CHAKRA CRYSTAL BOWLS

Κίτρινο Crystal Bowl Κιτρίνη - 3 Τσάκρα

ccb508

Κίτρινο Crystal Bowl Οργονίτης με Κιτρίνη για το 3° ενεργειακό κέντρο.

Η πέτρα της επιτυχίας, της αφθονίας, του πλούτου, της ευημερίας και του εμπορίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,00€

Άλλες πληροφορίες

Στρόγγυλη μικρή θήκη, για έναν κρύσταλλο, από ρητίνη, ψήγματα Χαλαζία, σπείρα χαλκού και ρινίσματα χαλκού και  αλουμινίου,σε κίτρινη απόχρωση με ενεργειακή πέτρα Κιτρίνη.

Μάθετε περισσότερα για το 3° τσάκρα πατώντας εδώ

Διαστάσεις: Διάμετρος: 3,9εκ Ύψος:2,1εκ.

Κιτρίνη-Citrine

Η πέτρα της επιτυχίας, της αφθονίας, του πλούτου, της ευημερίας και του εμπορίου. Προσελκύει την καλή τύχη και σε ορισμένες περιπτώσεις με απροσδόκητους τρόπους. Ενισχύει ιδιαίτερα την επιτυχία και τα κέρδη των επιχειρήσεων εάν τοποθετηθεί μέσα στο ταμείο.

Η Κιτρίνη ενεργοποιεί κάθε επίπεδο της ζωής. Ενισχύει την πνευματική διαύγεια και ανάπτυξη, τη δύναμη της θέλησης, τη δημιουργικότητα και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Απελευθερώνει από αρνητικά γνωρίσματα, όπως κατάθλιψη, φοβίες, αμφιβολία, οργή και απότομες εναλλαγές της διάθεσης.

Η Κιτρίνη βοηθάει στην εξάλειψη φόβων που προκλήθηκαν από τις ιδέες και τις προτάσεις των άλλων. Μειώνει επίσης τις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ενθαρρύνει τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση και βοηθάει να ξεπεραστούν συναισθηματικά τραύματα και θλίψη.

Είναι μια πέτρα που φέρνει ευτυχία, χαρά, απόλαυση, εμπιστοσύνη, τιμιότητα, γενναιοδωρία, ευθυμία και δύναμη σε όποιον την φοράει. Η Κιτρίνη καθαρίζει την αύρα από κάθε είδους αρνητικές ενέργειες και επιρροές.

Το σπάνιο είναι ότι δεν απορροφά καμία αρνητική ενέργεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει ανεπιθύμητες ενέργειες από το περιβάλλον.

Οικογενειακά ζητήματα που προκαλούνται από αρνητικές επιρροές μπορούν επίσης να επιλυθούν με Κιτρίνη. Δεδομένου ότι η Κιτρίνη εξαλείφει κάθε τι αρνητικό, βοηθά να δημιουργηθεί σταθερότητα σε όλους τους τομείς, και είναι καλή για τη γενική προστασία. Ιδανική να χρησιμοποιηθεί στις διαταραχές του ύπνου (εφιάλτες, κλπ.). Χρήσιμη για διαλογισμό και εξαιρετική για την ενθύμηση των ονείρων και την εργασία ονείρου.

Σωματικά, θεωρείται ότι είναι επωφελής για την πέψη, το στομάχι, την καρδιά, τα νεφρά, για το ήπαρ, τους μυς, το ενδοκρινικό σύστημα, το κυκλοφορικό σύστημα, την αναγέννηση των ιστών, το θυρεοειδή, το ουροποιητικό σύστημα, το ανοσοποιητικό σύστημα, για τη γενική υγεία. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα.

Επαγγελματικά θεωρείται η πέτρα του πλούτου και των κερδών.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Διαμάντι κίτρινο & Τοπάζι χρυσό

Χρώμα κεριού: Κίτρινο ανοιχτό

Τσάκρα:3ο  & 7ο  

Στοιχείο: Αέρας

Αρχάγγελος: Ζοφιήλ, Μιχαήλ, Ουριήλ

Λουλούδια & Φυτά: Ασφόδελος & χαμομήλι.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Αμύγδαλο, περγαμόντο, λουΐζα, λεμόνι.

Πλανήτης: Δίας & Ερμής

Ζώδιο: Δίδυμοι &  Λέων, Παρθένος, Σκορπιός, Τοξότης & Ιχθείς

Πρόταση: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Κιτρίνη σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, της προσευχής ή και της επίκλησης, τοποθετώντας την στο 3ο τσάκρα. Επίσης είναι κατάλληλη για επικοινωνία με τους Αρχαγγέλους και κυρίως για επίκληση στον Αρχάγγελο Ζοφιήλ και στον Αρχάγγελο Μέτατρον. 

Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο σας κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
 
Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Όλα τα crystal bowls είναι χειροποίητα και μοναδικά και οι κρύσταλλοι είναι μοναδικοί σε σχήμα και βάρος.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Κίτρινο Crystal Bowl Κιτρίνη - 3 Τσάκρα
  • Κωδικός Προϊόντος: ccb508
  • Τιμή: 10,00
  • Ιδιότητες: Κίτρινο Crystal Bowl Οργονίτης με Κιτρίνη για το 3° ενεργειακό κέντρο. Η πέτρα της επιτυχίας, της αφθονίας, του πλούτου, της ευημερίας και του εμπορίου.
Path: > > Κίτρινο Crystal Bowl Κιτρίνη - 3 Τσάκρα

Ιδέες & Προτάσεις

4 άλλα προϊόντα στην κατηγορία