ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΡΙΑ

Λευκό - Φυσικό κερί σόγιας με Οψιδιανό και αιθέρια έλαια

ct1020

Χειροποίητο φυσικό κερί σόγιας λευκό με κρύσταλλο Οψιδιανό μαύρο και έλαια αγιόκλημα, σανταλόξυλου, αμέθυστου.

Κερί για Προστασία, Ευημερία και Δύναμη. Οι δονήσεις του κεριού ενεργοποιούν και ενισχύουν την αγάπη, την αφθονία, την επαγγελματική επιτυχία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

9,90€

Άλλες πληροφορίες

Χειροποίητο φυσικό κερί σόγιας σε λευκή απόχρωση με ενεργειακή πέτρα Οψιδιανό μαύρο και αιθέρια έλαια με βάση το αγιόκλημα, το σανταλόξυλο και τον αμέθυστο.  Χειροποίητο κερί από τη σειρά "Crystal Tree".

Όλα τα κεριά αποστέλλονται σε συσκευασίες δώρου, συνοδεύονται με ένα έντυπο πληροφοριών και ένα όμορφο ταμπελάκι με λέξη-tip συνδυασμένο με το κάθε κερί.

Το λευκό κερί Οψιδιανός μπορείτε να το ανάβετε κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να εξαγνίσετε τον χώρο σας από αρνητικές δονήσεις ή χρειάζεστε προστασία. Ενδυναμώνει το πρώτο τσάκρα και ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας και της γείωσης. Ο συνδυασμός κρυστάλλου και αιθέριων ελαιών του κεριού δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας και βοηθάει στην απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών καθώς και σκέψεων χαμηλών δονήσεων. Τοποθετήστε το κερί στον χώρο σας για να προσελκύσετε την αφθονία, τον πλούτο και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση, τη δύναμη και την αγάπη. Ένα κερί που προκαλεί ευφορία και γαλήνη, ενισχύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, την αγάπη και την πίστη, προωθεί τη θετική στάση ζωής και την πληρότητα.

Πρόταση: ανάψτε το κερί κάθε φορά που φεύγουν οι επισκέπτες σας για να καθαρίσετε τον χώρο σας από τυχόν αρνητικές ενέργειες. 

Όταν τελειώσει το κερί, αν επιθυμείτε, μπορείτε να αφαιρέσετε την πέτρα από την κορδέλα και να την ενεργοποιήσετε με τη μέθοδο καθαρισμού-ενεργοποίησης*. Κρατήστε τον Οψιδανό μαύρο όταν νιώθετε την ανάγκη για προστασία, έλεγχο και δύναμη στη ζωή σας. Μπορείτε να τον έχετε πάνω σας για να ενισχύετε το κύρος σας, να υποστηρίξετε τη θέση σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Τοποθετήστε τον Οψιδιανό στην αριστερή πλευρά της εισόδου σας, του σαλονιού ή σε όποιο δωμάτιο βρίσκεται στη Βορειοδυτική κατεύθυνση του σπιτιού σας. Στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να τοποθετήστε έναν Οψιδιανό στην είσοδο ή στον χώρο αναμονής ή Βόρεια στο γραφείο σας για να προσελκύσετε την ευημερία και να ενισχύσετε την προστασία. Ο κρύσταλλος δεν είναι ανάγκη να είναι εμφανής. Φυσικά ο ιδανικότερος τρόπος για το πως θα χρησιμοποίησετε τον κρύσταλλο είναι αυτός που θα σας υποδείξει η διαίσθηση σας.

Οψιδιανός Μαύρος: Είναι μια πέτρα πάρα πολύ προστατευτική. Βοηθά να αφαιρέσει και να καθαρίσει έναν χώρο από τις αρνητικές ενέργειες. Μάλιστα από την στιγμή που θα καθαρίσει τον χώρο βοηθάει να κρατηθεί καθαρός και προστατευμένος από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια. Έχοντας πάνω σας την πέτρα ή φορώντας τον σε κόσμημα σχηματίζεται μια ασπίδα γύρω από το φυσικό, νοητικό και συναισθηματικό σας πεδίο, ενάντια στην αρνητικότητα και απορροφά όλες τις τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Εξαιτίας αυτής του της ιδιότητας θα πρέπει να τον καθαρίζεται τακτικά κάτω από τρεχούμενο νερό. Συμβολίζει τον αυτοέλεγχο και την ανθεκτικότητα. Είναι η πέτρα των ευαίσθητων και ευγενικών ανθρώπων. Εξαιρετικά ισχυρή πέτρα που πρέπει να χρησιμοποιείται με πολλή προσοχή. Είναι μια πέτρα γείωσης και σχετίζεται με το πρώτο τσάκρα, επειδή παρέχει άμεση σύνδεση της Βάσης με τον πυρήνα της Γης. Συμβάλλει στην απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων, όπως θυμό, ζήλια, απληστία, αγανάκτηση κλπ. Ο Οψιδιανός ήταν σεβαστός από τους αρχαίους πολιτισμούς. Έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή όπλων, εργαλείων και κοσμημάτων. Είναι ένα φυσικό ηφαιστειακό γυαλί, πυκνό με γυαλιστερό φινίρισμα.

