Μενταγιόν

Μενταγιόν Ίασπις Ocean Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν Ίασπις Ocean, επιμεταλλωμένο με ασήμι 925.

mdg8844

Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ίασπι Ocean

Πιστεύεται ότι φορεμένο κοντά στο τσάκρα της καρδιάς βοηθάει να εκφράσουμε την αγάπη μας με λόγια και με πράξεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

28,00€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν, κρεμαστό λαιμού από ενεργειακό λίθο Ίασπις Ocean. Το μενταγιόν είναι επιμεταλλωμένο με ασήμι 925.

Διαστάσεις πέτρας:2,7*2,4εκ.
Το μενταγιόν συνοδεύεται από δύο κορδόνια λαιμού και ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Ίασπις Ocean – Jasper Ocean

Ο Ίασπις Ocean είναι μία πανέμορφη πέτρα, η οποία διεγείρει το ηλιακό πλέγμα, την καρδιά και το τσάκρα του λαιμού. Θεωρείται πέτρα της χαράς και της ηρεμίας, της αγάπης και της δημιουργικότητας, της αφοσίωσης και πίστης, της χαλάρωσης και της αποδοχής, της εσωτερικής δύναμης και του θάρρους, της επιτυχίας και της αφθονίας, της ευημερίας και της προόδου. Προσφέρει ισχυρή προστασία από το “κακό μάτι” και προσελκύει την καλή τύχη. Ενισχύει τη θετική στάση ζωής, καθώς βοηθάει στον κάτοχο του να επικεντρωθεί στις θετικές πτυχές της ζωής του.
Λέγεται ότι φορεμένο κοντά στο τσάκρα της καρδιάς βοηθάει να εκφράσουμε την αγάπη μας με λόγια και με πράξεις. Ιδανικός κρύσταλλος για διαλογισμό και για ασκήσεις αναπνοής.
Ενισχύει τη συνεργασία και την ηρεμία στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο.
Με στοιχεία του το Νερό και τη Γη και πλανήτη του τη Γη, οι θετικές δονήσεις του κρυστάλλου ενισχύουν την υπομονή και βοηθούν στη συναισθηματική επούλωση.
Σωματικά ο Ίασπις Ocean πιστεύεται ότι μπορεί να είναι επωφελής στα πεπτικά όργανα, να βοηθήσει στη θεραπεία του κρυολογήματος και της γρίπης, καθώς και να απομακρύνει τις τοξίνες και την κακοσμία του σώματος.
Κρύσταλλος κατάλληλος να δοθεί σε μικρά παιδιά για να έχουν ήρεμο και γαλήνιο ύπνο.
Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν Ίασπις Ocean, επιμεταλλωμένο με ασήμι 925.
  • Κωδικός Προϊόντος: mdg8844
  • Τιμή: 28,00
  • Ιδιότητες: Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ίασπι  Ocean Πιστεύεται ότι φορεμένο κοντά στο τσάκρα της καρδιάς βοηθάει να εκφράσουμε την αγάπη μας με λόγια και με πράξεις.
Path: > > > Μενταγιόν Ίασπις Ocean, επιμεταλλωμένο με ασήμι 925.

Ιδέες & Προτάσεις

25 άλλα προϊόντα στην κατηγορία