Βραχιόλια Έλξης

Βραχιόλι Καρδιά με Οπαλίτη Μεγαλύτερη προβολή

Βραχιόλι Καρδιά με Οπαλίτη

Bdg249

Βραχιόλι Καρδιά με κρυστάλλους Οπαλίτη.

Ο Οπαλίτης προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση και ενισχύει τη συναισθηματική δύναμη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

12,80€

Άλλες πληροφορίες

Βραχιόλι με κεντρικό μεταλλικό στοιχείο καρδιά, πέτρες Οπαλίτη, κρυσταλλάκια Αυστρίας και μεταλλικά στοιχεία.

Το βραχιόλι συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Το μέγεθος του βραχιολιού αυξομειώνεται από το κούμπωμα.

Οπαλίτης- Opalite

Ο Οπαλίτης προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση και ενισχύει τη συναισθηματική δύναμη. Πιστεύεται ότι ανακουφίζει από την κατάθλιψη, μειώνει την επιθετική συμπεριφορά, βοηθάει στις αλλαγές της διάθεσης, επιβραδύνει τους γρήγορους ρυθμούς ζωής και εργασίας, μετριάζει το άγχος και βοηθάει σε προβλήματα αϋπνίας.

Θεωρείται ολόγυρη- περιφερειακή πέτρα θεραπείας και επούλωσης. Είναι κατάλληλος κρύσταλλος για να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων των chakras και των μεσημβρινών. Θεωρείται ιδανικός για την τόνωση της σεξουαλικής ορμής και εμπειρίας.

Τοποθετημένος στο σπίτι πιστεύεται ότι μπορεί να συμβάλλει στο να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον αισιόδοξο, χαρούμενο και ήρεμο, καθώς και να βοηθήσει τα μέλη της οικογένειας να εκφράσουν με λόγια τα βαθιά τους συναισθήματα. Μέσα στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της σεξουαλικής ορμής.

Σωματικά, οι θεραπευτές τον χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το αίμα και τα νεφρά.

Επαγγελματικά, θεωρείται ευεργετικός στην επιτυχία της επιχείρησης, καθώς και στην προσέλκυση αφθονίας. 

Η φωτεινή του μπλε πυράκτωση που διακρίνεται στο γαλακτώδη χρωματισμό του, είναι που προσελκύει τους ανθρώπους. Αν και είναι ένας κρύσταλλος φτιαγμένος από τον άνθρωπο(δεν βρίσκεται από μόνος του ως πέτρωμα στη φύση), χαρακτηρίζεται ως η πέτρα της χαράς και της αισιοδοξίας και χρησιμοποιείται ευρέως από θεραπευτές για τις υπέροχες ιδιότητες που ενεργοποιεί καθώς και για την παραγωγή πανέμορφων κοσμημάτων. Προδιαθέτει την καλή διάθεση και πιστεύεται ότι βοηθάει να εκδηλώσουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας.

Θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει όσους ονειρεύονται, θέτουν δύσκολους στόχους και ξεπερνούν τα εμπόδια της ζωής, μιας και και ενισχύει την πεποίθηση ότι οτιδήποτε ονειρεύεσαι με πίστη και αισιοδοξία μπορείς να το πετύχεις.

Δεδομένου ότι συνδέεται με το 6ο κέντρο (το τρίτο μάτι) χρησιμοποιείται στην ερμηνεία ψυχικών πληροφοριών.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Μαργαριτάρι λευκό & Σεληνίτη

Χρώμα κεριού: Ασημί

Τσάκρα: 2ο (Ιερό Οστούν) & 6ο (Μέτωπο)

Στοιχείο: Νερό

Αρχάγγελος: Γαβριήλ, Ραφαήλ

Λουλούδια & Φυτά: Ορχιδέα & νούφαρο

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Ευκάλυπτος, Γιασεμί, Μύρο & Σανταλόξυλο

Πλανήτης: Σελήνη

Ζώδιο: Καρκίνος & Δίδυμοι, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Ιχθείς

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις και το χρώμα των κρυστάλλων των βραχιολιών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Βραχιόλι Καρδιά με Οπαλίτη
  • Κωδικός Προϊόντος: Bdg249
  • Τιμή: 12,80
  • Ιδιότητες: Βραχιόλι Καρδιά με κρυστάλλους Οπαλίτη. Ο Οπαλίτης προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση και ενισχύει τη συναισθηματική δύναμη.
Path: > > > Βραχιόλι Καρδιά με Οπαλίτη

Ιδέες & Προτάσεις

30 άλλα προϊόντα στην κατηγορία