Μενταγιόν

Έκπτωση! Μενταγιόν Λουλούδι Ίασπις Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν λουλούδι από ενεργειακό λίθο Ίασπι πολύχρωμο.

mdg3005

Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ίασπι πολύχρωμο fancy

Ο Ίασπις πολύχρωμος προσελκύσει την επαγγελματική πρόοδο και ευημερία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

9,80€

-30%

14,00€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν από ενεργειακό λίθο Ίασπι πολύχρωμο.

Κορδόνι λαδί με ρυθμιζόμενο κούμπωμα.

Διάμετρος πέτρας: 25εκ.

Ίασπις πολύχρωμος: για προστασία και θεραπεία, για γείωση και σταθερότητα, αγάπη και αρμονία, επούλωση και αποκατάσταση, ροή και αφοβία, εξισορρόπηση συναισθηματική και ενεργειακή, δύναμη και αποφασιστικότητα, πίστη και αφοσίωση, χαρά και αισιοδοξία, θάρρος και πρόοδο, δημιουργικότητα και αναζωογόνηση, ευημερία και επιτυχία. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας, επίσης ενισχύει και αποτοξινώνει το κυκλοφορικό σύστημα, το αίμα και το συκώτι. Επαγγελματικά μπορεί να προσελκύσει την επαγγελματική πρόοδο και ευημερία.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν λουλούδι από ενεργειακό λίθο Ίασπι πολύχρωμο.
  • Κωδικός Προϊόντος: mdg3005
  • Τιμή: 9,80
  • Ιδιότητες: Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ίασπι πολύχρωμο fancy Ο Ίασπις πολύχρωμος προσελκύσει την επαγγελματική πρόοδο και ευημερία.
Path: > > > Μενταγιόν λουλούδι από ενεργειακό λίθο Ίασπι πολύχρωμο.

Ιδέες & Προτάσεις

14 άλλα προϊόντα στην κατηγορία