Βραχιόλια Έλξης

Βραχιόλι Καρδιά με Μάτι Τίγρης και Σανταλόξυλο

Bdg248

Βραχιόλι Καρδιά με ενεργειακές πέτρες Μάτι Τίγρης και Σανταλόξυλου.

Συνδυασμός πετρών για ενίσχυση της προστασίας, της αισιοδοξίας και της ηρεμίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

14,20€

Άλλες πληροφορίες

Βραχιόλι με κεντρικό μεταλλικό στοιχείο καρδιά, ενεργειακές πέτρες Μάτι της Τίγρης, Σανταλόξυλου και κρυσταλλάκια Αυστρίας.

Το βραχιόλι συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες των πετρών.

Το μέγεθος του βραχιολιού αυξομειώνεται από το κούμπωμα.

Μάτι της Τίγρης-Tiger Eye

Γνωστή ως πέτρα της προστασίας. Χρησιμοποιείται ως φυλαχτό, από την αρχαιότητα, ενάντια στην κακή τύχη, το κακό μάτι και τις κατάρες. Προσελκύει την καλή τύχη, την ευημερία και την αφθονία. Καφέ με κίτρινες, χρυσές και κόκκινες αποχρώσεις και με ιδιαίτερη λάμψη και ομορφιά. Μία πέτρα που οφείλει το όνομά της στην ομοιότητά της με το μάτι της τίγρης ως προς τις αποχρώσεις της.

Το Μάτι της Τίγρης είναι μια πέτρα με ιδιαίτερες ευεργετικές επιδράσεις στο μυαλό. Σας επιτρέπει να ξεδιαλύνεται τη σύγχυση στο μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και σας κρατάει εστιασμένους στους στόχους σας. Σας απαλλάσσει από τις ενοχλητικές σκέψεις και το στρες. Ενισχύει τη διορατικότητα και μπορείτε να λαμβάνετε αποφάσεις με όραμα και σαφήνεια. Βοηθάει στη συγκέντρωση και στον διαλογισμό. Χρησιμοποιείται για την εξισορρόπηση του τρίτου τσάκρα (Ηλιακό πλέγμα).

Βοηθά συχνά στη διαδικασία επούλωσης πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ρευματικών, καρδιακών παθήσεων, ψωρίασης, και του άσθματος. Δίνει κουράγιο σε περιόδους αλλαγής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση, προκαλεί αισιοδοξία. Ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη μας στις ικανότητες και στα ταλέντα μας, δίνει ώθηση στη δημιουργική μας ενέργεια, ενισχύει την προσωπική μας δύναμη, ενθαρρύνει το πάθος και τη θετική στάση στη ζωή.

Προσελκύει τον πλούτο και ταυτόχρονα μας αποτρέπει από καταχρήσεις και απληστία. Κρατήστε την πέτρα στο φεγγαρόφωτο της πανσέληνου και ζητήστε από το φεγγάρι να ευλογήσει το Μάτι της Τίγρης και να σας φέρει χρήματα στη ζωή σας. Κρατήστε την κάτω από το φεγγαρόφωτο όσο το δυνατόν περισσότερο. Βάλτε την στο πορτοφόλι σας μαζί με τα χρήματα σας και αφήστε την να προσελκύσει περισσότερα.

Είναι μία πέτρα που όταν δοθεί ως δώρο δηλώνει αγάπη και αφοσίωση στον άλλον. Θα πρέπει να καθαρίζετε καλά την πέτρα σας τουλάχιστον κάθε 3 μήνες. Αφήστε την μέσα σε ένα μπολ με αλατόνερο όλο το βράδυ, μετά πλύνετε την κάτω από την βρύση και αφήστε την για 3 ώρες στον ήλιο μέσα σε ένα μπολ με καθαρό νερό.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Καρνεόλη, χρυσό Τοπάζι, Κεχριμπάρι.

Χρώμα κεριού: Χρυσό.

Τσάκρα: 3ο (Ηλιακό Πλέγμα)

Στοιχείο: Γη & Φωτιά.

Αρχάγγελος: Μιχαήλ, Ζοφιήλ

Λουλούδια & Φυτά: Παιωνία, ηλίανθος.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Σαφράν, δυόσμο, καρυδέλαιο.

Πλανήτης: Ήλιος.

Ζώδιο: Λέων, Δίδυμοι & Σκορπιός, Κριός, Αιγόκερως

Το Σανταλόξυλο θεωρείται ιερό, αρωματικό ξύλο. Προσελκύει τη θετική ενέργεια, ενισχύει τη γαλήνη, την πνευματική εγρήγορση και την αντίληψη, και είναι κατάλληλο για διαλογισμό. Πιστεύεται ότι προωθεί την επαφή με το Θεϊκό. Φορώντας ή κρατώντας το δρα ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, αντισηπτικό, τονωτικό και αφροδισιακό. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις και το χρώμα των κρυστάλλων των βραχιολιών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Βραχιόλι Καρδιά με Μάτι Τίγρης και Σανταλόξυλο
  • Κωδικός Προϊόντος: Bdg248
  • Τιμή: 14,20
  • Ιδιότητες: Βραχιόλι Καρδιά με ενεργειακές πέτρες Μάτι Τίγρης και Σανταλόξυλου. Συνδυασμός πετρών για ενίσχυση της προστασίας, της αισιοδοξίας και της ηρεμίας.
Path: > > > Βραχιόλι Καρδιά με Μάτι Τίγρης και Σανταλόξυλο

Ιδέες & Προτάσεις

30 άλλα προϊόντα στην κατηγορία