Ανδρικά Μενταγιόν

Νέα προϊόντα

Μενταγιόν Ίασπις Δαλματίας Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν με ενεργειακό λίθο Ίασπι Δαλματίας

mdg8442

Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ίασπι Δαλματίας

Πιστεύεται, επίσης ότι ενισχύει τη συζυγική πίστη, την αφοσίωση και είναι κατάλληλη για προστασία στις μακροχρόνιες σχέσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

19,90€

Άλλες πληροφορίες

Κόσμημα, κρεμαστό λαιμού με ενεργειακό λίθο Ίασπι Δαλματίας. Το μενταγιόν είναι επιμεταλλωμένο με ασήμι 925.

Διαστάσεις πέτρας: 2,8*1,7εκ.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από δύο κορδόνια λαιμού και ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Ίασπις Δαλματίας – Jasper Dalmatian

Ο Ίασπις Δαλματίας είναι η πέτρα που προστατεύει και γειώνει, ηρεμεί και χαλαρώνει, ενθαρρύνει και δυναμώνει, αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις και αυξάνει τη δίψα για ζωή και χαρά. Κρύσταλλος της αισιοδοξίας και της δημιουργικότητας, της γαλήνης και της ισορροπίας, του θάρρους και της θετικότητας, της αγάπης και της φιλίας, της προστασίας και της αυτοπεποίθησης. Πιστεύεται, επίσης ότι ενισχύει τη συζυγική πίστη, την αφοσίωση και είναι κατάλληλη για προστασία στις μακροχρόνιες σχέσεις. Βοηθάει τον κάτοχο του να κατανοήσει τα προτερήματα του και τις αδυναμίες του, να δυναμώσει την πίστη του και να αφεθεί με χαρά και διασκέδαση στη ροή της ζωής του. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του άγχους και της κατάθλιψης, της απογοήτευσης και της λύπης. 

Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στη θεραπεία της δυσκοιλιότητας και του ευερέθιστου εντέρου. Επίσης καθαρίζει την αύρα και βοηθάει σε πρόβλημα αϋπνίας και εφιαλτών. Ο Ίασπις Δαλματίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά για να ξεπεράσουν τον φόβο τους με τα ζώα.

Επαγγελματικά πιστεύεται ότι μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας από οικονομικές απάτες. Ενθαρρύνει την ομαδική εργασία. Προσελκύει την ευημερία, την επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Θεωρείται πέτρα των κτηνιάτρων, όσων ασχολούνται με τα ζώα και είναι ιδανική πέτρα για τους σκύλους.

Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Αχάτη και Ίασπις

Χρώμα κεριού: Καφέ

Τσάκρα: 1ο       

Στοιχείο: Γη

Αρχάγγελος: Κασσιήλ

Πλανήτης: Γη

Ζώδιο: Παρθένος, Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Ζυγός, Αιγόκερως

Λουλούδια & φυτά: Τριαντάφυλλο

Βότανα, Θυμίαμα & Έλαια: Κέδρος, μάραθο, δυόσμος, θυμάρι

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν με ενεργειακό λίθο Ίασπι Δαλματίας
  • Κωδικός Προϊόντος: mdg8442
  • Τιμή: 19,90
  • Ιδιότητες: Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ίασπι Δαλματίας Πιστεύεται, επίσης ότι ενισχύει τη συζυγική πίστη, την αφοσίωση και είναι κατάλληλη για προστασία στις μακροχρόνιες σχέσεις.
Path: > > > Μενταγιόν με ενεργειακό λίθο Ίασπι Δαλματίας

Ιδέες & Προτάσεις

6 άλλα προϊόντα στην κατηγορία