Το Σανταλόξυλο φημίζεται ως ένα ιερό και αρωματικό ξύλο. Το έλαιο του Σανταλόξυλου ενισχύει τη γαλήνη, την πνευματική εγρήγορση και την αντίληψη, τη θετική ενέργεια και είναι κατάλληλο για διαλογισμό. Πιστεύεται ότι προωθεί την επαφή με το Θεϊκό. Χρησιμοποιείται συχνά για προστασία της αύρας και των χώρων καθώς και εξαγνισμό και καθαρισμό από αρνητικές ενέργειες, "μάτι" και γλωσσοφαγιά. Δρα ως αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, αντισηπτικό, τονωτικό και αφροδισιακό. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το κρυσταλλικό ελιξήριο Αμέθυστος περικλείει όλες τις υπέροχες ιδιότητες και δονήσεις του κρυστάλλου. Αμέθυστος: για προστασία και γαλήνη, θεραπεία και επούλωση, εξισορρόπηση και αρμονία, ευτυχία και ικανοποίηση, αγάπη και εσωτερική δύναμη, διαίσθηση και ανώτερη σύνδεση, διαλογισμό και επικοινωνία με τους αγγέλους, ευσέβεια και ειλικρίνεια, πνευματική φρόνηση και ταπεινότητα. Συναισθηματικά μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και τη θλίψη, να απελευθερώσει το στρες, να υπερνικήσει φόβους και ενοχές, και να φέρει ηρεμία και εσωτερική δύναμη. Θεωρείται κατάλληλος κρύσταλλος σε περίοδο αποτοξίνωσης από εθισμούς. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία και αφθονία.

Αγιόκλημα: συμβολίζει την γλυκιά ζωή, την ευτυχία, την αγάπη, την αφοσίωση, τη δέσμευση και την καλή τύχη. Σε αρκετούς πολιτισμούς φυτεύουν το αγιόκλημα στον κήπο τους για να προσελκύσουν και να ενισχύσουν τον γάμο, τον πλούτο και την προστασία. Το έλαιο του αγιοκλήματος έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και αναλγητικές ιδιότητες. Η κοσμετολογία το χρησιμοποιεί για την αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών και να αποβάλει τις τοξίνες. Η παραδοσιακή ιατρική το χρησιμοποιεί για να θεραπεύσει ή και να καταπραΰνει πονοκεφάλους, χρόνιους πόνους, τραυματισμούς και χρόνιες ασθένειες. Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείτε για να απελευθερώσει το άγχος, να βελτιώσει τη διάθεση, να ανακουφίσει από τα καταθλιπτικά συμπτώματα και να ενισχύσει την μνήμη. Το γλυκό και μεθυστικό του άρωμα βοηθάει στα προφητικά όνειρα και στα οράματα. Το αγιόκλημα άλλοτε παρουσιάζεται σαν το βότανο της Αφροδίτης και άλλοτε του Δία. Αντίστοιχα το συνδέουν με το στοιχείο του νερού και με το στοιχείο της γης. Οι συνδέσεις αυτές ενισχύονται από το γεγονός ότι παραδοσιακά έχει χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει και τη σεξουαλικότητα και την ευημερία. Πιστεύεται ότι το άρωμα του εμπνέει τη γενναιοδωρία των άλλων.

-Το κερί είναι χειροποίητο από σόγια, με φιτίλι οικολογικό που δεν καπνίζει και φυσικά αιθέρια έλαια που συνδυάζονται υπέροχα με τις ιδιότητες των ενεργειακών κρυστάλλων και έχουν ως σκοπό τη δημιουργία και ενίσχυση θετικών δονήσεων και έλξεων στον χώρο και όχι απλά τον αρωματισμό.

Προσοχή: Μην αφήνετε ποτέ το κερί αναμμένο κοντά σε εύφλεκτα αντικείμενα και σε χώρο που δεν υπάρχει επίβλεψη. Κάθε φορά που ανάβετε το κερί προσέξτε το φιτίλι να είναι μικρό ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλη φλόγα.

Βάρος κεριού: ±110γραμ.

Ύψος(βαζάκι): 7,5εκ.

*Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. 

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Λευκό - Φυσικό κερί σόγιας με Οψιδιανό και αιθέρια έλαια
  • Κωδικός Προϊόντος: ct1020
  • Τιμή: 9,90
  • Ιδιότητες: Χειροποίητο φυσικό κερί σόγιας λευκό με κρύσταλλο Οψιδιανό μαύρο και έλαια αγιόκλημα, σανταλόξυλου, αμέθυστου. Κερί για Προστασία, Ευημερία και Δύναμη. Οι δονήσεις του κεριού ενεργοποιούν και ενισχύουν την αγάπη, την αφθονία, την επαγγελματική επιτυχία.
Path: > > Λευκό - Φυσικό κερί σόγιας με Οψιδιανό και αιθέρια έλαια

Ιδέες & Προτάσεις

11 άλλα προϊόντα στην κατηγορία