Φυλαχτά-Μενταγιόν Ανδρικά

Νέα προϊόντα

Mala Σανταλόξυλου ΙΙΙ Μεγαλύτερη προβολή

Mala με 108 πέτρες από Σανταλόξυλο για κρεμαστό ή βραχιόλι ΙΙΙ

fdg2136

Mala για τον λαιμό και το χέρι από Σανταλόξυλο.

Το Σανταλόξυλο ενισχύει τη γαλήνη, την πνευματική εγρήγορση, την αντίληψη και είναι κατάλληλο για διαλογισμό.

Περισσότερες λεπτομέρειες

14,00€

Άλλες πληροφορίες

Ροζάριο με 108 πέτρες από Σανταλόξυλο για κρεμαστό ή βραχιόλι.

Το mala είναι ελαστικό και οι πέτρες είναι 0,6εκ.

Το Σανταλόξυλο θεωρείται ιερό, αρωματικό ξύλο. Προσελκύει τη θετική ενέργεια, ενισχύει τη γαλήνη, την πνευματική εγρήγορση και την αντίληψη, και είναι κατάλληλο για διαλογισμό. Πιστεύεται ότι προωθεί την επαφή με το Θεϊκό. Φορώντας ή κρατώντας το δρα ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, αντισηπτικό, τονωτικό και αφροδισιακό. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Mala με 108 πέτρες από Σανταλόξυλο για κρεμαστό ή βραχιόλι ΙΙΙ
  • Κωδικός Προϊόντος: fdg2136
  • Τιμή: 14,00
  • Ιδιότητες: Mala για τον λαιμό και το χέρι από Σανταλόξυλο. Το Σανταλόξυλο ενισχύει τη γαλήνη, την πνευματική εγρήγορση, την αντίληψη και είναι κατάλληλο για διαλογισμό.
Path: > > > Mala με 108 πέτρες από Σανταλόξυλο για κρεμαστό ή βραχιόλι ΙΙΙ

Ιδέες & Προτάσεις

12 άλλα προϊόντα στην κατηγορία