ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΡΙΑ

"Προστασία"- Φυσικό κερί σόγιας με κρυστάλλους Οψιδιανό μαύρο, Χαλαζία και αιθέρια έλαια.

ct100

Κερί για Προστασία και Εξαγνισμό.

Το κερί “Προστασία” μπορείτε να το ανάβετε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να εξαγνίσετε τον χώρο σας από αρνητικές δονήσεις ή χρειάζεστε προστασία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

13,80€

Άλλες πληροφορίες

Φυσικό κερί σόγιας με δύο ενεργειακές πέτρες Οψιδιανό μαύρο, έναν Χαλαζία, αιθέριο έλαιο Σανταλόξυλου και κρυσταλλικό ελιξήριο Αμέθυστου. Χειροποίητο κερί από τη σειρά "Crystal Tree". 

Το κερί “Προστασία” μπορείτε να το ανάβετε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να εξαγνίσετε τον χώρο σας από αρνητικές δονήσεις ή χρειάζεστε προστασία. Ενδυναμώνει το πρώτο τσάκρα και ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας και της γείωσης. Ο συνδυασμός κρυστάλλων και αιθέριων ελαιών του κεριού “Προστασία” δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας και βοηθάει στην απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών καθώς και σκέψεων χαμηλών δονήσεων. 

Όταν τελειώσει το κερί, ξεπλύνετε τις πέτρες με ζεστό νερό, ενεργοποιήσετε τες με τη μέθοδο καθαρισμού-ενεργοποίησης* και τοποθετήστε τες ως εξής: έναν Οψιδιανό στην αριστερή πλευρά της εισόδου σας και έναν στο σαλόνι ή σε όποιο δωμάτιο βρίσκεται στη Βορειοδυτική κατεύθυνση του σπιτιού σας. Τον Χαλαζία τοποθετηστε τον στο υπνοδωμάτιο σας. Ο Χαλαζίας είναι ιδανικός να τοποθετηθεί και στο παιδικό δωμάτιο μιας και λειτουργεί ως κρύσταλλος-φυλαχτό για τα μικρά παιδιά.Οι πέτρες δεν είναι ανάγκη να είναι εμφανής. Αφήστε τη διαίσθηση σας να σας υποδείξει το σημείο τοποθέτησης τους. Αν τις χρησιμοποιήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να τοποθετήστε έναν Οψιδιανό στην είσοδο, στον χώρο αναμονής, έναν Οψιδιανό Βόρεια στο γραφείο σας και τον Χαλαζία μπορείτε να τον τοποθετήστε Βορειοδυτικά για προστασία ή κοντά στον υπολογιστή σας για εξουδετέρωση της ακτινοβολίας.

Πρόταση: ανάψτε το κερί κάθε φορά που θυμιατίζετε τον χώρο σας. Επίσης μπορείτε να το ανάβετε κάθε φορά που φεύγουν οι επισκέπτες σας για να καθαρίσετε τον χώρο σας από τυχόν αρνητικές ενέργειες. 

Οψιδιανός Μαύρος: Είναι μια πέτρα πάρα πολύ προστατευτική. Βοηθά να αφαιρέσει και να καθαρίσει έναν χώρο από τις αρνητικές ενέργειες. Μάλιστα από την στιγμή που θα καθαρίσει τον χώρο βοηθάει να κρατηθεί καθαρός και προστατευμένος από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια. Έχοντας πάνω σας την πέτρα ή φορώντας τον σε κόσμημα σχηματίζεται μια ασπίδα γύρω από το φυσικό, νοητικό και συναισθηματικό σας πεδίο, ενάντια στην αρνητικότητα και απορροφά όλες τις τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Εξαιτίας αυτής του της ιδιότητας θα πρέπει να τον καθαρίζεται τακτικά κάτω από τρεχούμενο νερό. Συμβολίζει τον αυτοέλεγχο και την ανθεκτικότητα. Είναι η πέτρα των ευαίσθητων και ευγενικών ανθρώπων. Εξαιρετικά ισχυρή πέτρα που πρέπει να χρησιμοποιείται με πολλή προσοχή. Είναι μια πέτρα γείωσης και σχετίζεται με το πρώτο τσάκρα, επειδή παρέχει άμεση σύνδεση της Βάσης με τον πυρήνα της Γης. Συμβάλλει στην απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων, όπως θυμό, ζήλια, απληστία, αγανάκτηση κλπ. Ο Οψιδιανός ήταν σεβαστός από τους αρχαίους πολιτισμούς. Έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή όπλων, εργαλείων και κοσμημάτων. Είναι ένα φυσικό ηφαιστειακό γυαλί, πυκνό με γυαλιστερό φινίρισμα.

