ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΡΙΑ

"Αγάπη"- Φυσικό κερί σόγιας με Χαλαζία ροζ και αιθέρια έλαια.

flc104

Κερί για Αγάπη και Ευτυχία με ροζ Χαλαζία.

Το κερί “Αγάπη” μπορείτε να το ανάβετε για να απελευθερώσει όλα τα συναισθηματικά κανάλια και να βοηθήσει στην έκφραση της ανθρώπινης αλλά και της κοσμικής αγάπης, καθώς και να μετατρέψει την πίεση και την κούραση σε ηρεμία και χαλάρωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

12,40€

Άλλες πληροφορίες

Φυσικό κερί σόγιας με Χαλαζία ροζ και αιθέρια έλαια με βάση το τριαντάφυλλο και τη βανίλια.  Χειροποίητο κερί από τη σειρά "Crystal Tree".

Το κερί “Αγάπη” μπορείτε να το ανάβετε όταν επιθυμείτε να προσελκύσετε ή να ενισχύσετε την ενέργεια της αγάπης. Ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς και ενθαρρύνει να ζήσουμε την αγάπη. Ο συνδυασμός των κρυστάλλων, των αιθέριων ελαίων και του χρώματος μπορεί να ξεμπλοκάρει όλα τα συναισθηματικά κανάλια και να βοηθήσει στην έκφραση της ανθρώπινης αλλά και της κοσμικής αγάπης, καθώς και να μετατρέψει την πίεση και την κούραση σε ηρεμία και χαλάρωση. Ανεβάζει τις δονήσεις της αγάπης, της αφοσίωσης και της εμπιστοσύνης. Ανάψτε το όταν θέλετε να απελευθερώσετε βαθιά αισθήματα και θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας, καθώς και για να εκφράσει ο-η σύντροφος την αγάπη του. Η χαλαρωτική του δράση θα ανακουφίσει από τον θυμό και την θλίψη της απώλειας και της παραμέλησης. Είναι ιδανικό για να ενισχύσει την αγάπη για τη ζωή, την αισιοδοξία και την πίστη, τη γαλήνη και την αφθονία, και κυρίως οι δονήσεις του κεριού “Αγάπη” μπορούν να βοηθήσουν στην συναισθηματική επούλωση του παρελθόντος.

Όταν τελειώσει το κερί, αν επιθυμείτε, μπορείτε να αφαιρέσετε την πέτρα από την κορδέλα και να την ενεργοποιήσετε με τη μέθοδο καθαρισμού-ενεργοποίησης*.

Τοποθετήστε τον Χαλαζία ροζ στην κρεβατοκάμαρα σας Νοτιοδυτικά. Αν την χρησιμοποιήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να την τοποθετήστε Βορειοδυτικά για προστασία και στήριξη από ανώτερους καθώς και για προσέλκυση χορηγών. Ή μπορείτε να την έχετε πάνω σας. 

Πρόταση: ανάψτε το κατά τη διάρκεια του διαλογισμού σας για σύνδεση και επικοινωνία με τους Αγγέλους της αγάπης καθώς και κατά τη διάρκεια του διαλογισμούς σας στο δεύτερο και τέταρτο τσάκρα. 

Ροδόχρους Χαλαζίας – Rose Quartz

Η πέτρα της απόλυτης αγάπης και της ευτυχίας. Ο Ροζ Χαλαζίας ανοίγει το τσάρκα της καρδιάς ενθαρρύνοντας τη συγχώρεση, την ανοχή και την ευγένεια. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια και ζήλια.

Χρησιμοποιείστε τον κρύσταλλο σε περιόδους στρες και συναισθηματικής κρίσης για να σας φέρει ηρεμία και αρμονία, μετατρέποντας τις αρνητικές ενέργειες σε ενέργειες αγάπης. Επιτρέπει να αποδεχτείτε και να αναγνωρίσετε την άνευ όρων συμπαντική αγάπη. Οι υπέροχες δονήσεις αυτού του κρυστάλλου μπορούν να βοηθήσουν στις Αγγελικές σας συνδέσεις.

Φορέστε ένα ροζ χαλαζία κοντά στην καρδιά σας ή τοποθετήστε τον στη δεξιά γωνία της εισόδους του σπιτιού σας, για να προσελκύσετε μία νέα αγάπη, ή για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ένας κρύσταλλος στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας σας θα φέρει ηρεμία και αγάπη στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε βαθιά συναισθήματα. Επίσης μπορεί να απαλύνει την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις.

Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική δυσλειτουργία, σε ασθένειες νεφρών και σπληνών, σε προβλήματα λαιμού και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες, πονοκεφάλους, πόνους των αυτιών. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και τη διατήρηση του ιδανικού βάρους. Είναι επίσης χρήσιμος και προστατευτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.  

Συνεργάζεται – Σχετίζεται: 

Κρύσταλλοι: Αμέθυστος, Φεγγαρόπετρα, Νεφρίτης.

Χρώμα κεριού: Ροζ

Τσάκρα: 4ο (τσάκρα της καρδιάς)

Στοιχείο: Γη

Λουλούδια & Φυτά: Μαργαρίτα, πασχαλιά και τριαντάφυλλο.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Echinacea, Υλάνγκ- Υλάνγκ, Γεράνι.

Πλανήτης: Αφροδίτη

Αρχάγγελος: Καμουήλ & Ραφαήλ

Ζώδιο: Ταύρος & Καρκίνος, Ζυγός

Τριαντάφυλλο: το λουλούδι  που συμβολίζει την αγάπη. Το άρωμα του αιθέριου ελαίου του τριαντάφυλλου είναι βαρύ, γλυκό και σαγηνευτικό. Το τριαντάφυλλο με το γλυκό του άρωμα ανοίγει την καρδιά, ξεμπλοκάροντας όλα τα συναισθηματικά κανάλια, ανακουφίζει από συναισθηματικά προβλήματα, βοηθάει στην έκφραση της ανθρώπινης αλλά και της κοσμικής αγάπης, και μετατρέπει την πίεση και την κούραση σε ηρεμία και χαλάρωση. Επίσης επηρεάζει και διεγείρει και το δεύτερο τσάκρα, το κέντρο της ερωτικής και δημιουργικής ενέργειας, για τον λόγο αυτό θεωρείται και αφροδισιακό. Διεγείρει την λίμπιντο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού, αγάπης και ευτυχίας. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, του θυμού, της θλίψης, της νευρικής έντασης, του στρες και ταυτόχρονα ενισχύει την αυτοεκτίμηση, την αυτό-ίαση και τη σεξουαλικότητα. Προκαλεί ευφορία, καλή διάθεση και φέρνει αρμονία, υπομονή και τύχη. Ενεργοποιεί το εσωτερικό όραμα, τη διόραση και την αγγελική σύνδεση. Βελτιώνει τις σχέσεις μας με τον εαυτό μας, το σύντροφό μας, την εργασία μας και με το θεϊκό στοιχείο.

-Το κερί είναι χειροποίητο από σόγια, με φιτίλι οικολογικό που δεν καπνίζει και φυσικά αιθέρια έλαια που συνδυάζονται υπέροχα με τις ιδιότητες των ενεργειακών κρυστάλλων και έχουν ως σκοπό τη δημιουργία και ενίσχυση θετικών δονήσεων και έλξεων στον χώρο και όχι απλά τον αρωματισμό.

Προσοχή: Μην αφήνετε ποτέ το κερί αναμμένο κοντά σε εύφλεκτα αντικείμενα και σε χώρο που δεν υπάρχει επίβλεψη. Κάθε φορά που ανάβετε το κερί προσέξτε το φιτίλι να είναι μικρό ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλη φλόγα και καπνός.

Διάρκεια καύσης: 40 ώρες (περίπου)

Βάρος(μικτό): 330γραμ.

*Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. 

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:"Αγάπη"- Φυσικό κερί σόγιας με Χαλαζία ροζ και αιθέρια έλαια.
  • Κωδικός Προϊόντος: flc104
  • Τιμή: 12,40
  • Ιδιότητες: Κερί για Αγάπη και Ευτυχία με ροζ Χαλαζία. Το κερί “Αγάπη” μπορείτε να το ανάβετε για να απελευθερώσει  όλα τα συναισθηματικά κανάλια και να βοηθήσει στην έκφραση της ανθρώπινης αλλά και της κοσμικής αγάπης, καθώς και να μετατρέψει την πίεση και την κούραση σε ηρεμία και χαλάρωση.
Path: > > "Αγάπη"- Φυσικό κερί σόγιας με Χαλαζία ροζ και αιθέρια έλαια.

Ιδέες & Προτάσεις

3 άλλα προϊόντα στην κατηγορία