Βραχιόλια Έλξης

Βραχιόλια Φτερωτή Καρδιά και Ημιπολύτιμοι Λίθοι

Βραχιόλια φτερωτή καρδιά και ενεργειακοί κρύσταλλοι.

Χαλαζίας ροζ, Ρουμπίνι, Σοδαλίτης, Αιματίτης, Χαουλίτης κίτρινος, Αχάτης μαύρος, Αβεντουρίνη πράσινη, Χαλαζία λευκό chatoyance, Ίασπι μωβ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,80€

Άλλες πληροφορίες

Βραχιόλια με μοτίφ φτερωτή καρδιά, ενεργειακές πέτρες και κρυσταλλάκια Αυστρίας.

Ροζ: Χαλαζίας ροζ

Χαλαζίας Ροζ: για αγάπη και ευτυχία, συγχώρεση και ευγένεια, αρμονία και ηρεμία, αποδοχή και αυτό-εκτίμηση, αγγελική σύνδεση και επικοινωνία. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια, ζήλια και βοηθάει να απελευθερωθούν βαθιά συναισθήματα. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική δυσλειτουργία, σε ασθένειες νεφρών και σπληνών, σε προβλήματα λαιμού και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες και πόνους των αυτιών. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και την διατήρηση του ιδανικού βάρους. Είναι επίσης χρήσιμος και προστατευτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

Κόκκινο: Ρουμπίνι

Ρουμπίνι: για αγάπη και πάθος, υγεία και δύναμη, ρομαντισμό και ευτυχία, θεραπεία και προστασία, αφοσίωση και ακεραιότητα, θάρρος και έμπνευση, αλλαγή και μεταμόρφωση, πλούτο και ηγεσία, επαγγελματική επιτυχία και ευημερία. Ενθαρρύνει την αγάπη και την όρεξη για ζωή, τον αυθορμητισμό και το γέλιο, την έμπνευση και το κίνητρο για θετική αλλαγή και επίτευξη των στόχων και των ονείρων του κατόχου του. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος, του αναπαραγωγικού συστήματος, μολυσματικών ασθενειών, της καρδιάς, των επινεφριδίων και των νεφρών καθώς και της σπλήνας. Επιταχύνει την ανάρρωση και τον μεταβολισμό. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Θεωρείται κρύσταλλος της γονιμότητας αλλά και αφροδισιακός μιας και ενθαρρύνει και εμβαθύνει την σχέση του ζευγαριού.

Μπλε: Σοδαλίτης

Σοδαλίτης: για αρμονία και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και ορθολογική σκέψη, πνευματική ανάπτυξη και διαίσθηση, αλήθεια και συναισθηματική ισορροπία, αυτοεκτίμησή και σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Ο Σοδαλίτης βοηθάει να απελευθερωθεί η νοητική σύγχυση και να υπερτερήσει η λογική. Βοηθάει στην κατανόηση των συναισθημάτων και στην λεκτική τους έκφραση. Απελευθερώνει το άγχος, τη νευρικότητα, το θυμό, τους φόβους και ηρεμεί σε κρίσεις πανικού. Φέρνει εσωτερική ειρήνη και εναρμονίζει συνειδητό και υποσυνείδητο. Ενισχύει τον μεταβολισμό και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Χρήσιμος στη θεραπεία του πονόλαιμου, της βραχνάδας, των φωνητικών χορδών και του λάρυγγα. Λέγεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη, σε πεπτικές διαταραχές, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Μπορεί να αποτρέψει την αϋπνία και να δροσίσει από τον πυρετό. Συμβάλει στην εκκαθάριση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης των κτιρίων. Εξαιρετική πέτρα για την εργασία με ομάδες καθώς βοηθά τα μέλη της να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αρμονίας και αλληλεγγύης, και να εργαστούν με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων τους. Πέτρα του αθλητισμού, καθώς αυξάνει την αντοχή. Τυχερή πέτρα για τους συγγραφείς και εξαιρετική για διαλογισμό.

