Δαχτυλίδια

Δαχτυλίδι με ενεργειακό κρύσταλλο Αχάτη Λευκό

rad568

Δαχτυλίδι με ενεργειακή πέτρα Αχάτη Λευκό Druzy

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

15,50€

Άλλες πληροφορίες

Δαχτυλίδι με ενεργειακό κρύσταλλο Αχάτη Druzy Λευκό δεμένο από μέταλλο χρώματος ασημί.

Διαστάσεις: Ρυθμιζόμενο(ανοιγοκλείνει ώστε να χωρέσει-εφαρμόσει στα περισσότερα μεγέθη δαχτύλων).

Αχάτης – Agate

Ο Αχάτης είναι η πέτρα της προστασίας και της δύναμης, της γείωσης και του θάρρους, της προσαρμοστικότητας, της θεραπείας και της αρμονίας. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις. Ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διάνοια, καθιστώντας τον ευεργετικό τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους καλλιτέχνες.

Ως πέτρα αρμονίας εξισορροπεί τη γιν/γιανκ ενέργεια.

Ως πέτρα της γείωσης αυξάνει την ενέργεια όταν απαιτείται, ενισχύει τη σύνδεση του σώματος με το φυσικό επίπεδο, την υγεία, την ασφάλεια και προσελκύει την ευημερία.

Στα παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυλαχτό για την προστασία τους.

Μία από τις ιδιότητες του Αχάτη είναι η αποδέσμευση της δυσαρέσκειας και της πικρίας, για τον λόγο αυτό θεωρείται από πολλούς εξαιρετική πέτρα για να βοηθήσει στην επούλωση και να βελτιώσει τις σχέσεις. Πιστεύεται ότι ενισχύει την καλή τύχη και τη μακροζωία, τη συζυγική πίστη και τον ρομαντισμό.

Συναισθηματικά δίνει κουράγιο, αυτοπεποίθηση και βοηθάει να διαλυθούν οι φόβοι. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους.

Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Ο Αχάτης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας.

Πρόταση: όταν θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση κρατείστε έναν Αχάτη.

Ο λευκός Αχάτης έχοντας όλες τις ιδιότητες του Αχάτη, πιο συγκεκριμένα ενεργοποιεί και καθαρίζει την αύρα και προσελκύει νέες δυναμικές και ενέργειες. Ενισχύει την πνευματικότητα και τη φώτιση, την αυτό-ίαση και την αγνότητα, την ομορφιά και την αφθονία, τη νεότητα και τη λάμψη, την ανώτερη προστασία και καθοδήγηση.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Δαχτυλίδι με ενεργειακό κρύσταλλο Αχάτη Λευκό
  • Κωδικός Προϊόντος: rad568
  • Τιμή: 15,50
  • Ιδιότητες: Δαχτυλίδι με ενεργειακή πέτρα Αχάτη Λευκό Druzy
Path: > > > Δαχτυλίδι με ενεργειακό κρύσταλλο Αχάτη Λευκό

Ιδέες & Προτάσεις

3 άλλα προϊόντα στην κατηγορία