Βραχιόλια Έλξης

Έκπτωση! Βραχιόλι με Ενεργειακούς Κρυστάλλους Τυρκουάζ και Αχάτη Μεγαλύτερη προβολή

Βραχιόλι με Ενεργειακούς Κρυστάλλους Τυρκουάζ και Αχάτη

Bdg155

Βραχιόλι με ενεργειακές πέτρες Τυρκουάζ  και Αχάτη λευκό.

Ένας ιδανικός συνδυασμός κρυστάλλων για πλούτο και προστασία, έμπνευση και διόραση, ολοκλήρωση και πληρότητα, αλήθεια και πνευματική διαύγεια, καλή τύχη και ευημερία, πίστη και δυνατή αγάπη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

16,95€

-25%

22,60€

Άλλες πληροφορίες

Βραχιόλι με χάντρες-λίθους Τυρκουάζ  και Αχάτη λευκό.

Το βραχιόλι συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες των πετρών.

Το μέγεθος του βραχιολιού αυξομειώνεται από το κούμπωμα.

Τυρκουάζ: για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, εσωτερική γαλήνη και σοφία, φιλία και κατανόηση, ευαισθησία και αποδοχή, θεραπεία και επούλωση, αλλαγή και ροή, έμπνευση και διόραση, επικοινωνία και επίλυση, αφθονία και επαγγελματική επιτυχία. Εξαιρετική πέτρα για την κατάθλιψη, την εξάντληση και τον πανικό. Σωματικά ανακουφίζει από ρευματισμούς και αρθρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι, ημικρανίες και πονόλαιμο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Θεραπεύει και επουλώνει ολόκληρο το σώμα.

Αχάτης Λευκός: για ολοκλήρωση και πληρότητα, αλήθεια και πνευματική διαύγεια, καλή τύχη και ευημερία, πίστη και δυνατή αγάπη, ψυχική σαφήνεια και εσωτερική σοφία, νέο ξεκίνημα και ροή. Ηρεμεί το νου, χαλαρώνει το σώμα και προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες. Σωματικά χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για ζαλάδες, πονοκεφάλους, δερματικά προβλήματα, φλεγμονές και ασθένειες των ματιών.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις και το χρώμα των κρυστάλλων των βραχιολιών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Βραχιόλι με Ενεργειακούς Κρυστάλλους Τυρκουάζ και Αχάτη
  • Κωδικός Προϊόντος: Bdg155
  • Τιμή: 16,95
  • Ιδιότητες: Βραχιόλι με ενεργειακές πέτρες Τυρκουάζ  και Αχάτη λευκό. Ένας ιδανικός συνδυασμός κρυστάλλων για πλούτο και προστασία, έμπνευση και διόραση, ολοκλήρωση και πληρότητα, αλήθεια και πνευματική διαύγεια, καλή τύχη και ευημερία, πίστη και δυνατή αγάπη.
Path: > > > Βραχιόλι με Ενεργειακούς Κρυστάλλους Τυρκουάζ και Αχάτη

Ιδέες & Προτάσεις

30 άλλα προϊόντα στην κατηγορία