Μενταγιόν

Έκπτωση! Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ουνακίτη Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ουνακίτη

ad146

Κόσμημα με Ουνακίτη.

Πέτρα της αναγέννησης. Συμβάλλει στην πλήρη και ολική εξισορρόπηση, βοηθάει να αισθανθούμε πιο επικεντρωμένοι και συμβάλλει στην αποδέσμευση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

22,50€

-25%

30,00€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν με λίθο Ουνακίτη δεμένο με επιμεταλλωμένο ασήμι 925.

Διαστάσεις μενταγιόν(με το κρικάκι): 5,3*2,7εκ.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από το κορδόνι λαιμού και ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Ουνακίτης - Unakite 

Ο υπέροχος συνδυασμός των τριών λίθων και το τέλειο δέσιμο μεταξύ τους είναι ο κύριος λόγος που ο Ουνακίτης θεωρείται η πέτρα των ζευγαριών και χαρίζεται μεταξύ των συντρόφων της ζωής ως σύμβολο αγάπης και ένωσης.

Πέτρα της αναγέννησης. Συμβάλλει στην πλήρη και ολική εξισορρόπηση, βοηθάει να αισθανθούμε πιο επικεντρωμένοι και συμβάλλει στην αποδέσμευση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων. Ενθαρρύνει να ζούμε στο παρόν και να δούμε την ομορφιά της ζωής. Προτρέπει την απαλλαγή από καταναγκασμούς, εμμονές και παιδικά τραύματα.

Στο σπίτι εάν τοποθετήσουμε μέσα σε ένα μπολ, μικρά κομμάτια Unakite ή ένα μεγάλο, θα δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα και θα επιτρέψει την ενέργεια να ρέει. Τοποθετημένη κοντά σε τηλεόραση και σε υπολογιστές θα μειώσει τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής αιθαλομίχλης.

Οικονομικά βοηθάει για κερδοφόρες επενδύσεις.

Στην υγεία ο Ουνακίτης πιστεύεται ότι βοηθάει το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και είναι ωφέλιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θεωρείται επίσης ότι παρέχει στήριξη σε μακροχρόνιες ασθένειες και βοηθάει αρκετά στην ανάρρωση. Χρησιμοποιείται από θεραπευτές για να βοηθήσουν τον οργανισμό να επιταχύνει το σύστημα της αυτό-ίασης τόσο σε προσωπικές συνεδρίες όσο και σε εξ αποστάσεως θεραπείες.

Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αισθανθούν ασφαλείς και να μιλήσουν για τα προβλήματά τους. Είναι μια καλή πέτρα για την ανάπτυξη των φυτών και για την αναπαραγωγή των ζώων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκαλύψει κάποια εξαπάτηση καθώς επίσης και για να βρούμε αντικείμενα που έχουν χαθεί.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Αχάτη δενδρίτη, Ροδονίτη & Αχάτη moss

Χρώμα κεριού: Ροζ

Τσάκρα: 4ο (Καρδιά)

Στοιχείο: Νερό & Φωτιά

Λουλούδια & Φυτά: Ιβίσκος και Passionflower.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Τριαντάφυλλο, ανθό μήλου & Yarrow

Αρχάγγελος: Καμουήλ, Ραφαήλ

Πλανήτης: Άρης & Αφροδίτη

Ζώδιο: Σκορπιός & Κριός, Ταύρος, Ζυγός

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ουνακίτη
  • Κωδικός Προϊόντος: ad146
  • Τιμή: 22,50
  • Ιδιότητες: Κόσμημα με Ουνακίτη. Πέτρα της αναγέννησης. Συμβάλλει στην πλήρη και ολική εξισορρόπηση, βοηθάει να αισθανθούμε πιο επικεντρωμένοι και συμβάλλει στην αποδέσμευση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων.
Path: > > > Μενταγιόν με ενεργειακή πέτρα Ουνακίτη

Ιδέες & Προτάσεις

21 άλλα προϊόντα στην κατηγορία