Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αιματίτη και Σταυρό

bdg6556

Ανδρικό βραχιόλι με ενεργειακούς κρυστάλλους Αιματίτη μαγνητικού και κεντρικό μοτίφ ασημί σταυρό.

Κόσμημα Γαλήνης, Αισιοδοξίας και Θεραπείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

9,90€

Άλλες πληροφορίες

Βραχιόλι με κεντρικό στοιχείο σταυρό ασημί και πέτρες-χάντρες.

Το βραχιόλι συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες των πετρών.

Το μήκος του βραχιολιού αυξομειώνεται από το κούμπωμα του.

Αιματίτης - Hematite

Η πέτρα του μυαλού, ένα «μαύρο διαμάντι» με ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες. Οι μαγνητικές του ιδιότητες εξισορροπούν τους μεσημβρινούς μέσα στο σώμα και εξασφαλίζουν μια σταθερή ισορροπία μεταξύ του αιθέριου νευρικού συστήματος και του φυσικού νευρικού συστήματος. Βοηθά στην εξισορρόπηση συναισθημάτων και ενέργειας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος. Διαλύει τις αρνητικές δυνάμεις και αποτρέπει την απορρόφηση τους. Δεν διαλύει απλά την αρνητικότητα, αλλά στην πραγματικότητα την μετατρέπει σε ενέργεια της Παγκόσμιας Αγάπης. Ενισχύει τη σύνδεσή μας με τη γη, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Προσφέρει στήριξη στις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και μας υπενθυμίζει ότι οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Ο Αιματίτης προκαλεί μία αίσθηση ηρεμίας και επιτρέπει τη λογική σκέψη. Βελτιώνει τη συγκέντρωση, την εστίαση και τη μνήμη, διεγείρει τη σκέψη και προκαλεί πρωτότυπες ιδέες.  Ενισχύει το θάρρος, τη δύναμη, την αντοχή, την αισιοδοξία και τη ζωτικότητα. Βοηθά να ξεπεραστούν παράλογοι φόβοι, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις. Ο Αιματίτης λόγω ότι επαναφέρει, ενισχύει και ρυθμίζει την παροχή αίματος μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία της αναιμίας. Ρυθμίζει τους παλμούς, ενδυναμώνει και προστατεύει την καρδιά, διεγείρει την απορρόφηση του σιδήρου και το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους, σε άλγη και πόνους και σε διαταραχές του ύπνου. Ο Αιματίτης είναι γνωστός για τη βοήθεια του σε θεραπείες φλεγμονών των αρθρώσεων, κράμπες ποδιών, επούλωση των οστών, κατάγματα και έλκη. Λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο. Σχετίζεται με το τσάκρα της βάσης και το ηλιακό πλέγμα και συνδέεται με το στοιχείο της φωτιάς.
Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Ηλιοτρόπιο, Σιδηροπυρίτη, Κόκκινο Αχάτη.

Χρώμα κεριού: Ασημί

Τσάκρα: 1ο & 3ο

Στοιχείο: Φωτιά

Πλανήτης: Άρης

Αρχάγγελος: Ζοφιήλ & Κασσιήλ

Ζώδιο: Κριός & Δίδυμοι, Λέων, Αιγόκερως, Υδροχόος 

Αριθμός Δόνησης: το 9.

Λουλούδια & Φυτά: Κόκκινη τουλίπα

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Ξύλο Κέδρου, Τζίντζερ και Σαφράν.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αιματίτη και Σταυρό
  • Κωδικός Προϊόντος: bdg6556
  • Τιμή: 9,90
  • Ιδιότητες: Ανδρικό βραχιόλι με ενεργειακούς κρυστάλλους Αιματίτη μαγνητικού και κεντρικό μοτίφ ασημί σταυρό. Κόσμημα Γαλήνης, Αισιοδοξίας και Θεραπείας.
Path: > > > Ανδρικό Βραχιόλι με Ενεργειακές Πέτρες Αιματίτη και Σταυρό

Ιδέες & Προτάσεις

12 άλλα προϊόντα στην κατηγορία