Χαλαζίας: για θεραπεία και αποκατάσταση, ισορροπία και εναρμόνιση, επικοινωνία και σοφία, αφύπνιση και αλλαγή, ενεργοποίηση και ενίσχυση, αγάπη και θετικές σκέψεις, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση και καθοδήγηση, προστασία και θετικές προβολές. Αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Σωματικά θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για την ενίσχυση όλων των θεραπειών. Θεωρείται κρύσταλλος-φυλαχτό για τα παιδιά.

Το Σανταλόξυλο φημίζεται ως ένα ιερό και αρωματικό ξύλο. Το έλαιο του Σανταλόξυλου ενισχύει τη γαλήνη, την πνευματική εγρήγορση και την αντίληψη, τη θετική ενέργεια και είναι κατάλληλο για διαλογισμό. Πιστεύεται ότι προωθεί την επαφή με το Θεϊκό. Χρησιμοποιείται συχνά για προστασία της αύρας και των χώρων καθώς και εξαγνισμό και καθαρισμό από αρνητικές ενέργειες, "μάτι" και γλωσσοφαγιά. Δρα ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, αντισηπτικό, τονωτικό και αφροδισιακό. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το κρυσταλλικό ελιξήριο Αμέθυστος περικλείει όλες τις υπέροχες ιδιότητες και δονήσεις του κρυστάλλου. Αμέθυστος: για προστασία και γαλήνη, θεραπεία και επούλωση, εξισορρόπηση και αρμονία, ευτυχία και ικανοποίηση, αγάπη και εσωτερική δύναμη, διαίσθηση και ανώτερη σύνδεση, διαλογισμό και επικοινωνία με τους αγγέλους, ευσέβεια και ειλικρίνεια, πνευματική φρόνηση και ταπεινότητα. Συναισθηματικά μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και τη θλίψη, να απελευθερώσει το στρες, να υπερνικήσει φόβους και ενοχές, και να φέρει ηρεμία και εσωτερική δύναμη. Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της αρθρίτιδας, της χρόνιας κούρασης, του άσθματος, της εμμηνόπαυσης, των πονοκεφάλων, για ανακούφιση πόνων, για κυκλοφορικά και ενδοκρινικά προβλήματα, καθώς και σε καταστάσεις ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης θεωρείται κατάλληλος κρύσταλλος σε περίοδο αποτοξίνωσης από εθισμούς. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία και αφθονία.

-Το κερί είναι χειροποίητο από σόγια, με φιτίλι οικολογικό που δεν καπνίζει και φυσικά αιθέρια έλαια που συνδυάζονται υπέροχα με τις ιδιότητες των ενεργειακών κρυστάλλων και έχουν ως σκοπό τη δημιουργία και ενίσχυση θετικών δονήσεων και έλξεων στον χώρο και όχι απλά τον αρωματισμό.

-Όταν τελειώσει το κερί μπορείτε να πλύνετε το βαζάκι με ζεστό νερό ώστε να καθαρίσει καλά και να το χρησιμοποιήστε βάζοντας μέσα ένα ρεσώ. Το βαζάκι μπορείτε είτε να το κρεμάσετε είτε να αφαιρέσετε το σιδερένιο κρεμασταράκι και να το τοποθετείστε έτσι στον χώρο σας.

Προσοχή: Μην αφήνετε ποτέ το κερί αναμμένο κοντά σε εύφλεκτα αντικείμενα και σε χώρο που δεν υπάρχει επίβλεψη. Κάθε φορά που ανάβετε το κερί προσέξτε το φιτίλι να είναι μικρό ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλη φλόγα.

Διάρκεια καύσης: 40 ώρες (περίπου)

Βάρος(μικτό): 330γραμ.

*Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. 

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:"Προστασία"- Φυσικό κερί σόγιας με κρυστάλλους Οψιδιανό μαύρο, Χαλαζία και αιθέρια έλαια.
  • Κωδικός Προϊόντος: ct100
  • Τιμή: 13,80
  • Ιδιότητες: Κερί για Προστασία και Εξαγνισμό. Το κερί “Προστασία” μπορείτε να το ανάβετε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να εξαγνίσετε τον χώρο σας από αρνητικές δονήσεις ή χρειάζεστε προστασία.
Path: > > "Προστασία"- Φυσικό κερί σόγιας με κρυστάλλους Οψιδιανό μαύρο, Χαλαζία και αιθέρια έλαια.

Ιδέες & Προτάσεις

3 άλλα προϊόντα στην κατηγορία