Φυλαχτά-Σταυροί-Ροζάρια Ανδρικά

Μενταγιόν Σταυρός από πέτρα Αιματίτη Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν Σταυρός από πέτρα Αιματίτη

axd5323

Μενταγιόν Φυλαχτό Σταυρός από ενεργειακή πέτρα Αιματίτη.

Ο Αιματίτης πιστεύεται ότι ενισχύει το θάρρος, τη δύναμη και την αισιοδοξία. Ενισχύει τη σύνδεσή μας με τη γη, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,20€

Άλλες πληροφορίες

Σταυρός-μενταγιόν κρεμαστό λαιμού από ενεργειακό κρύσταλλο Αιματίτη.

Διαστάσεις πέτρας: 3,2*3,2εκ.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Αιματίτης - Hematite

Η πέτρα του μυαλού, ένα «μαύρο διαμάντι» με ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες. Οι μαγνητικές του ιδιότητες εξισορροπούν τους μεσημβρινούς μέσα στο σώμα και εξασφαλίζουν μια σταθερή ισορροπία μεταξύ του αιθέριου νευρικού συστήματος και του φυσικού νευρικού συστήματος.

Βοηθά στην εξισορρόπηση συναισθημάτων και ενέργειας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος. Διαλύει τις αρνητικές δυνάμεις και αποτρέπει την απορρόφηση τους. Δεν διαλύει απλά την αρνητικότητα, αλλά στην πραγματικότητα την μετατρέπει σε ενέργεια της Παγκόσμιας Αγάπης.

Ενισχύει τη σύνδεσή μας με τη γη, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Προσφέρει στήριξη στις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και μας υπενθυμίζει ότι οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.

Ο Αιματίτης προκαλεί μία αίσθηση ηρεμίας και επιτρέπει τη λογική σκέψη. Βελτιώνει τη συγκέντρωση, την εστίαση και τη μνήμη, διεγείρει τη σκέψη και προκαλεί πρωτότυπες ιδέες.  Ενισχύει το θάρρος, τη δύναμη, την αντοχή, την αισιοδοξία και τη ζωτικότητα. Βοηθά να ξεπεραστούν παράλογοι φόβοι, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις.

Ο Αιματίτης λόγω ότι επαναφέρει, ενισχύει και ρυθμίζει την παροχή αίματος μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία της αναιμίας. Ρυθμίζει τους παλμούς, ενδυναμώνει και προστατεύει την καρδιά, διεγείρει την απορρόφηση του σιδήρου και το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους, σε άλγη και πόνους και σε διαταραχές του ύπνου. Ο Αιματίτης είναι γνωστός για τη βοήθεια του σε θεραπείες φλεγμονών των αρθρώσεων, κράμπες ποδιών, επούλωση των οστών, κατάγματα και έλκη. Λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο.

Σχετίζεται με το τσάκρα της βάσης και το ηλιακό πλέγμα και συνδέεται με το στοιχείο της φωτιάς.
Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Ηλιοτρόπιο, Σιδηροπυρίτη, Κόκκινο Αχάτη.

Χρώμα κεριού: Ασημί

Τσάκρα: 1ο & 3ο

Στοιχείο: Φωτιά

Πλανήτης: Άρης

Αρχάγγελος: Ζοφιήλ & Κασσιήλ

Ζώδιο: Κριός & Δίδυμοι, Λέων, Αιγόκερως, Υδροχόος 

Αριθμός Δόνησης: το 9.

Λουλούδια & Φυτά: Κόκκινη τουλίπα

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Ξύλο Κέδρου, Τζίντζερ και Σαφράν.

Η πίστη και η προσευχή είναι η βάση της Αγγελικής Θεραπείας.

Κρατήστε τον Αιματίτη στα χέρια σας και τοποθετείστε τον στο τρίτο τσάκρα. Ζητήστε με απόλυτη πίστη, από τους Αγγέλους να ενισχύσουν την ικανότητα της αυτό-ίασης. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ να σας λούσει με την χρυσαφένια του ακτίνα. Νιώστε την δύναμη της χρυσής του ακτίνας και ζητήστε του να βοηθήσει το σώμα σας να αποτοξινωθεί, να δυναμώσει και να αναγεννηθεί. Οραματιστείτε την πράσινη θεραπευτική ακτίνα του Αρχάγγελου Ραφαήλ να θεραπεύει το σημείο που χρειάζεται. Οραματιστείτε το αέναο λευκό φως να λούζει όλη σας την ύπαρξη, να την αναζωογονεί και να την εναρμονίζει. Δείτε νοερά τους Αγγέλους να σας θεραπεύουν και νιώστε το.

Όταν προσεύχεστε για ταχεία ανάρρωση και αποθεραπεία να εκφράζεται την ευγνωμοσύνη σας για την ευλογημένη βοήθεια του Θεού και των Αγγέλων. Πιστέψτε, με όλη σας την καρδιά, τη ψυχή αλλά και το νου ότι όλες οι επικλήσεις σας εισακούονται. Μην επιτρέπεται στον φόβο και την απογοήτευση να σας καθοδηγούν. Κάποιες φορές η θεραπεία δεν έρχεται άμεσα, για διαφορετικούς λόγους στον καθένα ή δεν έρχεται πάντα με τον τρόπο και τη μέθοδο που επιθυμείτε. Φροντίστε να βρίσκεστε σε ήσυχο και καθαρό μέρος και να είστε ήρεμοι και χαλαροί. Αφήστε την φαντασία σας και τη διαίσθηση σας ελεύθερη και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που θα σας εμπνέει, θα σας ηρεμεί και θα επιτρέπει την ενέργεια σας να ρέει. Χρησιμοποιείστε κεριά, μουσική, αιθέρια έλαια, μελωδούς και ότι άλλο σας ευχαριστεί. Ο χρόνος που θα δώσετε για την όλη διαδικασία είναι καθαρά επιλογή σας.

Αρκετοί άνθρωποι ανησυχούν αν είναι σωστό που κατά την διάρκεια του διαλογισμού χρησιμοποιούν την φαντασία τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Στην αρχή είναι η φαντασία αυτή που θα δημιουργήσει τις εικόνες του οραματισμού, με το πέρασμα του χρόνου και την συνεχή εξάσκηση, οι εικόνες και τα οράματα θα είναι πλέον “δημιουργήματα” του διαλογισμού. Κάθε φορά που επικαλείστε βοήθεια για ίαση και αποθεραπεία είναι σημαντικό στην αρχή να ζητάτε προστασία για τον εαυτό σας και στο τέλος της διαδικασίας να πλένετε με άφθονο κρύο νερό τα χέρια σας ως τους αγκώνες καθώς και τον κρύσταλλο που χρησιμοποιείται.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις και το χρώμα των ίδιων μενταγιόν ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν Σταυρός από πέτρα Αιματίτη
  • Κωδικός Προϊόντος: axd5323
  • Τιμή: 10,20
  • Ιδιότητες: Μενταγιόν Φυλαχτό Σταυρός από ενεργειακή πέτρα Αιματίτη. Ο Αιματίτης πιστεύεται ότι ενισχύει το θάρρος, τη δύναμη και την αισιοδοξία. Ενισχύει τη σύνδεσή μας με τη γη, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι.
Path: > > > Μενταγιόν Σταυρός από πέτρα Αιματίτη

Ιδέες & Προτάσεις

30 άλλα προϊόντα στην κατηγορία