Μενταγιόν

Έκπτωση! Μενταγιόν Ασβεστίτης Πορτοκαλί Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν κύκλος από ενεργειακό λίθο Ασβεστίτη πορτοκαλί

sdg333

Κόσμημα από ενεργειακή πέτρα Ασβεστίτη Πορτοκαλί

Ο πορτοκαλί Αβεστίτης θεωρείται η πέτρα της δημιουργικότητας, της θετικής ενέργειας, της εμπιστοσύνης, της διαίσθησης και της σεξουαλικότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

14,00€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν από ενεργειακό λίθο Ασβεστίτη πορτοκαλί. Κορδόνι μπλε.

Διάμετρος πέτρας: 2,5εκ. Το μήκος του κορδονιού αυξομειώνεται με το ρυθμιζόμενο κούμπωμα.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Ασβεστίτης Πορτοκαλί - Calcite Orange

Ο πορτοκαλί Αβεστίτης θεωρείται η πέτρα της δημιουργικότητας, της θετικής ενέργειας, της εμπιστοσύνης, της χαράς, της διαίσθησης και της σεξουαλικότητας. Εξαλείφει τον φόβο, τα δυσάρεστα συναισθήματα, βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης και διαλύει τα προβλήματα που στέκονται εμπόδιο για να αναπτυχθούν και να αναδειχθούν οι δυνατότητες μας.

Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να νιώθουν ασφαλή.

Τοποθετημένος ο Ασβεστίτης μέσα στο σπίτι δημιουργεί μία ζεστή, αρμονική και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Επίσης, μέσα στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να αναζωπυρώσει τις σεξουαλικές σχέσεις του ζευγαριού.

Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη θεραπεία του αναπαραγωγικού συστήματος, του εντέρου, της χοληδόχου κύστης, του ήπατος, της σπλήνας και να μειώσει τις βλεννογόνους. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών και είναι κατάλληλος να βοηθήσει στη θεραπεία κάθε μορφής σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Επαγγελματικά βοηθάει στην έμπνευση νέων, πρότυπων ιδεών, σε επιτυχείς συνεργασίες και στην αύξηση κερδών. Κατάλληλος κρύσταλλος για καλλιτέχνες και για όσους δημιουργούν είδη με τα χέρια και τη φαντασία τους.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Αραγωνίτη

Χρώμα κεριού: Πορτοκαλί

Τσάκρα: 2ο και 3ο

Στοιχείο: Γη

Αρχάγγελος: Ζοφιήλ, Γαβριήλ

Πλανήτης: Ήλιος

Ζώδιο: Λέων , Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Παρθένος

Λουλούδια & Φυτά: Άνθη πορτοκαλιάς και ροδάκινου

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Δεντρολίβανο, μανταρίνι, λεμονόχορτο

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν κύκλος από ενεργειακό λίθο Ασβεστίτη πορτοκαλί
  • Κωδικός Προϊόντος: sdg333
  • Τιμή: 14,00
  • Ιδιότητες: Κόσμημα από ενεργειακή πέτρα Ασβεστίτη Πορτοκαλί Ο πορτοκαλί Αβεστίτης θεωρείται η πέτρα της δημιουργικότητας, της θετικής ενέργειας, της εμπιστοσύνης, της διαίσθησης και της σεξουαλικότητας.
Path: > > > Μενταγιόν κύκλος από ενεργειακό λίθο Ασβεστίτη πορτοκαλί

Ιδέες & Προτάσεις

19 άλλα προϊόντα στην κατηγορία