Γκρι: Αιματίτης

Αιματίτης: για θεραπεία και ηρεμία, αντοχή και δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία, καλή μνήμη και ζωτικότητα, ασφάλεια και προστασία, επαγγελματική επιτυχία και κερδοφόρες πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες. Διαλύει τις αρνητικές δυνάμεις, αποτρέπει την απορρόφηση τους και μετατρέπει την αρνητικότητα σε ενέργεια της Παγκόσμιας Αγάπης. Προσφέρει στήριξη στις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και μας υπενθυμίζει ότι οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Βοηθά να ξεπεραστούν παράλογοι φόβοι, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις, καθώς και στην εξισορρόπηση συναισθημάτων και ενέργειας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος. Ο Αιματίτης είναι γνωστός για τη βοήθεια του σε θεραπείες φλεγμονών των αρθρώσεων, κράμπες ποδιών, επούλωση των οστών, κατάγματα και έλκη. Ενδυναμώνει και προστατεύει την καρδιά. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους, σε άλγη και πόνους, και σε διαταραχές του ύπνου. Λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο.

Κίτρινο: Χαουλίτης κίτρινος

Χαουλίτης Κίτρινος: για θετική στάση ζωής και χαρά, αισιοδοξία και δημιουργικότητα, αποφασιστικότητα και εγρήγορση, αναζωογόνηση και ευτυχία, επαγγελματική επιτυχία και επιτυχημένες συνεργασίες. Μπορεί να βοηθήσει στην απαλοιφή των φόβων, της οργής και της εσωτερικής πικρίας. Ενθαρρύνει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. 

Μαύρο: Αχάτης μαύρος

Αχάτης μαύρος: για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος, θεραπεία και αρμονία, δημιουργικότητα και ευημερία, προσαρμοστικότητα και αρμονία, εξισορρόπηση και ασφάλεια, μακροζωία και καλή τύχη, συζυγική πίστη και ρομαντισμό, συναισθηματική και σωματική επούλωση. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, πικρία και δυσαρέσκεια. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας. Επίσης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

Μωβ: Ίασπις πράσινος-μωβ

Πέτρες κράμα Ίασπι πράσινου και μοβ: Ένας συνδυασμός χρωματικού Ίασπι ιδανικός για περιόδους έντονου στρες καθώς και όταν υπάρχει ανάγκη από ηρεμία του νου λόγω υπερφόρτωσης σκέψεων.Ο συνδυασμός των χρωματικών ενεργειών θεωρείται ιδανικός να ενισχύσει και να προσελκύσει τη χαρά και την ηρεμία, την αγάπη και τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και την πίστη, τη χαλάρωση και την αποδοχή, την εσωτερική δύναμη και το θάρρος, την επιτυχία και την αφθονία, την ευημερία και την προόδο, την πνευματικότητα, την ψυχική δύναμη και τη διαίσθηση. Ενισχύει τη γαλήνη, την ηρεμία και την αποδοχή. Προσφέρει ισχυρή προστασία από το “κακό μάτι” και προσελκύει την καλή τύχη.

Πράσινο: Αβεντουρίνη Πράσινη

Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών.

Λευκό: Χαλαζίας λευκός chatoyance

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Βραχιόλια Φτερωτή Καρδιά και Ημιπολύτιμοι Λίθοι
  • Κωδικός Προϊόντος: bdg785
  • Τιμή: 2,80
  • Ιδιότητες: Βραχιόλια φτερωτή καρδιά και ενεργειακοί κρύσταλλοι. Χαλαζίας ροζ, Ρουμπίνι, Σοδαλίτης, Αιματίτης, Χαουλίτης κίτρινος, Αχάτης μαύρος, Αβεντουρίνη πράσινη, Χαλαζία λευκό chatoyance, Ίασπι μωβ.
Path: > > > Βραχιόλια Φτερωτή Καρδιά και Ημιπολύτιμοι Λίθοι

Ιδέες & Προτάσεις

30 άλλα προϊόντα στην κατηγορία