Βραχιόλια Έλξης

Mala Βαλσάτη με 108 χάντρες Μεγαλύτερη προβολή

Mala Βαλσάτη-Λάβα με 108 χάντρες

bdg108

Ροζάριο με 108 χάντρες Βαλσάτη-Λάβα μαύρη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

35,00€

Άλλες πληροφορίες

Mala με 108 χάντρες Βαλσάτη-Λάβα μαύρη. Το ροζάριο μπορεί να φορεθεί στον λαιμό ή στο χέρι.

Το κορδόνι δεν είναι ελαστικό.

Διαστάσεις χάντρας: 8εκ. 

Λάβα - Βαλσάτης: για δύναμη και θάρρος, γείωση και γονιμότητα, αποφασιστικότητα και δράση, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ενέργεια και πάθος. Προάγει την αφύπνιση και τη συνειδητότητα, την καθοδήγηση και την κατανόηση, το πάθος για αλλαγή και θετική στάση ζωής. Παρέχει σταθερότητα σε περιόδους αλλαγών και προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια. Μπορεί να βοηθήσει στη σύνδεση με τη Μητέρα Γη και να αναπτύξει ισχυρότερους δεσμούς. Κατάλληλο πέτρωμα για όσους αισθάνονται αδύναμοι ενεργειακά. Πιστεύεται ότι μπορεί να αποδυναμώσει τον θυμό και την πικρία. Η ενέργεια της θεωρείται άμεση και ισχυρή. Επαγγελματικά ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και τον προγραμματισμό. Προσελκύει την αναγνώριση και την καταξίωση, την κερδοφορία και την ευημερία. Χρησιμοποιείται και ως πέτρα της γονιμότητας.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Mala Βαλσάτη-Λάβα με 108 χάντρες
  • Κωδικός Προϊόντος: bdg108
  • Τιμή: 35,00
  • Ιδιότητες: Ροζάριο με 108 χάντρες Βαλσάτη-Λάβα μαύρη.
Path: > > > Mala Βαλσάτη-Λάβα με 108 χάντρες

Ιδέες & Προτάσεις

30 άλλα προϊόντα στην κατηγορία