Βραχιόλια Έλξης

Βραχιόλι με ενεργειακές πέτρες Λάβα-Βασάλτη, Τυρκουάζ και κορδόνι alcantara τυρκουάζ.

bdg647

Βραχιόλι με ενεργειακούς λίθους Λάβα και Τυρκουάζ.

Ένας συνδυασμός πετρών με υψηλές δονήσεις για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, δύναμη και θάρρος, γείωση και γονιμότητα, αποφασιστικότητα και δράση, θεραπεία και επούλωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

14,00€

Άλλες πληροφορίες

Χειροποίητο βραχιόλι με ενεργειακές πέτρες Λάβα-Βασάλτη, Τυρκουάζ και κορδόνι alcantara μπλε-τυρκουάζ.

Μήκος: Το κορδόνι τυλίγεται 6 φορές γύρω από τον καρπό.

Λάβα: για δύναμη και θάρρος, γείωση και γονιμότητα, αποφασιστικότητα και δράση, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ενέργεια και πάθος. Προάγει την αφύπνιση και τη συνειδητότητα, την καθοδήγηση και την κατανόηση, το πάθος για αλλαγή και θετική στάση ζωής. Παρέχει σταθερότητα σε περιόδους αλλαγών και προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια. Μπορεί να βοηθήσει στη σύνδεση με τη Μητέρα Γη και να αναπτύξει ισχυρότερους δεσμούς. Κατάλληλο πέτρωμα για όσους αισθάνονται αδύναμοι ενεργειακά. Πιστεύεται ότι μπορεί να αποδυναμώσει το θυμό και την πικρία. Η ενέργεια της θεωρείται άμεση και ισχυρή. Επαγγελματικά ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και τον προγραμματισμό. Προσελκύει την αναγνώριση και την καταξίωση, την κερδοφορία και την ευημερία. Χρησιμοποιείται και ως πέτρα της γονιμότητας.

Τυρκουάζ: για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, εσωτερική γαλήνη και σοφία, φιλία και κατανόηση, ευαισθησία και αποδοχή, θεραπεία και επούλωση, αλλαγή και ροή, έμπνευση και διόραση, επικοινωνία και επίλυση, αφθονία και επαγγελματική επιτυχία. Εξαιρετική πέτρα για την κατάθλιψη, την εξάντληση και τον πανικό. Σωματικά ανακουφίζει από ρευματισμούς και αρθρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι, ημικρανίες και πονόλαιμο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Θεραπεύει και επουλώνει ολόκληρο το σώμα. Είναι μία πολύ προσωπική και ουσιαστική πέτρα, καθώς παίρνει όλα τα χαρακτηριστικά του «ιδιοκτήτη» της. Τοποθετημένη μέσα στο σπίτι, φέρνει ειρήνη και αγάπη. Ως σύμβολο φιλίας, χαρίστε την στον καλύτερο σας φίλο για να του φέρει καλή τύχη και να τον προστατεύσει από την αρνητική ενέργεια. Προστατεύει τα παιδιά καθώς και τους ηλικιωμένους από ατυχήματα, αρνητικότητα και εκφοβισμούς.

Τρόπος δεσίματος βραχιολιού: για ευκολότερο και γρηγορότερο δέσιμο του βραχιολιού, περνάτε πρώτα το κορδόνι στον καρπό σας κρατώντας το βραχιόλι από την κεντρική του πέτρα. Ουσιαστικά τυλίγεται στο χέρι σας πρώτα το κορδόνι και τέλος βάζετε την πέτρα. Από την μία μεριά του βραχιολιού που είναι χωρίς δέσιμο τραβάτε το κορδόνι τόσο-όσο ώστε να εφαρμόσει στο χέρι σας όσο σφιχτά θέλετε και το περνάτε μέσα από τα άλλα κορδόνια κάνοντας έναν ελαφρύ, μονό κόμπο.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

-Οι πέτρες των ίδιων βραχιολιών ίσως να διαφέρουν σε σχήμα, χρώμα, μέγεθος από τα ανεφερόμενα, καθώς ο κάθε κρύσταλλος είναι μοναδικός.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Βραχιόλι με ενεργειακές πέτρες Λάβα-Βασάλτη, Τυρκουάζ και κορδόνι alcantara τυρκουάζ.
  • Κωδικός Προϊόντος: bdg647
  • Τιμή: 14,00
  • Ιδιότητες: Βραχιόλι με ενεργειακούς λίθους Λάβα και Τυρκουάζ. Ένας συνδυασμός πετρών με υψηλές δονήσεις για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, δύναμη και θάρρος, γείωση και γονιμότητα, αποφασιστικότητα και δράση, θεραπεία και επούλωση.
Path: > > > Βραχιόλι με ενεργειακές πέτρες Λάβα-Βασάλτη, Τυρκουάζ και κορδόνι alcantara τυρκουάζ.

Ιδέες & Προτάσεις

21 άλλα προϊόντα στην κατηγορία